Parhaimmat raskaustyynyt: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

raskaustyyny

Hyvä raskaustyyny voi olla todellinen pelastaja. Raskaana kipu on hyvin yleistä kipu ympäri vartaloa aina niskasta selkään, vatsaan ja nilkkoihin. Yksi asioista, joita voit tehdä näiden ongelmien ehkäisemiseksi ja lievittämiseksi, on varmistaa, että saat oikeanlaista helpotusta istuessasi tai makuulla.

5 parasta raskaustyynyä 2024

Olemme tarkastelleet ja testanneet erilaisia ​​markkinoilla olevia raskaustyynyjä. Alla tarkastellaan viittä tuotetta, joista pidämme eniten juuri nyt. Arvioinnissamme huomioituja tekijöitä ovat esimerkiksi laatu ja kestävyys, mutta myös hinta, ulkonäkö ja ergonomia.

Olemme yrittäneet valita tuotteita hieman eri hintaluokista, jotta jokaiselle löytyy jotain. Arvioinnissamme olemme asettaneet etusijalle tyynyt, joita voidaan käyttää myös synnytyksen jälkeen, esimerkiksi imetystyynyinä.

1. bbhugme raskaustyyny

 • Raskaus- ja imetystyyny
 • Kärkisijoitukset useissa eri testeissä
 • Tyylikäs muotoilu
 • Hyvät ja lempeät materiaalivalinnat

Tämä on raskaustyyny, joka on saanut kärkisijoituksia monissa testeissä. Ymmärrämme hyvin syyn. Tämä on korkealaatuinen tuote, joka on harkittu pienimpiä yksityiskohtia myöten, jotta elämäsi raskaana ja äitinä olisi hieman helpompaa. Tämä tuote maksaa enemmän kuin monet vaihtoehdot, mutta mielestämme se voi olla hintansa arvoinen, kun otetaan huomioon, että saat niin täydellisen tuotteen.

Tämän tyynyn ovat kehittäneet norjalaiset kiropraktikot tarkoituksenaan tarjota tukea oikeisiin paikkoihin ja siten torjua vääränlaista kuormitusta ja kipua. Kun olet raskaana, tämä tyyny voi todella olla paras ystäväsi. Tyynyä voidaan käyttää istuessa tai sängyssä tai sohvalla. Se lievittää kipua lantiossa, vatsassa, alaselässä ja polvissa, lisäksi se on erittäin mukava levätessä. Mielestämme on myös myönteistä, että tyyny on niin huomaamaton ja tyylikäs. Sinun ei tarvitse hävetä, että tämä tyyny on esillä sohvan edessä.

Kun pienokainen on syntynyt, voit käyttää tätä tyynyä imetystyynynä. Sillä tietysti voi perustella korkeamman hinnan, koska saat tästä tuotteesta suhteellisen pitkäkäyttöisen. Imettäessäsi sidot tyynyn kehon ympärille, mikä tekee siitä erittäin vakaan ja turvallisen tuntuisen, mutta myös helpottaa sinua äitinä.

Tässä raskaustyynyssä pidämme myös siitä, että siinä on pyritty käyttämään mahdollisimman lempeitä materiaaleja. Siitä huolimatta päällinen voidaan pestä koneessa 40 asteessa.

*

2. Petite Chérie raskaustyyny

 • Iso ja pitkä
 • Erittäin muotoutuva
 • Helpottaa kyljellä nukkumista
 • Tyylikäs design, useita värejä

Tämä on hyvä ja mukava raskaustyyny suositulta valmistajalta Petite Chérieltä. Ensimmäinen miete, joka iskee, kun näet tämän raskaustyynyn, on se, kuinka pitkä se on. Pituus tarkoittaa, että se auttaa helpottamaan koko kehon pituudelta, kun makaat tämän tyynyn kanssa sängyssä tai sohvalla. Tyyny on itse asiassa niin mukava, että jotkut koehenkilöistämme täällä toimituksessa sanoivat käyttäneensä tyynyä nukkuessaan raskauden jälkeenkin.

