Tietoa meistä

Perhesuosikit aloitettiin auttamaan vanhempia löytämään parhaat vaihtoehdot perheen, lasten ja vauvan tuotteiden joukosta. Toivomme työmme helpottavan ja säästävän lukijamme aikaa. Annamme ehdotuksia tuotteista, joita katsomme arvostelumme ja testiemme kautta voivamme suositella. Tiimillämme on monen vuoden kokemus pikkulapsiajasta ja perhe-elämään kuuluvien tuotteiden käytöstä. Ennen jokaista uutta artikkelia luemme tietysti huolellisesti aiheesta saadaksemme ajantasaista tietoa viimeisimmistä asioista kaikista asioista aina laista ja asetuksista tuoteuutisiin. Tapauksissa, joissa tarvitaan lisäosaamista, emme epäröi kysyä neuvoja alan asiantuntijoilta.

Testimme

Testeihimme kuuluvat tuotteet ostamme itse täysin itsenäisesti ilman valmistajien tai myymälöiden osallistumista. Testeissämme tarkistamme tuotteet huolellisesti ja testaamme niitä ajan mittaan varmistaaksemme, että ne vastaavat normaalia käyttöä. Julkaisumme eivät ole koskaan staattisia, mutta niitä päivitetään säännöllisesti sisältämään ajankohtaista tietoa. Pidätämme myös oikeuden muuttaa mielipiteitämme uudella tiedolla, tai uusien kokemusten ja ajan myötä.

Listamme järjestys on tehty arvioimalla tärkeitä tekijöitä, kuten laatua, kestävyyttä, hinta, ergonomiaa, muotoilua, toiminnallisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä ja paljon muuta.

Valikoimamme

Markkinoilla on viidakko erilaisia ​​tuotteita. Kaikkien tuotteiden testaaminen on tietysti käytännössä mahdotonta. Testeissämme meidän on siis otettava valikoima testattavia tuotteita. Testattavat tuotteet päätetään täysin itsenäisessä prosessissa, jossa käydään läpi suuri määrä tuotteita ja valitaan sitten mielenkiintoisimmat tuotteet, jotta voimme tehdä perusteellisempia arvosteluja. Valinnan teemme Perhesuosikeissa ilman valmistajien tai jälleenmyyjien vaikutusta. Kun valitsemme tuotteita, perusteemme on, mitkä tuotteet ovat mielestämme mielenkiintoisimpia lukijoillemme. Tunnettujen valmistajien tuotteilla, joilla on hyvin dokumentoidut ominaisuudet, voi olla etu tässä valinnassa. Varmistaaksemme, että saamme parhaita tuotteita arvosteluihimme, huomioimme myös alan aiemmin julkaistuja testejä sekä kuluttajien jättämiä arvosteluja.

Tulomme

Sivuston ainoa tulonlähde on provisiot, jotka saamme ns. mainoslinkkien kautta. Mainoslinkit ovat yrityksen Adtraction kautta, josta saamme pääsyn lukuisille jälleenmyyjille, jotka myyvät sellaisia ​​tuotteita, joista kirjoitamme tällä sivulla. Kun lukija ostaa tuotteen linkkien kautta, saamme palkkion kumppaniohjelman kautta. Kuluttajalle tämä ei maksa mitään. Näiden mainoslinkkien tulot mahdollistavat sivuston käytön ja edelleen kehittämisen. Mainoslinkit eivät millään tavalla vaikuta sivun sisältöön.

Käytä rohkeasti yhteydenottosivua, jos haluat ottaa meihin yhteyttä!

Tiimimme

Alta voit lukea tämän sivun työntekijöidemme esittelyn. Ota rohkeasti yhteyttä, mutta huomaa, että emme vastaa tiettyihin tuotteisiin liittyviin kysymyksiin, joista olemme kirjoittaneet tällä sivulla. Tässä tapauksessa on aina parasta ottaa yhteyttä myyjään tai valmistajaan.

Malin Johansson

Malin on äiti ja koulutettu lastenhoitaja. Hänellä itsellään on suuri perhe ja hän tapaa myös lapsia ammattiroolissaan, mikä on hänen mielestään erittäin palkitsevaa. Hän on hyvin kiinnostunut vaatteista ja muodista, hän haluaa löytää hienoja vaatteita sekä itselleen että lapsille.

info@perhesuosikit.com

Anders Hansson

Anders on pohjimmiltaan toimittaja, mutta on yrittänyt uransa aikana myös muita ammattirooleja. Hän on kahden lapsen ylpeä isä. Hän pitää metsässä ja pelloilla olemisesta mieluiten koko perheen kanssa. Andersin intohimo on myös vanhojen lelujen kerääminen, mutta hän pitää myös melkein yhtä lapsellisen paljon uusista. Siksi Anders kirjoittaa mielellään artikkeleita erityisesti leluista. Hän testaa mielellään myös polkupyöriä, sähköautoja ja muita hauskoja ja jännittäviä leikkiville lapsille tarkoitettuja ajoneuvoja.

info@perhesuosikit.com

Osoite

Perhesuosikit

Contendo Media AB

559231-4461
Ekladsvägen 6
38695 Färjestaden
Ruotsi