Parhaat imetystyynyt: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

imetystyynyt

Imetys voi rasittaa äidin selkää, hartioita ja niskaa, joten on tärkeää saada hyvä tuki, joka lievittää kehon rasitusta. Äidin hyvinvoinnin ja vauvan turvallisuuden kannalta on tärkeää käyttää tyynyä, joka on tarkoitettu tähän tarkoitukseen ja joka on korkealaatuinen. Olemme käyneet läpi ja testanneet suuren määrän imetystyynyjä. Alla esitämme viisi parasta tyynyä juuri nyt.

5 parasta imetystyynyä 2024

1. bbhugme raskaus- ja imetystyyny

 • Testin paras
 • Toimii myös raskaustyynynä
 • Paras suunnittelu ja toiminnallisuus

bbhugme raskaus- ja imetystyyny on paras testaamamme imetystyyny. Kuten nimestä voi päätellä, voit käyttää tätä tyynyä koko raskauden ajan. Tämä tyyny on kalliimpi kuin monet pelkät imetystyynyt, mutta kun otetaan huomioon, kuinka paljon hyötyä odottavalle ja uudelle äidille voi tästä tyynystä olla, se on jokaisen pennin arvoinen. Tämän tyynyn on kehittänyt kolme norjalaista naiskiropraktikkoa ja se näkyy. Lepäämällä kunnolla vältät rasituksen, joka voi myöhemmin johtaa tarpeettomiin vammoihin ja kipuun. Raskauden aikana tyyny on erittäin mukava levätä, koska se rentouttaa kehoa oikealla tavalla. Tyynyn salaisuus on, että se rentouttaa tärkeitä kohtia, kuten lantion, selän, polven ja nilkan alueita.

Imetettäessä tämä tyyny tarjoaa erinomaisen mukavuuden sekä sinulle että vauvallesi. Kiedot vain tyynyn vartaloosi niin, että muodostat siitä mukavan ”kehdon”, johon vauva voi mennä makaamaan. Tyyny helpottaa sinua, jotta et jännittyisi ja voisit rentoutua kokonaan imetyksen aikana. Tämä on tietysti erittäin lempeä vartalolle, koska se säästää hartioita ja kaulaa.

Tämä on korkealaatuinen tyyny, joka sopii kaikille vartalotyypeille. Tunnemme itsemme täysin turvallisiksi tämän tyynyn kanssa, koska sen materiaalit ovat huolellisesti kehitettyjä ja myrkyttömiä. Tyynyssä on materiaaleja, jotka estävät sienten kasvua sekä bakteereja.

*

2. Doomoo imetystyyny Medium

 • Kätilöiden suosittelema
 • Halaa vartaloa
 • Antibakteertinen

Doomoo tekee imetystyynyjä, jotka ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Tämä on erittäin pehmeä ja muokattava tyyny, jota kätilöt suosittelevat usein. Tämän tyynyn muoto on täydellinen, sillä se voi halata vartaloasi ja pysyä siten vakaana samassa paikassa imetyksen aikana. Vakaus on erittäin tärkeää, jotta nännisi eivät kipeydy, mitä monet äidit kokevat. Tyyny on peitetty pehmeällä keinotekoisella jerseyllä, jonka koemme hyvin likaa hylkivänä, koska se pysyy puhtaana pitkään.

Tyynyn suuri salaisuus on kuitenkin sisäpuolella. Sisus on täynnä hiljaisia EPS-palloja. Kymmenet tuhannet pallot muodostavat yhdessä massan, joka on erittäin kevyt, mutta myös erittäin tukeva, kun painat sitä. Kun asetat vauvan tyynylle, se muotoilee itsensä vauvan vartalon mukaan, kun taas paine pitää sen tasaisena, joka pitää vauvan paikoillaan ja hiljaisena koko imetyksen ajan. EPS-palloilla on antibakteerisia ominaisuuksia, jotka tekevät tyynystä raikkaan pidempään.

*

3. Cozyfix imetystyyny

 • Istuu kuin liimattu
 • Vaahtomuovi muotoutuu lapsen mukaan
 • Helppo asettaa oikealle korkeudelle

Cozyfix-imetystyyny on suosittu tyyny, joka on voittanut palkintoja useissa testeissä ja voimme todella ymmärtää miksi. Tämä on korkealaatuinen tyyny, jonka ovat luoneet todelliset ammattilaiset. Koko tyyny lepää vyötärövyöllä, joka kiinnittäessäsi sen ympärillesi, saa tyynyn liimautumaan vartaloosi. Se, että tyyny on kiinnitetty tällä tavalla, tarkoittaa, että lapsi ei voi livetä sinun ja tyynyn välistä. Pidämme tämän tyynyn vakaudesta ja siitä, miten se lievittää kehon taakkaa, koska vauvaa ei tarvitse pidellä kiinni. Suuri etu on myös se, että voit laittaa tyynyn suoraan rintojen alle, mikä tarkoittaa, että vältät nännien kipeytymisen. Tämä johtuu siitä, että vauva pääsee alusta asti täsmälleen oikealle korkeudelle.

