Vauvamyssyt, joissa laatu ja mukavuus kohtaavat – näin valitset parhaan

Koska vauvat ovat herkkiä kylmälle tai jopa pelkälle tuulelle, vaikka meille aikuisille ulkona tuntuisi miellyttävältä, tarvitaan hyvä myssy. Olemme testanneet lukuisia erilaisia myssyjä. Alla listaamme viisi vauvanmyssyä, joista pidämme tällä hetkellä eniten. Hyvän myssyn tulee olla laadukas, tyylikäs ja edullinen, ja mikä tärkeintä, se pitää vauvan lämpimänä.

Parhaat vauvamyssyt 2024

1. Lindberg Enviken Vauvamyssy

Tämä on erittäin edullinen myssy, kun otetaan huomioon sen suhteellisen alhainen hinta yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun ja hyviin materiaalivalintoihin. Tämä on puuvillamyssy, joka on sekä pehmeä että hyvä pitämään pään lämpimänä. Pidämme erityisesti nauhasta, joka tekee myssystä suloisen samalla kun istuvuus on täydellinen kenelle tahansa.

Tämä on todella onnistunut tuote tunnetulta valmistajalta Lindbergiltä. Tämä suunniteltu myssy on saatavilla useissa eri väreissä.

*

2. Name it Wrilla Vauvamyssy Villa

Tämä on yksi tyylikkäimmistä villamyssyistä, joita olemme nähneet. Hyvä uutinen on myös, että tämän mukavan ja klassisen tyylikkään myssyn hinta ei ole erityisen korkea. Myssyn yläosassa on tekoturkistupsu, joka tekee myssystä entistäkin suloisemman. Laadukkaan villamateriaalinsa ansiosta tällä myssyllä on kyky säädellä lämpötilaa. Kun ulkona on kylmä, myssyn sisällä tuntuu lämpimältä ja mukavalta, samalla kun riski ylikuumenemisesta minimoituu, koska materiaali hengittää. Tämä on todella viehättävä vauvamyssy, jota voimme suositella kaikille lapsille.

*

3. Lindberg Roxtuna Vauvamyssy

Lindberg on ruotsalainen merkki, joka valmistaa korkealaatuisia lastenvaatteita. Tämä myssy ei ole poikkeus. Tämä on erittäin pehmeä myssy, joka on valmistettu villasekoituksesta. Pidämme erityisesti pienistä langasta tehdyistä tupsuista, jotka näyttävät pieniltä suloisilta korvilta. Tämä on korkealaatuinen ribbineulottu myssy, joka on sekä tyylikäs että erinomainen pitämään lapsen pään lämpimänä myös kylmällä ja tuulisella säällä. Myssy on itse asiassa vuorattu fleecellä, mikä tekee siitä vielä lämpimämmän ja pehmeämmän ihoa vasten. Se voidaan pestä koneessa 40 asteessa.

*

4. Skip Hop Myssy

Skip Hopin tunnetusta tuotemerkistä saat tämän uskomattoman edullisen paketin, joka sisältää kaksi superpehmeää ja suloista puuvillamyssyä. Niitä on saatavilla useissa eri kuvioissa ja väreissä, jotta voit löytää juuri teidän vauvallenne sopivan myssyn.

Nämä ovat kaksi todella hyvää ja lämmintä myssyä, joissa on hyvä laatu. Koska hinta on niin alhainen, sinun ei tarvitse olla liian varovainen myssyjen suhteen. Me vanhemmat tiedämme, että joskus tuntuu turhalta antaa lapselle jotain liian kallista, koska se voi helposti likaantua tai kadota. Siksi on kiitollista, että on olemassa hyviä ja edullisia tuotteita, jotka kestävät kulutusta ja käyttöä.

5. Elodie Vauvamyssy

Tämä on todella viehättävä myssy, jossa on vanhanaikainen muotoilu. Myssy on kevyt ja ilmava, eikä se ole liian lämmin vaikka olisit auringossa. Tässä myssyssä on lippa suojaamassa auringonvalolta, ja se tarjoaa aurinkosuojan SPF 30. Säädettävät nauhat sidotaan leuan alle, jotta myssy pysyy tukevasti paikoillaan.

Tämä on paras myssy sinulle, joka haluat suojata lapsesi auringolta, sen valolta ja haitallisilta UV-säteiltä. Myssy suojaa ilmavuudestaan huolimatta myös hyvin tuulelta. Elodien myssyjä on saatavilla useissa eri väreissä, jotta voit löytää juuri lapsellesi sopivan myssyn.

6. Lindberg Moss Merino Vauvamyssy

Lindbergillä on useita hienoja merinovillasta valmistettuja korkealaatuisia vauvamyssyjä. Pidimme erityisesti tästä mallista. Yksi villamyssyn, kuten tämän, etu on, että villa on erittäin käytännöllinen materiaali, koska se on antibakteerinen ja pysyy siten raikkaana pidempään. Vauvamyssyjen kohdalla on erityisen kiitollista, että tuote ei likaannu ja ala haista helposti.

Onneksi myssyssä on pehmeä vuori sisäpuolella. Näin vauva välttyy villan aiheuttamalta kutinalta, joka voi muuten olla villavaatteiden yhteydessä ongelma.

Pitääkö vauvalla olla myssy ympäri vuoden?

Vauva on erittäin herkkä tuulelle ja kylmälle, joten vauvalla tulee olla myssy ympäri vuoden. Tietenkin voit valita ohuemman myssyn kesällä, jotta se ei ole liian lämmin. Tärkeintä on, että lapsen päässä on jonkinlainen suoja kylmää ulkoilmaa vastaan.

Mistä tiedän, jos vauva on liian lämmin? Vauvalla ei ole samaa kehon kykyä säädellä lämpötilaa kuin meillä aikuisilla. Siksi on tärkeää, että vauva on pukeutunut hyvin, jotta hän ei palele. Samalla tavalla kuin vauva voi jäähtyä, hän voi myös ylikuumentua. Siksi on tärkeää olla jatkuvasti tarkkaavainen vauvan olosuhteisiin. Koska monet vanhemmat ovat huolissaan siitä, että lapsi paleltuu, on yleistä, että lapsi tulee puetuksi liian lämpimästi. Yksinkertainen tapa saada käsitys vauvan tilasta on tuntea niskaa tai otsaa. Jos lapsi tuntuu lämpimältä tai hikiseltä iholta, on todennäköistä, että hän on liian lämpimästi pukeutunut.

Valitse mielellään luonnonmateriaaleja

Kun kyse on vauvan suojavaatteista, suosimme lähes aina luonnonmateriaaleja. Puuvilla ja villa antavat esimerkiksi vauvan herkän ihon hengittää. Muilla synteettisillä materiaaleilla voi olla huonommat ominaisuudet ilmanvaihdon suhteen. Jotkut tuotteet voivat myös kerätä kosteutta vaatteiden sisälle, mikä voi olla sekä ärsyttävää että vahingollista lapsen herkälle iholle. Jos ulkona on todella kylmä, ei tarvitse olla liian nirso materiaalien suhteen, kun käytetään kerrospukeutumismenetelmää. Tärkeintä on välttää synteettisten materiaalien käyttöä lähinnä ihoa. Aloittamalla luonnonmateriaalilla ja täydentämällä muilla materiaaleilla päälle rakennat voittavan suojan kylmää ja tuulta vastaan.

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com