Parhaat sähköautot lapsille: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Olemme testanneet erilaisia ​​lasten sähköautoja ja valinneet viisi parasta vaihtoehtoa. Alla esittelemme autot yhdessä arvostelun kanssa.

5 parasta sähköautoa lapsille 2024

1. Volvo XC90 Kinetic Sähköauto

 • Realistinen
 • Tukeva
 • Edullinen

Ensimmäisellä sijalla on Volvo XC90 Kinetic. Yksi tämän auton suurimmista vahvuuksista on sen alhainen hinta. Auton suorituskyky on vain hieman huonompi kuin autoilla, jotka maksavat useita satoja enemmän. Jos etsit edullista vaihtoehtoa, tämä auto on ehdottomasti yksi parhaista valinnoista, joita voit tehdä. Toinen vahvuus on sen realistinen ja tyylikäs ulkonäkö, joka on yksinkertaisesti Volvon ystävälle välttämätön.

Autossa on mp3-sisääntulo, joka mahdollistaa lapsen (tai äidin tai isän suosikkikappaleiden) toiston matkan aikana. Lapsi voi hallita autoa itse, jota poikasi tai tyttäresi tulee rakastamaan. Kunnes lapsi on oppinut ajamaan järkevästi ja vastuullisesti, isä tai äiti voi ylläpitää äärimmäistä hallintaa mukana tulevan kaukosäätimen avulla. Kaukosäätimellä voi milloin tahansa poistaa kuljettajan hallinnan ja ohjata tai pysäyttää auton, kun turvallisuus sitä vaatii. Tässä autossa on kaikki yksityiskohdat, jotka innostavat lapsenmielisyyttä sekä lapsissa että aikuisissa. Ovet ja konepelti ovat avattavat, ja autossa on sekä ääni- että valo-ominaisuudet. Ainoa haitta, jonka havaitsimme tässä autossa, on, että moottoria voi olla hieman vaikea käsitellä, jos ajat epätasaisella tai leikkaamattomalla nurmikolla. Ajaessa kannattaa siis suosia asfalttia.

*

2. Nordic Play Sähköauto Lamborghini Aventador

 • Makein
 • Ylivoimainen muotoilu ja yksityiskohdat
 • Korkea laatu ja vahva moottori

Tämä on aivan fantastinen sähköauto, joka on huippulaadukas. Ainoa haittapuoli tässä autossa on, että saatat hemmotella lastasi hieman liikaa. Niille, jotka eivät pelkää antaa liian hienoja lahjoja lapsille, tämä on itsestään selvä valinta. Tämä pieni sähköauto on kopio Lamborghini Aventadorista. Auton muotoilu ja ulkonäkö mustana ja oranssina saavat sekä lapset että myös meidät aikuiset innostumaan. Tässä autossa on todella laatua pienimpiä yksityiskohtia myöten. Yksityiskohtia on myös paljon ja se on huolellisesti suunniteltu. Esimerkiksi autossa on pienet ikkunat takana, jotta näet moottorin sisällä. Äänitehosteet lisäävät myös tunnetta, että ajat oikealla pienellä Lamborghinilla. Tämä auto todella inspiroi leikkejä. Autossa on erittäin vahva moottori, joka käyttää molempia takapyöriä. Tämä tarkoittaa, että ajettavuus on hyvä riippumatta siitä, millä alustalla ajetaan. Ainoa yksityiskohta, joka estää meitä asettamasta tätä autoa listamme kärkeen, on sen suhteellisen korkea hinta! Jos voit kuvitella maksavasi siitä sen hinnan, se on selvästi paras ostos!

*

3. Vespa

 • Viilein vespa
 • Lasten keskuudessa suosittu
 • Huomaamattomat tukipyörät turvallista matkustamista varten

Tämä ei ole sähköauto vaan jotain yhtä makeaa kuin sähköinen pieni vespa. Tämä malli erottuu todella muista sähköautoista ja näyttää olevan myös lasten rakastama. Täytyy myöntää, että meidänkin aikuisten mielestä tämä pieni sähkömopo näyttää todella makealta. Hyvä uutinen on, että tämä tuote ei vain näytä hyvältä, se on myös hyvä. Suhteellisen alhaisesta hinnasta huolimatta tämä pieni ajoneuvo tuntuu erittäin laadukkaalta. Tätä ajoneuvoa on helppo ajaa, jopa pienten lasten. Kiitos takana olevien tukipyörien ansiosta, vespa ei kippaa, kun olet ulkona ajamassa. Tämä ajoneuvo ajaa rauhallisesti ja vakaasti jopa 3 km/h nopeudella. Mukana akku, laturi ja musiikkisoitin!