Itse tyyny on vaahtokumia, mikä on erittäin pehmeää ja muotoutuu nopeasti vauvan kehon mukaan, mikä tekee siitä mukavan sekä äidille että vauvalle. Tyyny sinulle, joka haluaa parasta sekä toiminnaltaan että laadultaan!

*

4. Candide Multirelax 

 • Useita käyttötapoja
 • Raskaustyyny
 • Babysitter

Candie multirelax on enemmän kuin pelkkä imetystyyny. Meidän mielestämme tämän tyynyn monet käyttötarkoitukset tekevät siitä erittäin edullisen. Tämä tyyny voidaan hankkia jo ennen vauvan syntymää, koska sitä voidaan käyttää raskauden aikana kehoa rentouttavana tyynynä. Tyyny asetetaan polvien väliin ja siitä sitten ylöspäin niin, että sitä voidaan käyttää myös pään tyynynä. Tyyny on siten vakaa eikä liiku yöllä.

Imetystyynynä tyyny on vartalon ympärillä ja kantaa vauvan painoa siten, että hartiat, niska ja selkä rentoutuvat. Vauvaa voidaan tässä tyynyssä pitää vatsa-asennossa, jota kätilöt suosittelevat. Koska vauva pääsee juuri oikeaan asentoon, se ei menetä otettaan nänniin, mikä tarkoittaa, että vältät nännin vaurioita, mitkä ovat muuten hyvin yleistä imetyksen aikana.

Tätä tyynyä voidaan käyttää myös babysitterinä. Tuotteessa on erityinen istuin, joka voidaan napittaa yhteen tyynyn kanssa. Istuimessa on erittäin pehmeät valjaat, joihin voit kiinnittää vauvan niin, että hän istuu tukevasti tyynyssä. Kun lapsi sitten hiukan kasvaa, tyynyä voidaan käyttää myös istumaharjoittelussa ilman valjaita.

Jos sinulla on käyttöä myös yhdelle tai muutamalle muulle käyttötavalle, joita tämä tyyny tarjoaa, tämä on selvästi erinomainen imetystyyny. Monipuolisuutensa ansiosta siitä tulee erittäin edullinen.

*

5. Muumi imetystyyny Silhuette

 • Edullinen hinta
 • Älykäs design
 • Hyvä istuvuus

Tämä on testimme halvin imetystyyny. Muumi imetystyyny Silhuette ei voi kilpailla laadultaan kalliimpien tyynyjen kanssa, mutta tosiasia on, että tämä on loppujen lopuksi todella hyvä tyyny, jossa on nerokas muotoilu. Tyynyssä on epäsäännöllinen muoto, mikä erittäin mukava ja ergonominen. Huomaa, että tätä tyynyä on testattu käytännössä ennen suunnittelun valmistumista. Tyynyn kapea sivu liukuu tasaisesti selän ympäri ja tarjoaa hyvän vakauden samalla, kun se on tarpeeksi ohut, jotta se ei tule tielle missä istutkin. Paksu puoli on edessä. Koko ja jäykkyys sopivat erinomaisesti lasten kantamiseen mukavasti ja käytännöllisesti. Tyyny toimii hyvin sekä imetyksen että pulloruokinnan yhteydessä.

*

Mikä on paras imetystyyny?

Paras imetystyyny tällä hetkellä on bbhugmen raskaus- ja imetystyyny. Tämän tyynyn voittavia tekijöitä ovat osittain sen toimiva ja monipuolinen muotoilu, mutta myös materiaalin laatu. Tämä on raskaus- ja imetystyyny yhdessä. Jos etsit pelkkää imetystyynyä, esitämme parhaat vaihtoehdot yllä.

Kuinka imetystyynyä käytetään?

Imetystyyny on suunniteltu helpottamaan imetystä tai pulloruokintaa tuomalla vauva oikealle korkeudelle. Tyynyn tarkoituksena on helpottaa äitiä. Jos imetät ilman tyynyä tai tyynyllä, joka ei pidä vauvaa ylhäällä, on olemassa vaara, että rasitat selkääsi, hartioitasi ja niskaasi tavalla, joka voi ajan myötä johtaa kipuun ja vammoihin. Tyynyt voivat näyttää hieman erilaisilta, mutta on tavallista, että ne kiinnitetään kehoon tai kiedotaan sen ympärille vakauden takaamiseksi ja sen varmistamiseksi, etteivät ne voi pudota.