Paras Yövalo: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

yövalo

Yksin nukkuminen pimeässä on pelottavaa useimmille lapsille. Siksi saatetaan tarvita yövaloa, jotta lapsi voi helpommin nukkua omassa sängyssään tuntematta ahdistusta. Miksi et hankkisi yövaloa, joka valollaan ja ulkonäöllään tekee lapsen huoneesta viihtyisämmän ja turvallisemman.

4 parasta yövaloa 2024

Olemme käyneet läpi ja testanneet markkinoiden myydyimmät lamput. Alla on paremmuusjärjestetty lista lampuista, jotka olivat parhaita testissämme. Nämä ovat kaikki hyviä ja edullisia lamppuja, jotka sekä toimivat hyvin ja näyttävät hyviltä.

1. Pabobo Tähtiprojektori 

Tämä on todella makea yövalo, joka toimii sekä valon että äänen kanssa auttaakseen lasta nukkumaan. Tutkimukset osoittavat, että lapset voivat itse asiassa nukkua paremmin, jos heillä on hieman ääniä ympärillään sen sijaan, että olisi täysin hiljaista. Tätä ääntä kutsutaan yleensä valkoiseksi meluksi, ja sillä voi olla rauhoittavia vaikutuksia sekä lapsiin että aikuisiin.

Tämä tuote heijastaa upeaa vedenalaista ympäristöä siihen kuuluvilla äänillä. Vakuutamme, että tämän katseleminen on sekä lapsille että aikuisille hyvin kiehtovaa sekä samalla rauhoittavaa. Tässä projektorissa on erilaisia ​​ohjelmia, joita voit valita sen mukaan, kuinka vaikeaa lapsesi on nukahtaa. Voit valita äänimaisemia aina kehtolauluista meren ääniin. Projektori sammuu itsestään automaattisesti, se voidaan asettaa käynnistymään myös, jos lapsi herää tai itkee. Upean hauska ja innovatiivinen tuote!

*

2. ByMoxo yölamppu nalle

Tämä on yksinkertainen ja tyylikäs yövalo, jolla on oma paikka suosikkien listassamme. Tämä on paras valinta, jos haluat tyylikkään ja käytännöllisen lampun ilman vaivaa. Taputtamalla lamppua hieman kevyesti, voit saada sen vaihtamaan eri värien välillä, kenties vastaamaan tämän päivän tunnelmaa. Lamppu on valmistettu ihanan pehmeästä silikonista.

*

3. Pabobo automaattinen yölamppu

Tämä lamppu sopii hieman vanhemmille lapsille, jotka ovat liian vanhoja lapsellisille aiheille. Lamppu on tyylikäs ja moderni, ja siinä on mukava valkoinen valo. Pabobo automaattinen yölamppu on täysin automaattinen, se syttyy, kun on pimeää, ja sammuu jälleen, ennen kun se syttyy seuraavana päivänä. Myös valon voimakkuus säädetään automaattisesti pimeyden mukaan. Tämä on erittäin hyvä lamppu, jota itse asiassa voimme käyttää myös me aikuiset, jotka eivät halua kotona olevan täysin pimeää yöllä.

*

4. Zazu yölamppu LOU

Tämä on todella mukava yövalo, jossa on useita innovatiivisia ominaisuuksia. Ulkonäkö yhdessä toiminnallisuuden ja hinnan kanssa tekee siitä testin parhaan. Pienestä hahmosta voi nopeasti tulla lapsesi ystävä. Ystävä, joka vartioi ja turvaa yöunet.

Voit käyttää useita erilaisia ​​asetuksia yövalossa. Se voi olla päällä koko yön, se voidaan myös sammuttaa ajastimella. Erittäin käytännöllinen ominaisuus on, että voit asettaa sen syttymään, kun ääni kuuluu. Jos lapsesi herää yöllä ja valittaa tai huutaa tai muuten alkaa nousta sängystä, valon voi laittaa syttymään. Tämä luo lapselle turvallisuutta ja tarkoittaa myös sitä, että vältytään onnettomuuksilta, jos lapsi nousee ylös ja lähtee kävelemään keskellä yötä.

Lampussa on myös erilaisia kirkkauksia, joten on myös mahdollista lisätä valoa ja käyttää sitä lukulamppuna. Näin sinun ei tarvitse hankkia toista lamppua tätä tarkoitusta varten.

*
*

Tarvitseeko yölampun palaa koko yön?

Jotkut lapset tuntevat olonsa epävarmaksi, jos he heräävät keskellä yötä ja on täysin pimeää. Onneksi sinun ei enää tarvitse valita lampun sytyttämisen tai sammuttamisen välillä. Nykyään on olemassa älykkäitä valoja, jotka syttyvät, kun lapsi herää, joten lapsi voi aina tuntea olonsa turvalliseksi.

Onko heijastava lamppu rauhoittava vai voiko sillä olla päinvastainen vaikutus?

Useimmat heijastavien yövalojen valmistajat ovat hyvin tietoisia siitä, että visuaaliset tehosteet tai äänet voivat stimuloida liikaa lapsia. Siksi projektoreita kehitetään huolellisesti aiheuttamaan väsymystä eikä estämään lasten nukkumista. Kaikki testaamamme lamput ovat herättäneet aluksi uteliaisuutta lapsessa. Kun uutuuden viehätys on ohi, niillä on kuitenkin ollut pikemminkin rauhoittava ja nukuttava vaikutus. On kuitenkin sanottava, että kaikki lapset ovat erilaisia. Jos et ole varma lapsesi reaktioista, voi olla parempi valita vanhanaikainen lamppu ilman visuaalisia tehosteita.

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com