Parhaat säilytysratkaisut lastenhuoneeseen tai leikkihuoneeseen: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kun sinulla on lapsia, on yhtäkkiä todellinen haaste pitää koti hienona. Järjestyksen ylläpitämiseksi on välttämätöntä olla hyviä säilytysratkaisuja. Hyvien huonekalujen ja säilytyslaatikoiden avulla, joihin mahtuu paljon asioita, kuten pehmolelut tai junarata, on helpompi siivota nopeasti, mutta myös pitää lastenhuone siistinä jokapäiväisessä käytössä

Vanhempana sinun tulee opettaa lapsillesi, kuinka tärkeää on siivota jälkensä varhaisessa iässä. Lapset itse hyötyvät tästä vanhetessaan, ja tietysti se helpottaa myös meitä vanhempia, jos meidän ei tarvitse jatkuvasti poimia lasten tavaroita. Lasten asioiden helpottamiseksi on olemassa monia hauskoja ja pedagogisia säilytysvaihtoehtoja, joita voit käyttää apunasi.

5 parasta säilytysratkaisua 2024

Olemme testanneet ja arvioineet erilaisia ​​lasten- ja leikkihuoneiden säilytysratkaisuja. Alla olemme listanneet ja arvioineet viisi tuotetta, joista pidämme tällä hetkellä eniten. Olemme valinneet tuotteita pienimmistä laatikoista isompaan säilytyshyllyyn. Näitä tuotteita voidaan tietysti käyttää yhdessä ja samassa huoneessa. Hyvän lastenhuoneen säilytystuotteen tulee tietysti olla kestävä, sillä sen tulee kestää lasten päivittäistä käyttöä. Hyvän säilytystuotteen tulee näyttää hauskalta ja olla helppokäyttöinen, jotta se innostaa lapsia pitämään oman huoneensa siistinä ja hienona.

1. Kids Concept Star Kaappi

Tämä on todella kauniisti suunniteltu Kids Conceptin kaappi, joka sekä täyttää tehtävänsä että on erittäin hieno kodin sisustuselementti. Tämä on puinen kaappi, joka, vaikka se on hyvin riisuttu muotoilultaan, näyttää myös hieman ilkikuriselta. Pidämme siitä, että lapsille löytyy huonekaluja, jotka näyttävät hauskoilta ja kutsuvilta, mutta eivät samalla erotu liikaa talon huonekaluista yleensä. Uskomme, että tämä säilytysyksikkö onnistuu juuri tässä.

Tämä on laadukas kaappi, jota voi käyttää lastenhuoneessa lapsen kasvaessa. Tämä huonekalu sopii erinomaisesti kirjojen, lelujen, pehmoeläinten ja muiden säilytykseen. Tämä kaappi toimii myös helpotuksena, kun sinun täytyy laittaa kaikki lasten tavarat pois.

Tämä mukava kaappi on saatavissa useissa erilaisissa kirkkaissa väreissä.

*

2. LEGO Säilytyslaatikko 8 Design Collection

Legolla on useita hauskoja ja tyylikkäitä säilytysyksiköitä, jotka on suunniteltu klassisten Lego-osien tapaan. Ihastuimme tähän mukavaan pieneen säilytyslaatikkoon, jota on saatavana useissa eri väreissä. Laatikko on suunniteltu legopalaksi, ulkoasu on sekä leikkisä että tyylikäs ja mukava. Nostamalla yläosaa klassisilla nupeilla avaat laatikon, johon voit laittaa leluja ja muuta niin, että saat mukavan ja puhtaan avoimen lastenhuoneen.

*

3. Cam Cam Copenhagen Säilytyspenkki

Tämä mukava pieni huonekalu tanskalaiselta Cam Cam Copenhagenilta täyttää kaksi tehtävää yhdessä. Kalusteet tarjoavat säilytystilaa, mutta ovat myös istuinpenkkejä. Näin säästät tilaa kotona ja saat laatikon, johon lastenkin on helppo piilottaa monet lelunsa.

Tämän huonekalun ajattoman muotoilun ansiosta se sopii hyvin jokaiseen kotiin. Tämä huonekalu on hintansa arvoinen, sillä sitä voi käyttää säilytyspaikkana silloinkin, kun lapset ovat jo hieman liian isoja istumaan siinä.

*

4. Alice & Fox Säilytyslaatikko

Ihastuimme heti tähän hienoon Alice & Foxin säilytyslaatikkoon. Pidämme erityisesti söpöistä jaloista, jotka sekä korostavat ulkonäköä että täyttävät myös käytännöllisen tehtävän. Siluetti itsessään näyttää pieneltä talolta, jossa on savupiippu. Se, mitä laitat laatikkoon, on täysin valinnaista, se sopii kaikenlaiselle tavaralle, koska laatikko on melko tilava. Mielestämme se on erityisen sopiva kirjoille!

*

5. Done by Deer Säilytyskorit 3-pakkaus

Done by Deer on kehittänyt sarjan kolmea käytännöllistä erikokoista säilytyskoria, jotka sopivat täydellisesti leikkihuoneeseen. Mitä koreihin laitat, valitset itse, mutta ne sopivat kaikkeen vaatteista pehmoeläimiin ja leluihin. Korit ovat suhteellisen jämäköitä, joten ne sopivat hyvin lasten jokapäiväiseen käyttöön. Koska koreja on saatavilla eri väreissä, voit antaa lasten valita, minkä värin he haluavat huoneeseensa. Hyvä laatu ja suhteellisen edullinen hinta!

*

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com