*

4. BMW X6

 • Eksklusiivisin
 • Nahkaistuimet
 • Kehittynyt mediakeskus

Tämä on testimme eksklusiivisin auto. Laadun tunne on tässä testaamamme autossa korkein. Syy, miksi se ei ole ensimmäisellä sijalla, on korkea hinta. Jos hinnalla ei ole niin väliä tai haluat vain parasta, suosittelemme tätä sähköautoa. Tämä auto on aivan kuin isä tai äiti haluaisi oman auton. BMW X6 on siisti, tyylikäs, siinä on nahkaistuimet ja se on varustettu vahvalla moottorilla. Musiikkisoittimella voit kuunnella tavallista radiota. Voit myös liittää SD-muistikortin tai USB:n soittimeen kuunnellaksesi suosikkimusiikkiasi.

Tämä luksusajoneuvo on realistinen monella tapaa. Autolla voi ajaa sekä eteen- että taaksepäin. Siinä on kojetaulu, josta näet kuinka paljon polttoainetta (sähköä) on jäljellä. Molemmat ovet ovat avattavia ja iskunvaimennus on huippuluokkaa.

*

5. Audi

 • Alhainen hinta
 • Makea ulkonäkö
 • Hyvä ääni

Audi Q8 on paras halpa sähköauto, jonka olemme testanneet. Hinta on lyömättömän alhainen ottaen huomioon, mitä saat vastineeksi rahoillesi. Jos sinulla on lapsia, jotka ovat pyytäneet sinua hankkimaan heille auton, mutta olet epäröinyt hinnan takia, tämä voi olla hyvä vaihtoehto. Tämä auto näyttää todella siistiltä ja on hyvin samanlainen kuin esikuvansa. Tässä sähköautossa on kolme eri vaihdetta, yksi peruuttamiseen ja kaksi eri vaihdetta eri nopeuksille eteenpäin. Kuten muissakin hieman kalliimmissa autoissa, myös tässä autossa on mediasoitin, joka voidaan liittää mp3:n tai USB:n kautta. Aikuinen saa helposti kaukosäätimen avulla auton hallintaan, ainakin siihen asti, kunnes pienet ovat oppineet ajamaan kuin aikuiset ihmiset.

Tässä autossa on eniten asioita, joita voit toivoa. Ovet voi avata ja yksityiskohdat ovat hyvälaatuisia. Autosta lähtee erilaisia ​​ääniä, jotka tekevät ajokokemuksesta vieläkin realistisemman. Ainoa asia mistä voi valittaa on, että moottori on melko heikko, mutta niin kauan kuin pysyy tasaisella asfaltilla, se kulkee kuin juna.

*

Ovatko lasten sähköautot turvallisia?

Suosittelemamme autot ovat täysin turvallisia. Et kuitenkaan voi koskaan täysin varma, mitä lapset keksivät. Siksi aikuisena sinulla on velvollisuus valvoa lapsiasi, jotta leikki ei ajaudu ojaan. Suosittelemiemme autojen etuna on se, että niissä on kaukosäätimet, joiden avulla voit aikuisena pysäyttää tai ohjata auton riskin ilmaantuessa.

On epätodennäköistä, että autot kaatuisivat, kun niillä ajetaan tasaisella alustalla. Nopeudet eivät yksinkertaisesti ole tarpeeksi suuria. Autoilla ei kuitenkaan tietenkään saa ajaa jyrkissä rinteissä tai jyrkänteen tai paikallisen ympäristön korkeuserojen läheisyydessä.

Kuinka nopeita lasten sähköautot ovat?

Autojen huippunopeudet ovat hieman erilaisia. Useimmat autot voivat ajaa jopa 8 km/h nopeudella, mutta on myös niitä, jotka ajavat sitäkin nopeammin. Usein nopeus riippuu auton sähkömoottorista, mutta myös lapsen painosta. Jos autoon nousee hieman vanhempi lapsi, voit huomata, että nopeus on hieman pienempi. Suurin osa markkinoilla olevista autoista ajaa tarpeeksi nopeasti, jotta lapset pitävät sitä hauskana. Erittäin nopeiden autojen etsiminen ei luultavasti ole hyvä idea, koska suuremmille riskeille altistuu suuremmilla nopeuksilla.

Onko lapsille realistisia autoja?

Monet lasten sähköautojen valmistajat pyrkivät tekemään autoista mahdollisimman realistisia. Tämä voidaan tehdä simuloitujen moottoriäänien avulla, mutta myös tekemällä kaikista yksityiskohdista mahdollisimman todellisia. Monissa testaamissamme autoissa on avattavat ovet ja jopa konepellit. Kaikki yksityiskohdat lisäävät auton arvoa ja tekevät niistä hauskempaa leikkiä. On myös yleistä, että sähköautot tehdään muistuttamaan oikeita automalleja. Oikeiden autojen kopiot ovat erittäin suosittuja lasten keskuudessa, mutta myös aikuisten keskuudessa.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com