Parhaimmat Hyppykiikku: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Olemme käyneet läpi ja testanneet suuren määrän markkinoiden hyppykiikku . Voimme todeta, että laadussa on paljon eroja eri merkkien ja mallien välillä. Alla esittelemme viisi keinua, joiden katsomme olevan parhaita tällä hetkellä. Kaikki suosittelemamme keinut ovat hyvälaatuisia ja turvallisia. Olemme yrittäneet sisällyttää keinuja eri hintaluokista. Kuten tavallista, hieman kalliimmilla keinuilla on yleensä parempi laatu ja kestävyys.

4 parasta hyppykeinut 2024

1. Skip Hop Explore & More Hyppykiikku

 • Hauskin
 • Paljon viihdykettä ja interaktiivisuutta
 • 360 asteen liikkuvuus
 • Oma teline

Skip Hop Explore & More on aktiviteettikeinujen huippua. Tämä on hyppykiikku sinulle, joka haluat aktivoida lapsesi kaikilla keinoilla. Tämä on älykäs keinu, joka stimuloi ja kannustaa vauvaasi ääni- ja valotehosteiden avulla. Keinu laskee hyppyjen määrän, aina kun vauva ylittää 100 hyppyä, valotehosteet ja äänitehosteet tulevat suosionosoituksina. Koko keinu on innovatiivinen ja erittäin hauska sekä vauvalle että myös meille aikuisille, jotka voimme vain havaita kuinka onnellisen tämä tekee vauvasta.

Tämä hyppykiikku saa todella vauvan haluamaan hyppiä ja pomppia, eikä se johdu vain valo- ja äänitehosteista. Keinu on hyvin suunniteltu ja antaa paljon pomppuja, on myös myönteistä, että vauva voi liikkua 360 astetta tutkiakseen ympäristöään. Suuri liikkuvuus tekee keinusta paljon kiinteitä keinuja hauskemman. Aktiviteettikeinun mukana tulee erilaisia ​​leluja, jotka voidaan sijoittaa keinun reunaan ja joiden kanssa lapsi voi olla vuorovaikutuksessa. Lelut ovat erittäin hauskoja ja voivat saada vauvan nauramaan onnesta. Leluilla on hieman erilaisia toimintoja, jotkut niistä hyppivät esimerkiksi vauvan kanssa. Koska mukana on niin paljon lisävarusteita, tämä on keinu, johon on lähes mahdotonta kyllästyä. Aina on jotain uutta tutkittavaa tai koettavaa.

*
*

2. Bozz Hyppykiikku

 • Yllättävän alhainen hinta
 • Kestävä
 • Vakaa

Bozz on onnistunut valmistamaan hyvän keinun, jota he myyvät erittäin edulliseen hintaan. Koska he onnistuivat painamaan hinnan niin alas, tämä on nykyisin yksi suosituimmista aktiviteettikeinuista. Bozz Jump Swingiä on nyt saatavana useina eri väreinä ja kuvioissa, joten saat kohtuullisen ainutlaatuisen version bestselleristä, joka on käytössä jo monissa kodeissa. Tämä on hyvin yksinkertainen keinu ilman suuria yksityiskohtia. Yksinkertaisuudessaan siinä on kuitenkin kaikki mitä voit pyytää, se on kestävä, turvallinen ja halpa.

Valmistajan mukaan Bozzin keinun pitäisi sopia useimpiin oviaukkoihin ja sillä on tyytyväisiä asiakkaita ympäri maata niin paljon, emme epäile tätä hetkeäkään. Lapsi asetetaan valjaisiin, joissa on vetoketju takana, joka vedetään vain alas, kun haluat nostaa lapsen uudelleen keinuun.

*

3. Hauck Jump Hyppykiikku

 • Paljon painikkeita
 • Tyylipuhdas
 • Edullinen

Tämä on hyvälaatuinen keinu edulliseen hintaan, joka on suunniteltu aktivoimaan lastasi. Keinussa on paljon näprättävää, jota useimmat lapset rakastavat. Yksi yksityiskohta, josta todella pidämme tässä keinussa, on sen helppo asennus. Keinussa on kiinnityskannatin, jonka voit kiinnittää helposti oven karmiin, jolloin vältät poraamisen tai vastaavan vaivan.

Keinun edessä on runsaasti tilaa lapsen omille leluille. Tämä on yksinkertainen keinu, jossa ei ole paljoa ominaisuuksia. Kuitenkin korkea laatu yhdessä suhteellisen alhaisen hinnan kanssa puhuu sen puolesta.

*

4. Graco Bumper Jumper Hyppykiikku

 • Tyylikäs
 • Turvallinen
 • Edullinen

Tämä on söpö hyppykiikku, joka on helppo asentaa mihin tahansa ovenkarmiin. Tässä tuotteessa on turvallinen jousi ja turvavyö, joka saa sinut tuntemaan olosi täysin turvalliseksi, kun annat lapsesi hypätä ylös ja alas keinussa, kunhan lapset eivät tietenkään kasva yli 11 kg:n enimmäispainosta. Lapsen edessä on leikkialusta, johon voit laittaa erilaisia ​​leluja. Keinuun sisältyy kaksi pehmoeläintä.

Pidämme todella tämän keinun kankaasta, sekä sen pehmeästä tunteesta että tyylikkäästä kuvioinnista. Plussaa on, että se on helppo poistaa ja helppo pestä. Jos haluat edullisen, tyylikkään ja yksinkertaisen keinun, olet löytänyt oikean.

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com