Parhaat hiekkalaatikot: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Parhaat hiekkalaatikot

Olemme testanneet monia erilaisia ​​hiekkalaatikoita. Alla luettelemme viisi hiekkalaatikkoa, joista pidämme tällä hetkellä eniten. Hyvän hiekkalaatikon on tietysti oltava korkealaatuinen, turvallinen ja kestettävä ulkona säilytystä ajan mittaan. Mielestämme on myös tärkeää, että hiekkalaatikossa on mukava istuinalue itse laatikon ympärillä, jotta sinun ei tarvitse istua hiekassa koko ajan. Olemme yrittäneet valita erityyppisiä hiekkalaatikoita, jotta voit löytää sellaisen, joka sopii kotiisi omalle pihallesi. Vaikka hiekkalaatikoiden hintataso vaihtelee hieman, ovat kaikki valitsemamme hiekkalaatikot suhteellisen edullisia.

5 parasta hiekkalaatikkoa 2024

1. Hörby Bruk Hiekkalaatikko + Suoja

 • Klassinen ruotsalainen hiekkalaatikko
 • Vankka ja kestävä
 • Istuinreunus ympäri laatikon

Tämä on ruotsalaisen Hörby Brukin klassinen ja luotettava kuusikulmainen hiekkalaatikko. Tämä on paras valinta sinulle, koska tämä on hieman pienempi standardihiekkalaatikko, joka on vankka ja kestävä ja jonka saa kohtuulliseen hintaan. On hiekkalaatikoita, jotka ovat sekä kalliimpia että halvempia kuin tämä, mutta mitä tulee kestävyyteen ajan mittaan, voimme nähdä, että tämä hiekkalaatikko voittaa useimmat kilpailijoiden vaihtoehdot.

Tässä hiekkalaatikossa on paksut painekyllästetyt lankut, jotka kestävät aikaa. Kulmissa on vahvistettu muovia, jota aurinko ei haalista. Yläosassa on mukava istuinlauta, joka kiertää koko hiekkalaatikon. Halkaisija on 150 cm.

*

2. Woodlii Katollinen ja Kannellinen Hiekkalaatikko

 • Valoisa ja kutsuva
 • Mukavat puupenkit
 • Sisäänrakennettu aurinkosuoja

Tämä on hieno hiekkalaatikko viihtyisällä kangaskatolla, joka suojaa auringolta. Mukana ovat hienot puiset penkit, jotka ympäröivät itse hiekkalaatikkoa. Voit istua penkeillä tai ottaa ne lelujen säilytysalueiksi, kun istut ja leikit itse hiekkalaatikossa.

Tämä on tyylikäs hiekkalaatikko, joka toimii hyvin missä tahansa puutarhassa. Se ei näytä lapselliselta, vaan muistuttaa enemmän ulkokalustetta. Tämän hiekkalaatikon hinta on todella hyvä ottaen huomioon, mitä saat vastineeksi rahoillesi.

*

3. Woodlii Hiekkalaatikko Laiva

 • Siisti ulkoasu
 • Kutsuu leikkiin
 • Hauska leikkikalu jopa kaivamiseen kyllästyneille

Heti ensinäkelmältä tämä Woodliin hiekkalaatikko teki meihin positiivisen vaikutelman. Tämä on lasten keskuudessa erittäin suosittu hiekkalaatikko, joka ulkonäkönsä ansiosta todella kannustaa hauskoihin leikkeihin. Kun olet kyllästynyt istumaan ja kaivamaan hiekassa, voit teeskennellä, että purjehdit avomerellä. Tämä hiekkalaatikko on suunniteltu veneeksi, jossa on ohjauslaituri, peräsin ja lippu.

Tämä on hauska hiekkalaatikko, jossa on monia yksityiskohtia. Hinta on hieman keskimääräistä korkeampi, mutta sen ulkonäön ansiosta uskomme, että se on rahan arvoinen ottaen huomioon, kuinka paljon lapset haluavat leikkiä tässä hiekkalaatikossa ja sen ympärillä.

*

4. Little Tikes Kannellinen Hiekkalaatikko

 • Charmikas
 • Sopii hyvin pienemmille
 • Edullinen

Mielestämme tämä hiekkalaatikko on paras valinta aivan pienimmille lapsille. Kun ostat tämän hiekkalaatikon, saat edullisen mutta ah niin viehättävän kestävän muovihiekkalaatikon. Koska hiekkalaatikko on niin pieni, se on helppo kuljettaa tai siirtää. Mukana tulee kansi, joka suojaa hiekkaa ei-toivotuilta yllätyksiltä, ​​kannen ollessa päällä kilpikonna saa myös kuorensa takaisin.

Tämä on kestävä pieni muovinen hiekkalaatikko, jolla on edullinen hinta.

*

5. Step2 Hiekkalaatikko N.P Summertime Play Center

 • Hieno muovinen hiekkalaatikko
 • Hienot penkit ja aurinkovarjo
 • Sisältää lukon

Tämä on hieno hiekkalaatikko leveillä reunoilla, jossa on tilaa useille leikkiville lapsille. Mukana on myös pöytä ja siihen liittyvä penkki sekä irrotettava aurinkovarjo, joka antaa hiekkalaatikolle viihtyisän ilmeen. Tämä on suhteellisen suuri hiekkalaatikko, joka voidaan täyttää noin 90 kg:lla hiekkaa. Laatikko tuntuu erittäin vakaalta ja vankalta, joten sitä voidaan todennäköisesti käyttää vuosia.

Plussaa mukana tulevasta kannesta, joka auttaa pitämään lian ja eläimet loitolla hiekkalaatikosta, kun sitä ei käytetä.

*

Minkälaista hiekkaa hiekkalaatikkoon pitäisi ostaa?

Hiekka ei sisälly mukaan yllä oleviin hiekkalaatikoihin, mutta sitä voit ostaa paikalliselta toimittajalta. On tiedostettava, että kyse ei ole minkä tahansa hiekan ostamisesta, vaan siihen tulee valita oikeaan tarkoitukseen sopivaa hiekka. Sopivaa hiekkaa markkinoidaan usein leikkihiekana tai vain hiekkalaatikkohiekana merkkinä siitä, että hiekka sopii nimenomaan lasten leikkeihin.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com