Paras tutti: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

tutti

Tutti on antaa lapselle lohtua ja turvallisuutta. Tutti helpottaa vanhempien elämää siten, että se antaa lapselle tekemistä ja pitää rauhallisena. Imettävälle äidille tutti voi myös antaa kaivatun tauon imetyksestä, koska tutti voi joskus toimia eräänlaisena korvikkeena rinnalle.

5 parasta tuttia 2024

Olemme tarkastelleet ja testanneet erilaisia ​​tutteja. Alla esittelemme tutit, jotka ovat mielestämme parhaita juuri nyt. Olemme yrittäneet valita hieman erilaisista materiaaleista tehtyjä tutteja, jotta löydät tutin, joka mielestäsi sopii lapsellesi. Olemme tietenkin valinneet hyvät tutit, jotka ovat turvallisia ja laadukkaita.

1. Virgel tutti luonnonkumia

 • Luonnollinen
 • 100 % kierrätettävä

Tämä on luonnollinen tutti tiedostavalle vanhemmalle. Tutilla on erittäin kaunis retrohenkinen ilme, joka tekee meistä onnellisia, kun näemme sen. Tämä tutti on hyvä sekä vauvan terveydelle että ympäristölle. Tutti on valettu täysin luonnonkumista. Koska se on valmistettu luonnonmateriaaleista, se voidaan kierrättää 100 prosenttisesti. Se on myös täysin turvallinen ja vapaa kaikista myrkkyistä, kuten BPA:sta ja PVC:stä. Voidaan puhdistaa helposti hanan alla miedolla saippualiuoksella. Suositellaan 6-12 kuukautisille.

*

2. Philips Avent Ultra Air tutti

 • Älykkäin design
 • Ilmava
 • Hellävarainen herkälle iholle

Nämä tutit perustuvat Philipsin uusimpaan tekniikkaan, jolla he yrittävät suunnitella täydellisen tutin. Philips yrittää tuteillaan tehdä jotain sille, että monilla vauvoilla voi olla ongelmia suun ympärillä ärtyneen ihon kanssa. Se, että tutti hieroo vähän suun alueen ihoa samalla kun se kostuu syljestä, ei ole hyvä yhdistelmä. Siksi Philips on kehittänyt nämä tutit, joissa on mahdollisimman pieni ihoa vasten oleva alue, samalla kun tutin on vakaasti paikallaan. Sanomme, että Philips on onnistunut hyvin tehtävässään, tutti tuntuu mukavalta ja näyttää istuvan hyvin paikallaan pitäen vauvan ihon kuivana, Philips toimii! ´

Tämä on korkealaatuinen ortodontisesti suunniteltu tutti, joka on täysin vapaa BPA: sta. Näitä tutteja on saatavana eri versioina vauvan iästä riippuen. Seuraa alla olevia linkkejä nähdäksesi kaikki versiot.

*

3. MAM tutti Original

 • Hurmaavat tutit
 • Hyvä ventilointi estää ihon ärtymistä
 • Kestää steriloinnin mikroaaltouunissa

MAM:n tutit ovat olleet markkinoilla jo pitkään, ne ovat erittäin suosittuja ja tietysti hyväksi koettuja. Tämä versio tulee kahden tutin pakkauksena, ja siinä on erittäin söpöjä hahmoja. Itse imukuppi on valmistettu silkinpehmeästä silikonista, ja lapset näyttävät pitävän siitä. Suun ulkopuolelle jäävässä osassa on suuria ilmareikiä ja myös pieniä nystyröitä, jotta osa ei tule niin lähelle ihoa. Tutit, jotka keräävät kosteutta suun ulkopuolelle, voivat ärsyttää vauvan herkkää ihoa, minkä MAM ratkaisee erinomaisella tavalla.

Nuppi on valmistettu kestävästä polypropeenista, kaikki osat kestävät mikroaaltouunin, mikä on kätevä ja tehokas tapa steriloida tutti aika ajoin. Tutit voidaan steriloida mikroaaltouunissa ostoksen mukana tulevassa sterilointilaatikossa. Se toimii myös käytännöllisenä säilytyslaatikkona tutille, kun sitä ei käytetä.

*

4. Boss Logo tutti Pale Blue

Tämä on luultavasti paras tutti, joka on hankittavissa. Tämä tuote on korkeinta laatua, kuten voi odottaa saksalaiselta muotiyhtiöltä Boss. Tämä tutti sisältää vain puhtaita aineita ja on tietysti vapaa haitallisista myrkkyistä. Itse tutti on valmistettu sataprosenttisesti silikonista ja suojus on kokonaan polypropeenia. Tämä on tyylikäs ja ylellinen tutti, jota on saatavana useissa eri väreissä. Suunnittelu on hyvin harkittua pienimpiin yksityiskohtiin asti. Tämä on erityislaatuinen ja siten kallis tutti, joten se ei ehkä ole sellainen tuote, jonka useimmat ostaisivat arkitutiksi. Tämä tuote on kuitenkin erinomainen lahja vastasyntyneelle, sillä tutti tulee hienossa ja ylellisessä laatikossa.

*

5. Elodie Natural Rubber Bambu tutti Rebel

 • Hyvännäköinen, useissa eri väreissä
 • Luonnonkumilateksia
 • Joustava ja pehmeä
 • Edullinen hinta

Tässä Elodien tutissa on kaikki tarvittava. Elodie tunnetaan korkealaatuisten ja hienosti muotoiltujen tuotteiden valmistamisesta eikä, tämä tutti onneksi ole poikkeus tästä säännöstä. Rakastamme tämän Elodie-tutin sarjan suunnittelua, tutit ovat hyvin yksinkertaisia, mutta samalla erittäin hyvännäköisiä. Sarjaa on saatavana useissa tyylikkäissä tummissa väreissä. Tuttien ulkonäön lisäksi ne myös toimivat erinomaisesti. Tutti on pehmeä ja joustava, mistä lapset vaikuttavat pitävän paljon. Tutti on valmistettu laadukkaasta luonnonkumilateksista. Myöskään tämän tutin hinta ei tuota pettymystä!

*
*

Onko tutin käyttö hyväksi?

Mielipiteet vaihtelevat siinä, onko tutti hyvä vai huono asia. Vivahteikkain vastaus on, että tutissa on sekä etuja että haittoja. Meille, jotka teemme Perhesuosikkeja, edut painavat edelleen enemmän kuin huonot puolet, mutta jokaisen perheen tulisi muodostaa oma näkemyksensä ennen kuin antavat tutin vauvalleen.

Terveyskirjasto käsitellään tutin käytön etuja ja haittoja. Siinä muun muassa korostetaan tutin merkitystä lasten lohduttamisessa. Äidin rinta tai tuttipullo on vauvaa rauhoittava turva, mutta koska et voi ruokkia vauvaa koko ajan, tutti voi tuoda turvaa välillä. Tutti antaa äidille mahdollisuuden saada kaivattua lepoa imetyksestä. On myös havaittu, että vauvan äkillisen kuoleman riskin on osoitettu pienenevän, kun vauva käyttää tuttia, ehkä siksi, että vauva imee pois limaa samalla kun imee tuttia. Yksi esimerkki esiintuoduista haitoista on se, että lasta voi olla vaikea totuttaa pois tutista, kun sen käytön on kerran aloittanut. Toinen haitta on, että tutti voi vaikuttaa hampaiden kehitykseen, jos tuttia käytetään edelleen pysyvien hampaiden ilmestyessä.

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com