Tietoa meistä

Perhesuosikit aloitettiin auttamaan vanhempia löytämään parhaat vaihtoehdot perheen, lasten ja vauvan tuotteiden joukosta. Toivomme työmme helpottavan ja säästävän lukijamme aikaa. Annamme ehdotuksia tuotteista, joita katsomme arvostelumme ja testiemme kautta voivamme suositella. Tiimillämme on monen vuoden kokemus pikkulapsiajasta ja perhe-elämään kuuluvien tuotteiden käytöstä. Ennen jokaista uutta artikkelia luemme tietysti huolellisesti aiheesta saadaksemme ajantasaista tietoa viimeisimmistä asioista kaikista asioista aina laista ja asetuksista tuoteuutisiin. Tapauksissa, joissa tarvitaan lisäosaamista, emme epäröi kysyä neuvoja alan asiantuntijoilta.

Testimme

Testeihimme kuuluvat tuotteet ostamme itse täysin itsenäisesti ilman valmistajien tai myymälöiden osallistumista. Testeissämme tarkistamme tuotteet huolellisesti ja testaamme niitä ajan mittaan varmistaaksemme, että ne vastaavat normaalia käyttöä. Julkaisumme eivät ole koskaan staattisia, mutta niitä päivitetään säännöllisesti sisältämään ajankohtaista tietoa. Pidätämme myös oikeuden muuttaa mielipiteitämme uudella tiedolla, tai uusien kokemusten ja ajan myötä.

Listamme järjestys on tehty arvioimalla tärkeitä tekijöitä, kuten laatua, kestävyyttä, hinta, ergonomiaa, muotoilua, toiminnallisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä ja paljon muuta.

Valikoimamme

Markkinoilla on viidakko erilaisia ​​tuotteita. Kaikkien tuotteiden testaaminen on tietysti käytännössä mahdotonta. Testeissämme meidän on siis otettava valikoima testattavia tuotteita. Testattavat tuotteet päätetään täysin itsenäisessä prosessissa, jossa käydään läpi suuri määrä tuotteita ja valitaan sitten mielenkiintoisimmat tuotteet, jotta voimme tehdä perusteellisempia arvosteluja. Valinnan teemme Perhesuosikeissa ilman valmistajien tai jälleenmyyjien vaikutusta. Kun valitsemme tuotteita, perusteemme on, mitkä tuotteet ovat mielestämme mielenkiintoisimpia lukijoillemme. Tunnettujen valmistajien tuotteilla, joilla on hyvin dokumentoidut ominaisuudet, voi olla etu tässä valinnassa. Varmistaaksemme, että saamme parhaita tuotteita arvosteluihimme, huomioimme myös alan aiemmin julkaistuja testejä sekä kuluttajien jättämiä arvosteluja.

Tulomme

Sivuston ainoa tulonlähde on provisiot, jotka saamme ns. mainoslinkkien kautta. Mainoslinkit ovat yrityksen Adtraction kautta, josta saamme pääsyn lukuisille jälleenmyyjille, jotka myyvät sellaisia ​​tuotteita, joista kirjoitamme tällä sivulla. Kun lukija ostaa tuotteen linkkien kautta, saamme palkkion kumppaniohjelman kautta. Kuluttajalle tämä ei maksa mitään. Näiden mainoslinkkien tulot mahdollistavat sivuston käytön ja edelleen kehittämisen. Mainoslinkit eivät millään tavalla vaikuta sivun sisältöön.

Käytä rohkeasti yhteydenottosivua, jos haluat ottaa meihin yhteyttä!