Paras lasten keinu: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Vauvankeinu

Keinussa istuminen voi olla hyvin rauhoittavaa, jopa vauvalle tai pikkulapselle. Lapselle fyysinen keinuminen voi olla tapa rentoutua ja tuntea olo turvalliseksi. Kun lapsi varttuu, keinuminen voi myös opettaa motorisia taitoja ja kehon hallintaa. Kun hankit vauvalle keinua, on tärkeää, että valitset keinun, jossa lapsi istuu turvallisesti. Pienet lapset voivat helposti tipahtaa, koska suuri osa heidän painostaan ​​on keskittynyt päähän ja ylävartaloon, joten kannattaa valita keinu, jossa on erittäin turvallinen istuin, mieluiten vyöllä tai valjailla varustettuna.

4 parasta vauvankeinua 2024

Olemme testanneet ja tutkineet useita vauvan keinuja. Alla esittelemme neljä keinua, joista pidämme eniten juuri nyt. Alla olevat keinut ovat hieman erilaisista hintaluokista, mutta niille kaikille on yhteistä, että niiden laatu on hyvässä suhteessa hintaan. Hyvä vauvan keinu on hyvälaatuinen ja sitä voidaan käyttää useita vuosia, keinun tulisi mieluiten kestää niin, että se periytyy sisarukselta toiselle. Tietysti keinun on oltava sekä turvallinen että mukava vauvan istua.

1. Hörby Bruk Vauvankeinu Exklusive

Tämä on todella vankka ja turvallinen tunnetun ruotsalaisen Hörbyn tehtaan keinu. Tämä keinu tuntuu olevan tehdyn huomattavasti paksummalta muovista kuin monet muut testaamamme keinut, mikä saa meidät olettamaan, että keinu kestää vielä pitkään. Keinu sopii kaiken tyyppisiin keinutelineisiin.

Keinun istuin on erityisen korkea, mikä tekee siitä sopivan pienimmillekin lapsille. Mukana on hyvä turvavyö, mikä tarkoittaa, että lapsi pysyy istuimessa turvallisesti yhdessä ja samassa asennossa. Keinu on valmistettu UV-säteilyä kestävästä materiaalista, mikä on tietysti valtava etu suhteessa keinuihin, jotka eivät ole, ja siten vaalenevat, kun ne ripustetaan ulos.

*

2. Plasto vauvankeinu

Tämä on Plaston klassisesti suunniteltu vauvan keinu. Tämä on yksinkertainen, mutta todella vahva keinu. Kun keinua tunnustelee, saa varmuuden siitä, että se tulee kestämään monta vuotta ennen kuin se alkaa kulua. Parasta tässä keinussa on hinta. Halvalla hinnalla saa todella hyvän käyttökeinun, joka kestää, mitä muuta voi pyytää?

Tässä keinussa on yksinkertainen mutta nerokas muotoilu, jossa lapsi istuu vakaasti ja turvallisesti mutta myös mukavasti.

*

3. Smoby keinu & vauvan keinu 2in1

Tämä on luettelomme kallein keinu. Ottaen huomioon mitä sillä saa, Smobyn keinu on kuitenkin melko lailla hintansa arvoinen. Tämä on niinkin fiksu kuin vauvakeinu, joka voidaan muuttaa tavalliseksi keinuksi lasten kasvaessa. Pidämme lasten tavaroista, joita voidaan käyttää monen vuoden ajan, sillä se säästää sekä ympäristöä että lompakkoa. Sekä keinun köysi että istuin tuntuvat vankoilta ja kestäviltä. Istuimessa on mukava istua ja varsinainen vauvaistuin varmistaa, että vauva istuu turvallisesti paikallaan.

*

4. Oliver & Kids vauvan keinu

Tämä on söpö pieni vauvan keinu Oliver & Kidsiltä. Keinussa on kaikki mitä voit pyytää, se on väriltään vahvan punainen, mitä lapset ja aikuiset arvostavat. Alhaisesta hinnastaan ​​huolimatta tämä tuntuu todella turvalliselta ja kestävältä pieneltä vauvakeinulta. Keinun istuimessa on väliköysi, joten voit olla varma siitä, että lapsi on turvallisesti paikallaan. Myös köydet tuntuvat erittäin kestäviltä, mikä on plussaa.

Keinumisessa on monta hyvää puolta

Keinuminen voi olla aluksi hieman pelottavaa lapselle. Kun aikuinen sallii lapsen keinua jo pienestä pitäen, se voi tehdä lapsesta rohkeamman ja antaa hänelle enemmän itseluottamusta. Kun pieni lapsi keinuu, se voi tuntua hänestä vähän pelottavalta, mutta hän samalla oppii, että vauhdin ja liikkumisen ei tarvitse olla vaarallista. Pelottavaksi koettujen asioiden tekeminen lisää itseluottamusta, joka tekee lapsesta rohkeamman myös muussa elämässä.

Lapsen kasvaessa hän voi enemmän itse ohjata keinumistaan. Kun lapsi oppii säätelemään vauhtia kehon liikkeiden avulla, motoriset taidot saavat harjoitusta. Keinuminen on myös fyysistä toimintaa, josta voi olla hyötyä muilla elämän osa-alueilla. Tutkimukset osoittavat, että fyysinen aktiivisuus, kuten keinuminen, antaa sinulle paremman keskittymisen kouluun tai kun sinun on opittava asioita jokapäiväisessä elämässä.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com