Parhaat sadeasut lapselle: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Lasten tulee olla ulkona ja liikkua ympäri vuoden. Siksi sinun ei tietenkään saa antaa sään ja tuulen estää tätä. Se, että sataa, ei saa olla esteenä lasten päästämiselle ulos. Tietysti on tärkeää mukauttaa lasten vaatteet sään mukaan, jotta ne pysyvät sekä lämpiminä että kuivina. Kun sataa tai maa on märkä, on tärkeää pukeutua varmuuden vuoksi ja laittaa lapsille täydet tamineet. Me vanhemmat tiedämme, että lapset pystyvät sekä likaantumaan että kastumaan, jos heille annetaan mahdollisuus. Lapsia voi olla turha kieltää hyppimään vesilätäköissä, eihän heidän leikkisyyttään tai tutkimushaluaan halua estää.

Paras ratkaisu siihen, ettei lasten kastumista tarvitse pelätä, on yksinkertaisesti hankkia heille jokaiselle todella hyvät sadevarusteet. Hyvän sadeasun pitäisi tietysti pitää märkyys loitolla. Hyvän sadeasun tulee myös olla joustava liikkuessa, olla turvallinen ja kestää pitkään rikkoutumatta tai menettämättä kykyään torjua vettä.

5 parasta sadeasua lapselle 2024

Olemme testanneet erilaisia ​​lasten sadeasuja. Alla tarkastelemme viittä tuotetta, joista pidämme tällä hetkellä eniten. Vaikka kaikki tuotteet ovat edullisia, ne on otettu eri hintaluokista. Se, mikä hinta sinun on maksettava, riippuu tietysti siitä, kuinka laadukkaan sadevarusteen haluat ja mitä lisätoimintoja haluat sen sisältää. Kaikki alla olevat tuotteet ovat kuitenkin erittäin hyviä pitämään sekä veden että tuulen loitolla.

1. Didriksons Boardman Vuorellinen Sadeasu

 • Täysin vedenpitävä hitsaussaumoilla
 • Vahvistetut polvet
 • Korkein laatu ja hyvä hinta
 • Tyylikäs design

Didriksons valmistaa laadukkaita sadevarusteita, jotka kestävät pitkään ja näyttävät hyviltä. Boardman-sarja ei ole poikkeus Didriksonin muihin tuotteisiin. Boardman on sadeasu, joka pitää tuulen ja veden loitolla mahdollisimman tehokkaasti. Tätä sadeasua on saatavana useissa väriyhdistelmissä. Vaihtoehtojen ansiosta on helppo valita setti, josta lapsi pitää ja joka sopii päälle. Riippumatta siitä, minkä värin valitset, saat kauniisti muotoillun sadeasun, joka sopii käytettäväksi riippumatta siitä, aiotteko leikkimään, ulkoilemaan tai jos olette vain matkalla jonnekin.

Tässä sadeasussa on hitsatut saumat, joten kosteus ei pääse tunkeutumaan mihinkään. Sisäpuolelta se on vuorattu lämpimällä ja pehmeällä fleecellä. Tämä tarkoittaa, että lapsi pysyy lämpimänä myös hieman kylmimpinä vuodenaikoina. On myös positiivista, että näissä vaatteissa on heijastimet, jotka on sijoitettu koko kehon ympäri. Selkeästi näkyvät heijastimet saavat sinut tuntemaan olosi turvalliseksi, että lapset näkyvät, jos lähistöllä on liikennettä.

Ehkä pidämme eniten tässä sarjassa sen kestävyydestä. Sadeasuissahan pitäisi voida leikkiä. Housujen polvien vahvikkeiden ansiosta ne kestävät paljon leikkiä, vaikka lapset ryömisivät maassa. Tämä on erittäin hyvä ja edullinen tuote, joka hyvän laadun ansiosta kestää pitkään!

