Paras musiikkimobile/sänkymobile: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

sänkymobile

Olemme tutkineet ja testanneet suuren määrän sänkyyn kiinnitettäviä mobileja. Alla esittelemme viisi mobilea, jotka ovat mielestämme parhaita tällä hetkellä. Arvioinnissamme olemme ottaneet huomioon sellaisia tekijöitä, kuten ulkonäön, äänen, laadun ja hinnan.

4 parasta sänkymobilea 2024

1. Tiny Love Take Along

 • Söpö
 • Voidaan kiinnittää joka paikkaan
 • 5 rauhoittavaa kappaletta

Tiny Love Take Along on suloinen söpö sänkymobile, jossa on täydelliset äänet samaan kenet tahansa uneliaaksi. Tässä mobilessa on viisi erilaista melodiaa, jotka kaikki ovat ihanan pehmeitä ja unisia. Suloisten pikkuhahmojen hidas pyöriminen tekee myös oman osansa rauhoittavan ilmapiirin luomisessa.

Tämän tuotteen mukana tulee kolme erilaista kiinnikettä, joiden avulla sen voi käytännössä kiinnittää mihin tahansa. Mobile voidaan kiinnittää kaikkeen vuoteista lastenvaunuihin ja vauvan leikkimattoihin.

*

2. Cloudberry Castle Mobile

 • Suloinen
 • Ei tarvitse paristoja
 • Edullinen

Cloudberry Castle tekee todella söpöjä mobileja kaikenlaisilla hahmoilla. Nämä mobilet ansaitsevat huomiota, koska ne ovat erittäin söpöjä ja toimivat täysin ilman paristoja! Mobilea on vain kierrettävä hieman ylös, sitten se pyörii ja soittaa musiikkia. Uskomme, että paristojen vähentäminen lasten tavaroista on erittäin hyvä asia sekä ympäristön että lasten terveyden kannalta. Joskus yksinkertaisempi on yksinkertaisesti parempi!

*

3. Rätt Start Musiikkimobile Muumi

 • Hurmaava
 • Klassiset sävelmät
 • Voidaan konepestä 40 asteessa

Tämä on pehmeä ja viehättävä unimobile kaikille, jotka rakastavat muumeja. Tässä mobilessa on kappale, joka soittaa vanhan klassisen soittorasian säveliä. Muumi-sänkymobilesta tuleva ääni on hyvin harmoninen ja tekee meistä vanhemmista hieman nostalgisia kuullessamme sen. Erilaiset Muumi-hahmot on valmistettu erittäin mukavasta ja pehmeästä materiaalista, jotka kestävät koskemista. Kun mobile on likaantunut, voit pestä sen 40 asteessa koneessa, tämä on tietysti erittäin kätevää ja on eduksi mobilelle. On aivan liian paljon lasten leluja, joita eivät kestä käyttöä, mutta Muumi-unimobiili ei onneksi kuulu niihin.

*

4. Tiny Love musiikkimobile Tiny Princess Tales

 • 18 korkealaatuista kappaletta
 • Iso ja kaunis
 • Kannettava musiikkisoitin

Tämä on unimobile yhdistettynä musiikkisoittimeen. Mobilen musiikkisoitin voidaan irrottaa. Näin lapsella voi olla päivisin musiikkisoitin mukanaan, jolla kuunnella 18 ohjelmoitua melodiaa. Kappaleet ovat kaikki erittäin söpöjä, rauhallisia ja tietysti erittäin suosittuja lasten keskuudessa. Kun yhdistät musiikin rauhallisesti pyöriviin hahmoihin, lapsi rauhoittuu nopeasti ja nukahtaa torkuille tai hyviin yöuniin.

Tämä on unimobile, joka maksaa paljon enemmän kuin muut vaihtoehdot. Uskomme kuitenkin, että tämä tuote voi olla hintansa arvoinen, koska se on suuri, hyvälaatuinen ja musiikkisoitin tarjoaa lisäarvoa.

*

Mikä on parhain unimobile?

Testimme paras unimobile oli Tiny Love Take Along, tämä on edullinen korkealaatuinen mobile, jossa on hauskoja hahmoja ja hyviä kehtolauluja.

Mikä unimobile sopii sinulle ja lapsellesi, riippuu tietysti vaatimuksistasi ja budjetistasi. Matkapuhelimia on kaikissa hintaluokissa muutamasta kymmenestä sataan tai useaan sataan euroon. Vaikka emme suosittele halvimpia mobileja laatuongelmien takia, on monia hyviä mobileja, jotka maksavat vain muutama kymmenen euroa.

Mikä mobile on oikea, riippuu myös siitä, missä sitä käytetään ja kuinka se on kiinnitettävä. On olemassa erityisiä mobileja, joissa on erittäin joustavat kiinnikkeet, jotka voidaan kiinnittää useimpiin paikkoihin, mikä on erittäin hyvä, jos haluat ottaa mobilen mukaan ja ripustaa sen esimerkiksi vaunuihin.

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com