Paras autorata: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

autorata

Autorata voi tuoda paljon iloa ja useita tunteja pelaamista itsenäisesti. Mikä parasta, meillä vanhemmilla on mahdollisuus liittyä mukaan ja pelata, jos pyydämme sitä ystävällisesti. Olemme tarkastaneet ja testanneet useita autoratoja. Alla esitämme mielestämme viisi parasta autorataa, jotka ovat saatavilla juuri nyt. Arvioinnissa olemme punninneet tekijöitä, kuten kestävyys, ajonautinto, kyky vaihtaa ratoja ja myös vastinetta rahalle.

5 parasta autorataa 2024

1. Ninco Rally of Sweden

 • Korkealaatuinen
 • Vaihtelumahdollisuuksia
 • Langaton ohjaus
 • Coolit autot

Tämä on korkealaatuinen autorata. Autorata on 5 metriä pitkä ja se on erityisen jännittävä kahden viileän silmukan ansiosta. Radalla on pitkä käyttöikä, koska sitä voidaan varioida useilla eri tavoilla, joten kun haluat, voit purkaa sen ja asentaa taas uudella tavalla.

Radan koko on pienempi kuin useimmilla muilla testatuilla radoilla. Pienempi mittakaava tarkoittaa, että rata vie vähemmän tilaa, mikä on vain positiivista. Kokonsa ansiosta kaikki tuntuu hieman kompaktimmalta ja siten eksklusiivisemmalta kuin testatut hiukan suuremmat, mutta muoviset radat.

Mukana tulevat käsiohjaimet ovat erittäin hyviä. Ne on suunniteltu ergonomisesti ja niitä on mukava pitää kädessä myös pitkän kilpailun aikana. Voit myös painaa turbotoimintoa, kun todella tarvitset sitä, mikä yksityiskohta lisää peliin uuden ulottuvuuden. Kaksi mukana tulevaa kilpa-autoa ovat täysin todenmukaisia. Autoissa on sisäänrakennetut LED-valot, mikä parantaa tunnetta entisestään.

*

2. Carrera Go!!! Disney Cars Autorata Speed Challenge

 • Edullinen
 • Hauska turboboost-toiminto
 • Mahdollisuus rakentaa rata monin eri tavoin
 • Paljon ajoiloa

Tämä on todella edullinen rata, joka säilyttää hyvän ja tasaisen laadun myös ajan myötä. Baana on kokonaiset 4,9 metriä pitkä ja se voidaan rakentaa monipuolisesti, vain luovuus asettaa rajat. Pidämme tällaisista erittäin monipuolisista radoista, kiitos sen, että sitä voi muuttaa, sen käyttöikä on paljon pidempi, koska lapset toivottavasti eivät kyllästy siihen edes ajan myötä. Ainutlaatuista tällä radalla on se, että radat menevät hieman lähemmäksi toisiaan tietyillä osuuksilla. Jos radat leikkaavat toisensa, on mahdollista työntää vastustaja radalta. Kilpailijan poispelaaminen tällä tavalla voi olla todella lapsellisen hauskaa, vaikka aikuiset olisivat pelaamassa!

Ohjaimet on varustettu turboboost-toiminnolla, jonka käyttö voi olla hysteerisen hauskaa. Turboboostin avulla voi saada ylimääräistä nopeutta, joskus jopa tarpeeksi voittaakseen kilpailun. On kuitenkin pidettävä kieli keskellä suuta, kun käytät tätä temppua, koska se voi myös johtaa siihen, että auto lentää radalta liian terävässä kaaressa. Näin käydessä, kaikkien mukana olevien on vaikea pidätellä naurua. Todella hyvä ja viihdyttävä autorata, joka on vähän halvempi kuin muut huippuvalintamme.

*

3. Alex’s Garage Autorata Tuplakieppi Speed

 • Rohkea rata
 • Nopea mutta luotettava
 • Sisäänrakennettu kierroslaskin
 • Todenmukaiset autot led-valoilla

Kun näimme ensimmäisen kerran tämän autoradan Alexs Garagelta, meistä tuli taas kuin lapsia. On vaikea olla innostumatta, kun näkee niin mukavan autoradan, vaikka olisikin aikuinen. Tietysti lapsemme pitivät autoradasta ainakin aivan yhtä paljon. Tämä on todellinen autoratojen napakymppi. Se on suuri ja siinä on erittäin jännittävä muotoilu, jossa on paljon kaarevuuksia, siltoja ja silmukoita. Autot kulkevat radalla suhteellisen nopeasti, siitä huolimatta, että se on luotettava ja autot lentävät harvoin radalta, mikä saattaa tapahtua joidenkin muiden valmistajien ratojen kanssa.