*
*

2. Nordbjørn Skagen Vuorellinen Sadeasu

 • Suhteellisen edullinen
 • Hyvä laatu
 • Säädettävät olkaimet

Tämä on todella hyvä sadeasu, joka maksaa hieman vähemmän kuin monet kilpailijoiden tuotteet. Itse asiassa, kun näimme tämän sadeasun hinnan, epäröimme hieman, kuinka hyvä se todella voisi olla. Hetken käytön jälkeen voimme todeta, että meillä oli joitain vääriä ennakkoluuloja tämän tuotteen suhteen. Tämä sadeasu on yhtä hyvä pitämään lapset kuivina kuin monet muut testaamamme tuotteet, jotka maksavat vähintään kaksi kertaa näin paljon. Tämä on hyvä ja tyylikäs sadeasu, jota on saatavana useissa eri väreissä. Valintamme osui tyylikkääseen tummaan Night Sky -sävyyn. Voimme myös suositella, että tutustut joihinkin tyylikkäisiin kuvioituihin variantteihin.

Koska tässä vaatteessa on pehmeää fleeceä sisäpuolella, se lämmittää myös ulkona kylmällä. Onneksi sisälle mahtuu myös toinen takki siltä varalta, että on liian kylmä. Setissä on runsaasti heijastimia sekä takissa että housuissa, mikä lisää turvallisuutta lasten ollessa ulkona leikkimässä. Päällikangas itsessään tuntuu erittäin kestävältä, joten mielestämme tämä on tuote, jota voit käyttää pitkään, kunnes lapset kasvavat siitä niin sanotusti ulos. Itse saumat ovat teipattuja, mutta emme havaitse mitään taipumusta, että ne eivät pitäisi vettä ja kosteutta tiiviinä.

Tämän setin housut pysyvät paikoillaan tehokkaasti, osittain sisäänrakennettujen olkaimien ansiosta, mutta myös pohjassa olevien jalkapaneeleiden vuoksi. Takissa on myös hyvä istuvuus ja se näyttää hyvältä sekä tytöillä että pojilla.

*

3. Petite Chérie Amira

 • Tyylikkäin kuosi ja design
 • Sekä nappeja että vetoketju
 • Hitsatut saumat

Petite Chérie Atelierilla on sarja sadeasuja, joissa kaikissa on erittäin viehättävä malli. Edullisen ulkonäön lisäksi niissä on myös erittäin mukava sisäpuoli, mikä saa lapset mielellään pitämään niitä. Tämän setin sisäpuoli on päällystetty pehmeällä polyesterifleecellä, joka on mukava vartaloa vasten, mutta pitää myös kylmän loitolla. Heidän sadevaatteissaan on hitsatut saumat, jotka pitävät sateen ja kosteuden taatusti vaatteiden ulkopuolella.

Takissa on sekä vetoketju että painonapit, mikä kohottaa sen ulkonäköä, mutta tuntuu myös käytännölliseltä, sillä ei ole vaaraa, että vetoketju nousisi ylös tai juuttuisi johonkin.

Tämä on hyvä setti, joka tekee tehtävänsä, pitää lapsen kuivana ja lämpimänä. Rakastamme todella Petite Chérie Atelier -tuotteiden designia. Sekä design että värilliset kuosit tekevät asusta ilon antaa se lapsillesi.

*

4. Reima Tihku sadeasu

 • Vuoraamattomat housut ja takki
 • Alapuolella tilaa päällysvaatteille
 • Öko-tex-standardi
 • Alhainen hinta

Tämä on suhteellisen halpa sadeasu, joka on kuitenkin aivan erinomainen tehtävässään, eli se pitää lapsesi täysin kuivana sateelta. Toisin kuin jotkut muut testaamamme tuotteet, tämä sadeasu on täysin vuoraamaton. Siksi tätä tuotetta voidaan käyttää hyvin kesällä, koska liian paksun vuorauksen omaava sadeasu voisi lämmetä hieman liian kuumaksi. Tämä tuote sopii itse asiassa erinomaisesti käytettäväksi myös talvella ja syksyllä, koska sadetakin sisällä on runsaasti tilaa tavalliselle takille.

