Paras Vartalotyyny/unityyny: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Vartalotyyny

Unityyny on unilelu, josta on tullut erittäin suosittu viime aikoina. Ei ole ihme, että se on niin suosittu, koska sitä voi käyttää useisiin asioihin lapsiperheessä. Ennen kaikkea tyyny on muodoltaan tarkoitettu viihtyisäksi pehmusteeksi pikkulapsen sänkyyn. Voit esimerkiksi asetella tyynyn sängyn sivuja pitkin muodostaaksesi pehmeän suojan, jotta lapsi ei osu sängyn koviin pinnoihin. Monet markkinoilla olevista unityynyistä on myös suunniteltu käytettäväksi sekä raskaustyynynä että imetystyynynä. Odottava äiti on rentoutuessaan kiitollinen oikeanlaisesta tuesta sängyssä, jotta saa tarvitsemansa levon.

4 parasta unityynyä 2024

Olemme käyneet läpi ja testanneet suuren määrän unityynyjä markkinoilla. Alla tarkastelemme neljää unityynyä, joista pidämme eniten. Mielestämme hyvällä unityynyllä pitäisi olla useita käyttötarkoituksia. Emme halua kertakäyttötavaraa vaan, että ostamamme lasten tarvikkeet kestävät mahdollisimman pitkään. Siksi on suuri etu, että monia unityynyjä voidaan käyttää jo raskauden aikana ja että niiden käyttöä voi jatkaa vauvan kasvaessa, esimerkiksi hyvänä tilanjakajana sängyssä, rakastettuna pehmoleluna, mutta myös makeana tyynynä.

Hyvän unityynyn on tietysti myös oltava hyvälaatuinen ja turvallinen siten, että se ei saa rikkoutua eikä vuotaa mitään materiaalia. Hyvän unityynyn tulisi tietysti myös tarjota hyvää tukea ja olla ulkopinnaltaan pehmeä, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten, kun sen vieressä makaa. Alla testatut tuotteet täyttävät lähes kaikki vaatimuksemme.

1. Sebra Sleepy Croc Vartalotyyny

Tämä on luultavasti mukavin ja laadullisin vartalotyyny listallamme. Valitettavasti tämä vartalotyyny maksaa hieman enemmän kuin monet muut. Uskomme kuitenkin, että tästä tuotteesta kannattaa maksaa hieman ylimääräistä sen upeiden ominaisuuksien vuoksi. Tämä on todella hienosti suunniteltu tuote, joka miellyttää silmää. Vartalotyyny on erittäin pehmeä ja mukava. Kangas on sertifioitu Oekotex-standardin mukaisesti, mikä takaa laadun ja sen, että tuotteessa ei ole haitallisia aineita. Koko vartalotyyny on valmistettu hienoimmasta luomupuuvillasta. Tällä tuotteella on tietysti käytännöllinen tehtävä, koska sitä voidaan käyttää pinnasuojana, pään alusena tai imetystyynynä. Meille ehkä tyynyn päätehtävä on, että se on erittäin mukava ja kodikas sisutuselementti.

*

2. Babybay unityyny Pique

unityyny

Tämä on yksi halvimmista testaamistamme unityynyistä, mutta myös paremmasta päästä. Tämä tyyny on pitkä ja suhteellisen pehmeä, mikä tekee siitä erittäin mukavan levätä. Unityyny on myös hyvin muokattavissa, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää useisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi unityyny soveltuu sängyn kovien pinnojen ympärille vauvan suojelemiseksi, mutta sitä voidaan käyttää myös imetystyynynä tai tukityynynä raskauden aikana. Pidämme tuotteista, joilla on monia käyttötarkoituksia. Jos ostat tämän tyynyn jo raskausaikana, voit käyttää sitä vielä pitkään. Kun lapsi kasvaa, tyynyä voidaan käyttää mukavana sisustuksen yksityiskohtana.

*

3. NG Baby Dandelion unityyny

Tämä on erittäin pehmeä puuvillajersey-unityyny, josta pidämme paljon. Tyynyssä on kuvio, joka ei näytä lapselliselta, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää sekä sohvalla että sängyssä, myös silloin kun lapset ovat kasvaneet hieman isommiksi. Pidämme siitä, että tämän tyynyn päissä on nauhoja. Hihnojen avulla voit sitoa tyynyn yhteen niin, että siitä tulee yhtenäinen rengas. Tämä tyyny on täynnä styriittikuulia, mikä saa sen tuntumaan erittäin kevyeltä ja ilmavalta.

*

4. Fehn Swan Lake Snake pinnasuoja Caterpillar

Kun näimme ensimmäisen kerran unityynyn, ihastuimme siihen heti. Tämä on erittäin söpö unityyny, joka erottuu ulkonäöllään. Pidämme siitä, että Fehn Swan Lake Snake pinnasuoja on kuin tilkkutäkki, jossa on erilaisia ​​kuvioita koko tyynyn pituudelta. Jos pidät tämän unityynyn ulkonäöstä, voimme suositella sitä. Tämä on laadukas tuote, jolla on monenlaisia ​​käyttötarkoituksia. Olemme käyttäneet unityynyä sekä imetystyynynä, pinnasuojana että myös pienenä leikkikehänä lapsille.

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com