Tämä tuote on korkealaatuinen ja siinä on paljon pieniä yksityiskohtia, jotka parantavat tunnelmaa. Esimerkiksi autoissa on pienet ajovalot, jotka lisäävät todenmukaisuutta. Autot ovat myös kopioita todellisista Mercedes- ja Nissan-kilpa-autoista, mikä lisää myös pelin iloa, ainakin meidän mielestämme. Radalla on sisäänrakennettu kierroslukumittari, joten voittaja on aina helppo valita ilman keskustelua. Erittäin hyvä ostos yksinkertaisesti!

*

4. Carrera Evolution DTM Speed

 • Isot autot, joilla voi liirata
 • Lapsellisen hauska

Tämä on rata, joka erottuu joukosta kokonsa vuoksi. Rata on 5,3 metriä pitkä ja siinä erottuu erityisesti leveys ja autojen koko. Autojen suuri koko tarkoittaa, että ne käyttäytyvät täysin eri tavalla kuin pienemmät autot radalla. Järjestely antaa autoille mahdollisuuden liukua ympäriinsä, kaikki lasten suureksi iloksi. Meidän on myönnettävä, että me aikuiset täällä Perhesuosikeissa ajattelemme myös, että tämä on erittäin hauska autorata.

Kilpailu tällä radalla käydään kahdella todenmukaisella autolla, Audilla ja Mercedeksellä. Tämä on erittäin hyvä tuote, joka antaa paljon ajamisen iloa ja paljon naurua. Ainoa syy, miksi rata ei ole listalla korkeammalla, on sen korkea hinta.

*

5. F1 Racing pieni

 • Halpa
 • Pienempien lasten suosikki

Tämä on naurettavan halpa autorata, joka sopii hyvin nuoremmille lapsille (vaikkakaan ei alle 3-vuotiaille pienten osien takia). Tämän rata on laadultaan heikompi kuin muut listallamme, mutta ei siinä ei ole mitään kummallista, koska hinta on mitä se on. Koemme, että rata toimii hyvin myös pitkäaikaisessa käytössä. Positiivista tässä radassa on, että voit antaa lasten leikkiä täysin yksin pelkäämättä, että he rikkovat jotain (tunne voi olla hieman erilainen, kun olet käyttänyt satasia rataan). Tämä on paras vaihtoehto niille, jotka haluavat halvan mutta luotettavan radan.

*

Mikä on paras autorata?

Paras rata on tällä hetkellä Ninco Rally of Finland. Tämä autorata on voittaja testissämme korkean laadun ansiosta, se on luotettava rata ja jos kohtelet sitä hyvin, se kestää kauan.

Mitä pitää ottaa huomion ostaessa autorataa?

Yksi tekijä, johon kannattaa kiinnittää huomiota, on se, haluaako langattoman ohjaimen. Radat, joissa on langaton ohjaus, maksavat yleensä hieman enemmän, mutta suosittelemme, että ostat radan langattomalla ohjauksella. Johdoilla varustetut radat yleensä menevät sotkuun ajan myötä. Jos nuoremmat lapset jätetään yksin radan kanssa, on olemassa vaara, että johdot menevät sotkuun, jonka vuoksi radan käyttö ei ole hauskaa. Langattomat ohjaimet tekevät pelistä hauskempaa, kun voit liikkua radalla tarvitsematta ajatella johtoja. Tämä on erityisen hyvä, jos sinun on korjattava nopeasti radalta poistunut auto.

Toinen huomioitava asia on hinta. Lasten tavaroiden suhteen suosittelemme usein, että ostat ensiluokkaisia ​​tuotteita, koska se kannattaa usein pitkällä aikavälillä, koska tuotteiden käyttöikä on pidempi. Sen sijaan tavaroissa, joilla lapset itse leikkivät, ei ole varmaa, että tämä aina kannattaa. Koska lapset voivat usein olla hieman huolimattomia leikeissään, voit harkita, ettet käytä liikaa rahaa autorataan, koska on aina olemassa riski, että se rikkoutuu ennenaikaisesti huolimattoman käsittelyn vuoksi.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com