Takissa on hyvä irrotettava huppu. Koska huppu on irrotettavissa, luo se turvaa leikin aikana, jos lapsi jää jumiin hupusta johonkin. Housut istuvat hyvin ja pysyvät erittäin tukevasti paikoillaan joustavien olkahihnojen ansiosta.

Tämä on todella hyvä tuote, jossa on hitsatut saumat, jotka pitävät kosteuden poissa. Vaate on luokiteltu Öko-tex-standardin mukaan, mikä takaa, että se on hyvä ostamasi tuote. Plussaa myös hyvin sijoitetuista heijastimista, jotka pitävät lapsen turvassa, kun ulkona alkaa hämärtää.

*

5. Tretorn Sunshower sadeasu

 • Hyvät tiukat resorit
 • Hyvin vastinetta rahalle
 • Ei sisällä PVC:tä

Mielestämme tässä tuotteessa laatu ja hinta kohtaavat hyvin. Suhteellisen halvalla saa hyvän sadeasun, joka on sekä tuulen- että vedenpitävä. Sekä housujen että takin saumat ovat hitsatut ja siten täysin tiukat. Tämä sarja on vuoriton, lukuun ottamatta pehmeää ja lämmintä kaulusta, joka on päällystetty sisäpuolelta fleecemateriaalilla. Koska sekä housut että takki ovat suhteellisen ilmavia, emme ole huolissamme siitä, ettet voi pukea lämpimämpiä päällysvaatteita sadeasun alle, kun ulkona sää kylmenee.

Tämä on hyvä ja suhteellisen edullinen käyttövaate, joka on turvallinen ja täysin vapaa PVC:stä. Huppu irtoaa helposti, jos lapsi juuttuu johonkin. Erityisesti pidämme tässä tuotteessa hyvistä ja tiukoista resoreista lahkeissa ja hihoissa, jotka pitävät sen tiukkana, jotta vesi ei valu niistä sisään.

*

Mikä tuote sopii parhaiten esikouluun ja kouluun?

Kouluun tai esikouluun sopivimman tuotteen valitseminen ei ole helppo tehtävä. Vastaus on itse asiassa se, että paras tuote on sellainen, joka on mukautettu tämän päivän olosuhteisiin. Kylminä vuodenaikoina tarvitset esimerkiksi vuorattuja sadeasuja. Kesällä ne sopivat hyvin hieman ohuempien tuotteiden kanssa. Tärkeintä on tietysti, että sadevaatteet ovat täysin vedenpitäviä. Päiväkodissa, koulussa tai esikoulussa lapset leikkivät usein ulkona ja altistuvat paljon vedelle sateen osuessa kohdalle. Koska mukana ei ole kaikkia vaatteita, täytyy pysyä kuivana, kunnes isän tai äidin on aika noutaa.

Vedeneristyksen lisäksi ilmanvaihto on tärkein toiminto. Monet ihmiset aliarvioivat hengittävien sadevaatteiden tärkeyden. Jos lapset ovat koulussa ja leikkivät muiden lasten kanssa, syke on usein korkea ja pian hikoillaan. On aivan liian monia esimerkkejä lasten vaatteista, joissa ei ole riittävästi tuuletusta. Jos vaate ei hengitä, lapsi kostuu nopeasti vaatteiden sisällä. Tämä voi olla epämiellyttävää ja aiheuttaa myös iho-ongelmia ja paljon muuta. Hyvä laatu maksaa vähän, joten suosittelemme, että tutustut tarkemmin joihinkin yllä olevassa listassa luetelluista huippuvaihtoehdoista, nämä mallit sopivat kaikki mukaan otettavaksi päiväkotiin, kouluun ja esikouluun.

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com