Paras pullonlämmitin

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

pullonlämmitin

Olemme tutkineet useita markkinoilla olevia pullonlämmittimiä. Alla on valittu viisi tuotetta, jotka ovat testauksen parhaita juuri nyt. Olemme yrittäneet valita pullonlämmittimiä kaikista eri hintaluokista, joten lue mieluusti arvosteluja nähdäksesi, mikä mielestäsi sopii parhaiten perheellesi. Hyvän pullonlämmittimen tulisi sopia erikokoisille tuttipulloille ja myös mieluiten vauvanruokapurkkeille. Alla olevat koneet ovat kaikki laadukkaita, ja ne lämmittävät suhteellisen nopeasti pulloja samalla kun ne ovat hellävaraisia sisällölle.

3 parasta pullonlämmitintä 2024

1. Philips Avent pullonlämmitin SCF358/00

  • Hyvälaatuinen
  • Kohtuuhintainen
  • Sulatustoiminto

Tämä on pullonlämmitin luotettavalta Philipsiltä. Tuntuu turvalliselta ostaa pullonlämmitin tunnetulta suurelta valmistajalta, koska on varma, että tuote kestää pitkään. Tämä on todella nopea kone, jota myydään edulliseen hintaan. Säätimet ovat helppotajuiset ja asetuksia on helppo muuttaa.

Koneessa on sisäänrakennettu lämpötilan säädin, joka estää sisällön kuumenemisen. Kun pullo on saanut oikean lämmön, sitä voidaan pitää samassa lämpötilassa jopa tunnin ajan, kun jätät pullon koneeseen. Philips Aventilla on myös kätevä sulatustoiminto pakastetulle maidolle. Reikä on suhteellisen suuri tässä laitteessa, mikä tarkoittaa, että saimme alas kaikki testaamamme tuttipullot.

*

2. Babyono 2-in-1 Pullonlämmitin ja Höyrysterilointilaite

  • Oikein edullinen

Tässä koneessa on myös toiminto, joka steriloi tuttipullon ennen käyttöä. Tämä kone ei ole testimme nopein, mutta niin kauan kuin ei ole kiirettä, se tekee hyvää työtä tuttipullon lämmittämisessä. Kun näimme ensimmäisen kerran tuotteen hintalapun, emme uskoneet aluksi silmiämme, kun ottaa huomioon, mitä hinnalla saa, Babyono 2-in-1 hinta on naurettavan alhainen. Kone on huomattavasti muovisempi kuin muut tässä listassa olevat valintamme, mutta voimme elää sen kanssa, koska tässä saa todella toimiva pullonlämmittimen hieman yli kahdella kymmenellä eurolla!

*

3. Thermobaby vauvan ruoanlämmitin koti/auto

  • Voidaan käyttää autossa
  • Sopii erikokoisille purkeille ja pulloille
  • Hyvän hintainen

Tämä on kone, jolla voi lämmittää pulloja ja vauvanruokapurkkeja. Koneen suuren avauksen ansiosta siihen mahtuu monenlaisia astioita valmistajasta riippumatta. Suuren asetinkorin avulla voit helposti asettaa lämmitettävän ruoan tai juoman.

Tämä malli voidaan liittää myös autoon, mikä on erittäin käytännöllistä jatkuvasti liikkeellä olevien pienten lasten vanhemmille.

Tämä on nopea laite, joka lämmittää pullon vain muutamassa minuutissa. Kun pullo on saavuttanut oikean lämpötilan, kone piippaa siitä, että se on valmis, mikä on erinomaista, sillä ei tarvitse odottaa ylimääräistä! Tämä on monipuolinen laite, ja mikä parasta, sillä on edullinen hinta.

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com