Paras vetovaunu/kuljetuskärry

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

vetovaunu

Vetovaunu on pieni vaunu, jota voidaan vetää käsin. Vetovaunuja on tietysti erityyppisiä kaikissa mahdollisissa ko’oissa. Tässä artikkelissa kirjoitamme tuotteista, mitä voi kutsua vauvan vetovaunuiksi, koska ne ovat erittäin käytännöllisiä lapsiperheille. Vetovaunua voidaan käyttää paljon lapsiperheessä. Vetovaunu on erittäin hyvä helpotus, jos olet retkellä. Voit ladata pieneen kärryyn asioita, jotka sinun on otettava mukaan kävelylle. Vaunu on myös erittäin käytännöllinen ottaa mukaasi, kun sinulla on lapsia, jotka eivät ole tarpeeksi suuria ajamaan esimerkiksi kolmipyörää omin voimin, silloin lapset voivat matkustaa vetovaunussa sitten kun heidän jalkansa väsyvät.

Ennen kuin ostat vaunun, sinun tulisi miettiä vähän, miten ja mihin luulet käyttäväsi sitä. Nykyään vaunuja on kaikissa hintaluokissa. Halvimmat ovat tarpeeksi hyviä, jotta niitä käyttää lähellä kotia ja vetävät asfaltilla. Sitten on myös hieman kalliimpia vaunuja, joissa on suuret pyörät, jotka voidaan viedä rannalle tai käyttää hieman vaikeammassa maastossa. Kantavuus on tietysti myös tärkeä tekijä. Jos sinulla on useita lapsia, jotka haluavat matkustaa vaunussa samanaikaisesti, on selvästi edullista valita erityisen suuri malli, varsinkin jos tarvitset tilaa, johon mahtuu vähän tavaraa.

4 parasta vetovaunua 2024

Olemme testanneet erilaisia ​​markkinoilla tällä hetkellä saatavilla olevia vaunuja. Alla tarkastelemme neljää tuotetta, joista pidämme eniten juuri nyt. Hyvän vaunun tulisi tietysti olla helppo ajaa, mikä tarkoittaa, että sillä on oltava helppo ohjata ja kääntyä, mutta myös sitä, että pyörät liikkuvat helposti eri pinnoilla. Hyvän vaunun tulee olla myös tukeva ja turvallinen, varsinkin jos lapset haluavat istua siinä. Tuotteita testattaessa korostamme myös, että niiden tulisi kestää pitkään.

1. North 13.5 Light kuljetuskärry

Tämä on selvästi paras taitettava vetovaunu, jonka olemme testanneet. Kokoontaitettavat tuotteet eivät luonnollisesti aina tule yhtä vakaiksi kuin tuotteet, jotka eivät ole. Tämä tuote on kuitenkin hyvä poikkeus, koska se tuntuu erittäin vakaalta käytössä. Tämä on kevyt pieni vaunu, joka ei kokoon taitettuna vie lähes lainkaan tilaa. Se, että rattaat painavat niin vähän, tekee siitä myös helpomman vedettävän kuin muut yllä olevat tuotteet. Jos arvostat joustavuutta erittäin paljon, tämä vaunu on erinomainen valinta. Outfit on joustava ja se voidaan taittaa nopeasti ja helposti.

*

2. Classic World Puinen Kuljetuskärry

Kun näimme tämän vaunun ensimmäisen kerran, rakastuimme sen ulkonäköön. Tarvitaan kuitenkin muutakin kuin vain ulkonäkö, jonka on oltava hyvä, jotta voit olla tyytyväinen ostokseesi. Onneksi tämä Classic World -tuote ei tuottanut pettymystä. Puun luonnollisen ulkonäön ja yksinkertaisen mutta käytännöllisen muotoilun ansiosta on ilo kävellä tämän kärryn kanssa. Koko rakenne tuntuu kestävältä ja pyörät ovat hyvät. Tämä vaunu on hyvä ottaa retkelle tai vain ajella ympäri kotialueella. Vaunu on tilava, siinä on tilaa, jos on paljon leluja, pikniktavaraa tai miksi ei vaikka lapsille matkustaa.

*

3. Alex’s Garage vetovaunu

Tämä on vähän pienempi vetovaunu, jota on erittäin kätevä sekä säilyttää että käyttää. Tämän vaunun etuna on, että jopa lapset itse voivat vetää sitä helposti. Vetovaunussa on erittäin matala painopiste, mikä tarkoittaa, että voit kääntää vaunua melkein kaikilla tavoilla ilman riskiä, ​​että se kaatuu. Tämä tuotetta ei kannata valita, jos haluaa pystyä kuljettamaan paljon asioita kerralla, mutta se on erittäin kätevä, jos sinulla on kevyet matkatavarat tai jos lapset itse haluavat vetää sitä. Tämän tuotteen etuna on myös sen alhainen hinta.

*

4. Oliver & Kids kuljetuskärry

Tämä on mukava ja klassinen vetovaunu tukevaa valkoiseksi maalattua puuta. Tämä tuote on juuri sellainen kuin mielestämme hyvän vetovaunun pitäisi olla. Sillä on klassinen viehättävä ulkonäkö ja siinä on paksut lankut sekä yksinkertaiset, mutta vankat pyörät, jotka tarkoittavat, että tätä vaunua voidaan käyttää ulkona niin paljon kuin haluaa ilman, että se vahingoittuu tai menee pilalle. Tämä on todellinen hyötytuote, joka voi olla perheen käytössä vielä pitkään. Jotakin positiivista on myös se, että tämän vetovaunun hinta on alhaisempi kuin mitä olisit voinut odottaa ottaen huomioon, mitä sillä todella saa.

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com