Parhaimmat radiopuhelimet lapsille: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Radiopuhelin on lelu, jota on käytetty jo pitkään. Ehkä sinulla oli lapsena hauskaa radiopuhelimesi kanssa ja haluat nyt antaa saman lahjan lapsillesi? Puhelimen konsepti on pääosin muuttumaton, kahden radiolaitteen avulla voi kommunikoida keskenään etäisyydestä huolimatta. Tietysti tästä lelusta on kuitenkin tullut hieman sulavampi ja tehokkaampi vuosien varrella. Hieman myöhemmin kirjoitamme muutamista erilaisista malleista, joissa on paljon hauskoja ja älykkäitä ominaisuuksia. Radiopuhelin voi innostaa hauskoja leikkejä, joissa lapset voivat olla mitä tahansa vakoojista salaisiin poliiseihin.

4 parasta radiopuhelinta 2024

Olemme testanneet useita erilaisia ​​radiopuhelimia. Alle olemme valinneet ja arvioineet viisi tuotetta, joista pidämme eniten juuri nyt. Olemme yrittäneet valita radiopuhelimia eri hintaluokissa, jotta jokainen voi valita itselleen sopivan hintaluokan. Tietenkin sääntö on se, että saat mitä maksat, halvimmat mallit eivät tietenkään voi todellakaan kilpailla niiden kanssa, jotka maksavat jopa satasen tai enemmän. Kaikille alla oleville tuotteille on kuitenkin yhteistä, että ne ovat kohtuuhintaisia ​​ja että niiden laatu vastaa hintaa.

Hyvän radiopuhelimen kanssa on tietenkin kestettävä leikkiä. Tietenkin sitä pitäisi olla myös helppo käyttää. Sillä tulisi olla myös hyvä kantama ja hyvä ääni, jotta kuulisit, mitä pelikaverisi sanoo.

1. Fippla radiopuhelinsetti

Nämä ovat kaksi muovista mutta kestävää radiopuhelinta, joiden kantama on uskomaton 3 kilometriä. Yksiköt on varustettu useilla painikkeilla ja pienillä LCD-näytöillä. Tässä tuotteessa on kaikki mitä haluat, jotta se olisi jännittävä lelu lapsille. Puhelimissa on sisäänrakennetut valot, joita voit käyttää, kun ulkona on pimeää. Koska niissä on myös soljet, voit kävellä ne vyölläsi, aivan kuten todellinen vartija tai ehkä vakooja…

*

2. Marvel Spider-Man Radiopuhelimet

Nämä ovat luultavasti cooleimmat radiopuhelimet, jotka meillä on. Viileällä Spider-Man-motiivillaan nämä radiopuhelimet inspiroivat jännittäviä ja vauhdikkaita leikkejä. Nämä radiopuhelimet ovat laadukkaita ja äänen laatu on hyvä. Positiivisena puolena on, että hinta on suhteellisen alhainen verrattuna useisiin muihin markkinoilla oleviin laatutuotteisiin.

Nämä radiopuhelimet tarjoavat monta tuntia hauskaa leikkiä, joten ne ovat ehdottomasti hintansa arvoisia. Yksiköt sopivat myös pienemmille käsille ja niitä on yksinkertaista käyttää. Kantama on noin 100 m.

*

3. Minions radiopuhelin

Useimmat lapset rakastavat sekä radiopuhelimia että kätyreitä, joten mikä voisikaan mennä pieleen, kun yhdistät nämä kaksi käsitettä! Nämä ovat cooli ja hyvä radiopuhelinpari, jotka sopivat pienten lasten käsiin sopivan kokonsa ansiosta.

Puhelimet tuntuvat kestäviltä ja laadukkailta, mikä tietysti on vaatimus leluille, jotta ne eivät rikkoudu. Laitteessa on myös solki, jonka voi kiinnittää vyöhön, jos olet ulkona. Näiden yksiköiden kantama on noin 100 metriä, mikä mielestämme riittää nuoremmille lapsille.

*

4. Infinifun radiopuhelin

Tämä on radiopuhelimen kaltainen tuote nuorimmille lapsille. Radiopuhelimet ovat yleensä hieman liian monimutkaisia ​​käyttää pienimmille, joten ajattelimme tämän olevan hauska, kun löysimme sen Infinifunilta. Tämä tuote on suunniteltu kahdeksi älypuhelimeksi, vaikka niillä ei olisikaan tällaisia ​​ominaisuuksia. Pieni puhelin on mahdollisimman yksinkertainen juuri siksi, että kaikkien lasten pitäisi pystyä ymmärtämään ja käyttämään niitä. Tämän tuotteen kantama on 90 metriä, mikä riittää kotona tai ulkona pihalla leikkiessä.

*

Minkä ikäinen voi leikkiä radiopuhelimella?

Jos ajattelee perinteisempää radiopuhelinta, se ei ehkä ole sopiva aivan nuorimmille lapsille. Sen kanssa pitäisi pystyä säätämään asetuksia ja jopa muistaa painaa nappia puhuessa, mikä voi olla aivan liian monimutkaista pienimmille. Leluja, joissa on pieniä irrotettavia nappeja, ei myöskään suositella pienille lapsille.

Nykyään on kuitenkin todella yksinkertaistettuja tuotteita, joita kaikkein nuorimmatkin voivat käyttää. Esimerkki tästä on Infinifunin tuote, josta kirjoitimme yllä. Tämä radiopuhelimen versio on suunniteltu älypuhelimeksi, jossa on vain muutama yksinkertainen painike. Tämä tuote on niin yksinkertainen, että 1-3-vuotiaat voivat leikkiä sillä.

Eri teemat tuotteissa

Kun kävimme läpi Ruotsin markkinoilla olevia tuotteita, huomasimme, että eri teemat ja motiivit ovat erittäin suosittuja. Motiivit voivat olla mitä tahansa sarjakuvien ja elokuvien suosituista hahmoista, mutta on myös motiiveja, jotka välittävät vakoojan, sotilaan tai poliisin tunnelmaa. Aivan kuten esimerkiksi lasten lääkärilaukuissa, olemme huomanneet, että lapset tykkäävät leikkiä erilaisissa ammattirooleissa. Kyky elää tällä tavalla on lasten tapa käsitellä ja tulkita sitä, mitä he näkevät meidän aikuisten tekevän.

Suosittujen sarjakuvahahmojen motiivit helpottavat tietysti nuorten lasten kiinnostuksen herättämistä radiopuhelimeen. Kuka lapsi ei haluaisi esimerkiksi siistiä radiopuhelinta, jossa on kätyrit? Esimerkiksi vakooja-aiheiset versiot helpottavat myös lasten eläytymistä jännittävässä fantasiamaailmassa, jossa he ovat valvontatyössä kollegansa kanssa seuraamassa hämyisiä tyyppejä.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com