Paras unipesä: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

unipesä

Hyvän vauvapesän on oltava mukava nukkua, tuotteen suunnittelulla ja laadulla voi olla suurempi merkitys kuin voisi kuvitella. Hyvän vauvan pesän on tietysti oltava myös myrkytön ja turvallinen makaamiseen. Ennen testiämme olemme käyneet läpi ja tutkineet suuren määrän erilaisia ​​unipesiä. Alla luetellaan viisi tuotetta, jotka ovat mielestämme parhaita juuri nyt. Arvioinnissa on punnittu eri tekijöitä, kuten toimivuutta, muotoilua ja laatua. Olemme myös yrittäneet sisällyttää tuotteita eri hintaluokissa.

5 parasta unipesä 2024

1. Liewood unipesä Gro

 • Ekologinen
 • Hyväksytty vauvankantoon
 • Vakaa ja pehmeä
 • Irroitettava kangas

Liewood unipesä Gro on paras testaamamme unipesä. Tämä on luonnonmukaisesti tuotettu vauvan pesä, joka on hyvä sekä ympäristölle että lapsellesi. Tämä unipesä on suuri ja tilava, siinä on pehmeä kangas ja mukava pehmuste. Tämän unipesän etuna on myös se, että se on hyväksytty vauvankantokoriksi. Voit siirtää unipesää helposti ja turvallisesti, kun vauva makaa vielä siinä. Kahvat ovat suuria ja tukevia ja kiinnitetty tukevasti itse kallistusosaan.

Tämä unipesä maksaa hieman enemmän kuin markkinoilla olevat halvemmat tuotteet. Mielestämme se on kuitenkin hintansa arvoinen, heti kun sitä koskee, tuntuu, että se on erittäin korkealaatuinen. Tämä on reilunkokoinen unipesä, joka painaa hieman enemmän kuin monet kilpailijat. Paino ei kuitenkaan häiritse, vaan saa tuotteen tuntumaan vain erittäin hyvältä ja turvalliselta lapsen lepopaikalta. Liewoodin unipesä on saatavana useissa väreissä, joista suurin osa on tyylikkäitä. Itse kangas on irrotettava ja pestävä, mikä pidentää tietenkin sen käyttöikää huomattavasti.

*

2. Kaxholmen unipesä

 • Yllättävän edullinen
 • Reunus, joka helpottaa ilmankiertoa
 • Irrotettava ja pestävä kangas

Tämä on hyvä ja laadukas unipesä hintaan, joka yllättää meidät. Pesän reunat ovat suhteellisen suuret, mutta ne ovat silti erittäin ilmavia, mikä on hyvä vauvallesi. Salaisuus on polyesterikuitu, joka päästää ilman läpi ja takaa hyvän ilmankierron sängyssä.

Tämä on monipuolinen unipesä, jota voidaan käyttää makuutilana, mutta myös leikkimattona tai hoitoalustana, se voidaan sijoittaa myös lastenvaunun makuuosaan ja ottaa mukaan matkalle.

Pidämme todella tämän vauvan pesän suuresta, hieman pörröisestä reunasta. Reunaan on erittäin mukava nojata imetyksen aikana, se voidaan myös avata helposti lyhyeltä sivulta avaamalla siellä oleva hihna. Plussana on, että kangas on helppo irrottaa pesua varten.

*

3. NG Baby unipesä

 • Korkea reuna
 • Mukautuu painon alla
 • Kevyt

NG Baby unipesä on, kuten nimestä voi päätellä, unipesä, joka monin tavoin täyttää saman tarpeen kuin vauvanpesä. Tässä tuotteessa on hiukan korkeammat reunat kuin muissa testatuissa unipesissä. Korkea reuna tarkoittaa, että voit tuntea olosi erittäin turvalliseksi siitä, että lapsi on suojassa myös yöllä, kun unipesä on äidin ja isän sängyssä. Leveä reuna tarkoittaa myös, että lapsella on erittäin kodikasta ja lämmintä. Kun lapsi on kasvanut vanhemmaksi ja oppinut istumaan, reunasta on hyötyä, nimittäin vakaana selkänojana pienelle. Tämän unipesän reuna on hyvin muokattavissa, sillä sisältö koostuu styriittikuulista.

NG Baby unipesän peitto voidaan irrottaa ja pestä. Pesun on mahdollista jopa 60 asteessa, mikä on ilahduttavaa lasten vanhemmille, jotka tietävät, kuinka yleisiä tahrat ovat lapsiperheessä. Koostaan ​​huolimatta tämä unipesä on erittäin kevyt, minkä ansiosta sitä on helppo liikutella ja myös ottaa mukaan matkalle.

*

4. Unipesä SleepCarrier Volume 2

 • Erityisen turvallinen
 • Laidat airmesh-kangasta, joka helpottaa hengitystä, kun vauvan asento vaihtuu ja kasvot ovat laitaa kohti
 • Monipuolinen

Tämä on unipesä, joka on erittäin suosittu käyttäjien keskuudessa, ja voimme ymmärtää miksi. Tämä on korkealaatuinen tuote ja se on myös hyvin monipuolinen. Tästä unipesästä voidaan tehdä myös leikkimatto, pehmeäkantokoppa tai vauvankantoreppu.

Tämän tuotteen etuna on, että se on erittäin helppo mukauttaa yksittäisen lapsen pituuteen. Tämä on tuote sinulle, joka arvostaa turvallisuutta erittäin paljon. SleepCarrier Volume 2 on nimittäin turvallisuustestattu tavalla, jonka vain harvat unipesät ovat kokeneet. Yksi yksityiskohdista, jotka tekevät tästä tuotteesta erityisen turvallisen, on se, että laidat on valmistettu airmesh-materiaalista. Airmesh-materiaali antaa vauvan hengittää, vaikka kasvot kääntyvät sivulle.

Ainoa haittapuoli tuotteelle on, että se maksaa suhteellisen paljon. Uskomme kuitenkin, että kannattaa käyttää muutama ylimääräinen penni saadakseen tällaisen laadukkaan tuotteen.

*

5. EcoViking Organic Unipesä

 • Pehmein
 • Ergonominen
 • Hyvin korkealaatuinen

EcoViking unipesä Prime on kauniisti skandinaaviseen tyyliin suunniteltu vauvapesä. Tämä ei ole markkinoiden halvin vauvapesä, mutta rahalla saa tuotteen, johon voi olla erittäin tyytyväinen. Yksi parhaista asioista tässä unipesässä on sen pehmeys, se on itse asiassa pehmein, mitä olemme testanneet. Pehmeyden lisäksi valmistaja on keskittynyt tekemään tuotteesta mahdollisimman terveellisen, koska EcoViking unipesä Prime on täysin myrkytön, ja materiaali on valmistettu mahdollisimman lempeäksi vauvan iholle.

Materiaalin lisäksi tuotteessa on kiinnitetty huomiota myös toiseen asiaan, nimittäin ergonomiaan. Tämä unipesä on juuri sopiva pehmeä ja juuri sopiva vauvalle, reuna tukee myös hyvin sen vieressä olevaa vanhempaa. Ergonomiaan keskittyessä on pyritty myös tekemään tuote täysin ilman irtonaisia ​​tai ulkonevia yksityiskohtia, jotta mikään pääse irtoamaan.

Tämä on todella laadukas tuote joka suhteessa. Pidämme myös mukana tulevasta pussista, minkä ansiosta EcoViking unipesä on helppo ottaa mukaan, kun menee nukkumaan. Kun vauva tottuu tähän pehmeään unipesään, on varminta ottaa se mukaan myös matkalle.

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com