Paras purulelu: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

purulelu

Lapset ja vauvat haluavat tutkia ympärillään olevia asioita laittamalla ne suuhunsa. Tämä on heille luonnollinen tunnustella tuntematonta maailmaa. Tästä syystä on hyvä antaa lapsille asioita, joita on turvallista pitää suussa, kuten luotettava purulelu.

Purulelulla on myös puhtaasti lääketieteellinen tehtävä siten, että sen ikenille antama hieronta voi lievittää ikenien kutinaa ja arkuutta, jota voi esiintyä hampaiden kasvaessa.

4 parasta purulelua 2024

Olemme tutkineet ja testanneet erilaisia ​​puruleluja. Alla esittelemme viisi parasta pururengasta ja – lelua juuri nyt.

1. Sophie The Giraffe

 • 100% Luonnonkumia
 • Myrkytön syötävä väri
 • Maailman suosituin purulelu?

Sophie The Giraffe on tunnettu purulelu, joka on ollut olemassa jo pitkään. On olemassa hyviä syitä, miksi tämä tuote on niin suosittu (sitä myyty jo noin 50 miljoonaa kappaletta), koska se on täysin luonnollinen, sillä se on valmistettu 100% luonnonkumista. Lelun yksityiskohdissa käytetyt värit on maalattu käsin syötävällä ja täysin myrkyttömällä värillä. Muita syitä sille, miksi mielestämme tämä on paras purulelu, on sen käytettävyys, se on täydellisen pehmeä purettavaksi, ja tietysti sen viehättävä ulkonäkö, josta sekä lapset että aikuiset pitävät.

Tämä tuote on täysin turvallinen ja luonnollinen, ei myöskään ole vaaraa sen rikkoutumisesta tai hajoamisesta, joten voit antaa vastasyntyneen purra tätä lelua. Hauska yksityiskohta, jota nuoremmat lapset rakastavat, on, että Sophie piippaa, kun painat hänen vatsaansa.

*

2. Purulelu Muumi, luonnonkumia

 • Herättää lapsen kiinnostuksen
 • Rengas luonnonkumia
 • Pehmeä pehmolelu helistimellä

Kaikille, jotka rakastavat Muumia, tämä on viehättävin puremisrengas ikinä. Itse pururengas on valmistettu luonnonkumista, jota on täysin turvallista purra niin paljon kuin haluaa. Pehmeä muumipeikko pitää rengasta, tästä viehättävästä pehmolelu on puolestaan ​​lapsen erittäin helppo pitää kiinni. Muumiin on helppo tarttua ja sitä on erittäin houkutteleva pitää ja puristaa. Kun Muumia vähän ravistaa, kuuluu koliseva ääni, joka herättää pikkuisen huomion.

Koska tämä pururengas on niin kutsuva ja houkutteleva, on hyvin mahdollista, että vauva käyttää sitä paljon. Olemme huomanneet, että kaikki pururenkaat eivät ole niin mielenkiintoisia ja koska sitä haluaa, että vauva pureskelee purulelua hampaiden terveyden vuoksi, on hienoa, että on pururengas, joka on tarpeeksi mielenkiintoinen lapselle, jolla hän haluaa leikkiä ja purra. Tässä mielessä Muumi purulelu on erittäin onnistunut. Tuote on PVC- ja BPA-vapaa. Pehmolelu on helppo pestä käsin.

*

3. Silli Chews purulelu sininen donitsi

 • Elintarvikehyväksyttyä silikonia
 • Hauska design
 • Muotoiltu kutittamaan ärsyyntyneitä ikeniä

Tämä on hauska pururengas, joka todella kiinnittää huomion. Se näyttää erittäin herkulliselta donitsilta. Sen värikäs ja kutsuva ulkonäkö saa lapsen laittamaan sen nopeasti suuhunsa, mikä on tietysti positiivista, koska tuote on kehitetty suun terveyden vuoksi. Tämän puremisrenkaan pintarakenne on paakkuinen, mikä auttaa rauhoittamaan kutisevia ikeniä.

Tämä elintarvikekäyttöön hyväksytystä silikonista tehty pururengas on hieman pehmeämpi kuin useimmat muut testatut puremisrenkaat. On vaikea tietää tarkalleen, mistä materiaaleista vauva pitää eniten, mutta tuntuu siltä, ​​että tämä on lelu, jota on erittäin mukava purra.

*

4. Redbox soiva purulelu avaimilla

 • Superhauska!
 • Äänitehosteita ja valotehoste
 • Purtavat avaimet

Kun näimme tämän purulelun, emme voineet vastustaa sen testaamista. Purulelussa on kolme värikästä purtavaa avainta. Mutta millä se todella saavuttaa lapsen suosion, ovat sen erilaiset painikkeet. Jokaisella painikkeella on oma äänitehosteensa, se voi olla esimerkiksi nauravan vauvan ääni, käynnistyvä auto tai pieni kappale. Eri äänet saavat lapsen hykertelemään naurusta ja uteliaisuudesta. Eri tehosteet saavat lapsen pitämään tiukasti kiinni hauskasta purulelustaan.

Tämä on hauska ja turvallinen tuote valmistajalta Redbox, jolla on yli 30 vuoden kokemus lasten tuotteiden valmistamisesta.

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com