Parhaat nokkamukit: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Nokkamuki on hyvä tuote lapselle, joka on aloittamassa juomisen itse. Muki on hyvä siirtymä tuttipullosta eteenpäin ja hyvä askel ennen kuin lapset ovat kypsiä juomaan tavallisista laseista. Hyvästä nokkamukista on turvallinen juoda, eikä se hajoa tippuessaan lattialle. Useimmissa nokkamukeissa nykyään on roiskesuoja, mikä tarkoittaa, että neste ei päädy lattialle tai muihin epätoivottuihin paikkoihin. Alla olemme tarkastelleet lähemmin joitain mukeja, jotka mielestämme toimivat erittäin hyvin.

5 parasta nokkamukia 2024

Olemme tarkastaneet ja testanneet suuren määrän markkinoilla olevia nokkakuppeja. Alla tarkastelemme viisi mukia, joista pidämme tällä hetkellä eniten. Olemme pyrkineet nostamaan esiin hieman erilaisilla eduilla varustettuja mukeja, jotta löydät tarpeisiisi sopivan mukin. Vaikka mukien hintaluokat vaihtelevat jonkin verran, kaikki valitsemamme ovat erittäin edullisia. Sinun ei todellakaan tarvitse tuhlata omaisuuksia niin yksinkertaiseen tuotteeseen kuin nokkamuki.

1. Tommee Tippee nokkamuki

 • Testin paras
 • Ei vuoda
 • Mukava pitää kiinni
 • Korkealaatuinen

Tämä on erittäin laadukas ja mukava nokkamuki, jota on saatavilla useissa eri väreissä, mutta samalla nerokkaalla muotoilulla. Tässä nokkamukissa on kaksiosainen venttiili, josta juominen on tehokasta ja joka estää roiskeita. Itse asiassa voit ravistaa mukia niin paljon kuin haluat ilman, että sen sisältö vuotaa ulos. Voit itse asiassa kääntää Tommee Tippee -mukin ylösalaisin ilman vuotoja!

Tämä on todella hyvä nokkamuki, joka on tukeva ja mukava pitää kädessä. Tämä muki kestää jokapäiväistä käyttöä ja on konepestävä.

*

2. Philips Avent Natural harjoitusmuki

 • Älykäs muotoilu
 • Estää koliikkia
 • Kestävä ja helppokäyttöinen

Tämä Philipsin nokkamuki on selvästi paras testaamistamme. Siinä on erinomainen muotoilu ja paljon ominaisuuksia, jotka auttavat lastasi. Tässä mukissa on todella älykäs muotoilu, joka estää koliikkia vauvassa ohjaamalla ilmaa pois, jotta sitä ei mene alas vauvan vatsaan, hyvä Philips!

Tässä mukissa on todella iso kahva (joka voidaan myös irrottaa), josta on erittäin mukava pitää kiinni, mikä tarkoittaa, että lapsi voi itse juoda mukista otteen lipeämistä.

Tämä on hyvä nokkamuki, jota voit käyttää joka päivä, se on helppo pestä koneessa. Se on turvallinen ja BPA-vapaa.

*

3. Twistshake nokkamuki 230 ml

 • Lasten on helppo käyttää
 • Erittäin pehmeä nokka ja kahva
 • Voidaan puristaa marjoja ja hedelmiä mukiin

Tämä on toinen erinomainen nokkamuki lapsille, jotka opettelevat juomaan yksin. Tämän mukin kahva ja nokka on valmistettu erittäin pehmeästä materiaalista. Siksi sitä on helppo ja miellyttävä pitää kädessä samalla, kun siitä on turvallista juoda ilman, että ikenet vahingoittuvat. Tämä muki on myös roiskeeton, mitä me vanhemmat tietysti arvostamme, kun lapsen on juotava vapaasti.

Tämä ei ole tavallinen nokkamuki, mutta sillä on myös hauska toiminto, jota arvostamme suuresti. Nimittäin tällä tuotteella voidaan valmistaa juomia marjoista ja hedelmistä. Laitat vain haluamasi marjat tai hedelmät mukiin ja lisäät vettä, jonka jälkeen voit puristaa mehua hedelmistä suoraan mukiin pienen hedelmäsekoittimen avulla. Tätä hauskaa mukia on saatavana useissa eri väreissä, joista on helppo valita sinulle ja lapsellesi sopiva vaihtoehto.

*

4. NUK Evolution Trainer Cup nokkamuki

 • Paras muki ulkoretkelle
 • Erittäin kestävä
 • Erittäin helppo tarttua

Tämä on erittäin kestävä nokkamuki, joka sopii siksi erityisen hyvin mukaan otettavaksi retkelle. Tämä muki kestää pudotuksen vahingoittamatta. Koska nokka on valmistettu polypropeenista, se kestää kolhuja ja iskuja, ja tietysti se myös nousee pystyyn, jos lapsi alkaa pureskella sitä. On myös käytännöllistä, että mukissa on klipsi, jotta se voidaan kiinnittää helposti vaatteisiin tai laukkuun.

Tämä on kestävä käyttömuki, joka on BPA-vapaa ja siihen mahtuu 230 ml nestettä.

*

5. Everyday Baby nokkamuki lasia 150 ml

 • Lasia
 • Ei vapauta partikkeleita
 • Koliikinestoventtiili

Tämä muki on valmistettu lasista, jonka suuri etu on, että materiaalista ei koskaan vapaudu mitään aineita. Esimerkiksi muovista voi vapautua pieniä mikrohiukkasia, joista pitkällä aikavälillä ei tiedetä, miten ne vaikuttavat terveyteen. Muki on ohut, joten materiaalivalinnasta huolimatta se ei paina liikaa. Tämä nokkamuki on myös päällystetty silikonilla, joka suojaa sitä niin, että se ei rikkoudu, silikonista on myös erittäin mukava pitää kiinni.

Tämä on laadukas muki, jonka hinta on hieman korkeampi kuin monilla muilla markkinoilla olevilla mukeilla. Vastineeksi saat turvallisen ja hyvän lasimukin. Tämä muki kestää konepesun ja sitä voi käyttää mikrossa. Mukista on helppo juoda, eikä se läikytä. Lisäksi siinä on älykäs venttiili, joka ehkäisee koliikkia.

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com