Tämä tyyny on keskitason hintaluokkaa, se ei ole aivan yhtä laadukas kuin monet kalliimmat tyynyt, joita löydät markkinoilta. Uskomme kuitenkin, että tällä tuotteella on hyvä tasapaino laadun ja hinnan välillä. Jos sinulla on kipua esimerkiksi selässä ja lantiossa (mikä on hyvin yleistä raskauden aikana), suosittelemme, että yrität nukkua tämän tyynyn kanssa.

Tässä tuotteesta pidämme siitä, kuinka taipuisa ja joustava se on. Tämä tyyny on erittäin helppo asettaa sänkyyn sinulle sopivalla tavalla.

*

3. JLY Star

 • Edullinen
 • Toimii hyvin
 • Erittäin pehmeä päällys

Tämä on paras edullisen hintaluokan tyyny, jonka olemme testanneet. Luonnollisista syistä tämä tuote on puhtaasti laadultaan eri luokkaa kuin hieman kalliimmat tyynyt markkinoilla. Jos etsit todella halpaa tyynyä, joka tekee tehtävänsä, voimme suositella lämpimästi JLY:n raskaustyynyä.

Tämä on yksinkertainen mutta pätevä tyyny, joka lievittää raskausajan kipuja vatsassa, selässä ja niskassa. Tyyny on erittäin muotoiltava, se on helppo saada haluamaansa muotoon, se mukautuu vartaloon, kun makaat sitä vasten. Päällinen on erittäin pehmeää puuvillakangasta, joten sitä on erittäin mukava käyttää sängyssä.

*

4. NG Baby raskaustyyny Dandelion

 • Ruotsalaisvalmisteinen
 • Muotoutuu vartaloa myöten
 • Voidaan käyttää istuintyynynä raskauden jälkeen
 • Hieno pitää esillä

Tämä on ruotsalaisvalmisteinen korkealaatuinen raskaustyyny tunnetulta valmistajalta NG Baby. Kuten aina, he valmistavat loistavia tuotteita, eikä tämä tyyny ei ole poikkeus. Tämä tyyny on täynnä styroliittipalloja, mikä osoittautuu erittäin hyväksi materiaalivalinnaksi, sillä tyyny muotoutuu kehon ympärille maagisella tavalla, kun painaudut sitä vasten. Se, että tämä tyyny muotoutuu niin hyvin vartaloa vasten, tekee siitä mukavamman kuin luultavasti useimmat muut testatut raskaustyynyt.

Jotain, josta pidämme erityisesti tässä tyynyssä, on sen päällinen. Tyynyssä on erittäin mukava ja söpö kangas, jossa on voikukkia. Tämä tyyny näyttää sekä tyylikkäältä että mukavalta sängyssä tai sohvalla.

Pidämme tuotteista, joilla on pitkä käyttöikä, joten olemme iloisia siitä, että tätä tyynyä voidaan käyttää myös raskauden jälkeen, mikä tekee siitä edullisemman ja ympäristöystävällisen. Kun vauva on syntynyt, tämä tyyny on todella hyvä istuintuki.

*

5. Umami Dreamgenii

 • Suunniteltu makaamiseen vasemmalla kyljellä
 • Paras asento sinulle ja syntymättömälle lapsellesi
 • Estää selälle kierähtämisen
 • Pehmeä kangas

Umamin raskaustyyny, joka on erityisesti kehitetty tukemaan selkää, polvia ja lannerankaa, kun olet raskaana ja tarvitset lepoa. Tyyny on myös suunniteltu niin, että voit maata vasemmalla puolella, koska se tarjoaa parhaan tuen sinulle ja lapsellesi.

Tämä tyyny on todella mukava makoilemiseen, tuntuu siltä, ​​että se lievittää kipua juuri oikeissa paikoissa. Se tuntuu myös erittäin turvalliselta ja vakaalta, koska se estää sinua kääntymästä selällesi nukkuessasi.

Kun vauva on syntynyt, voit käyttää tätä tyynyä imetyksen tukena, mikä tekee siitä vielä edullisemman pitkällä aikavälillä. Kun sitä käytetään raskaustyynynä, se auttaa myös lisäämään kehon verenkiertoa, mikä on hyväksi sekä sinulle että pienelle vauvallesi.

Tämä tyyny on sekä ulkonäöltään että materiaalivalinnaltaan yksinkertainen, mutta se ei ole asia, joka häiritsee, vaan pikemminkin jotain, joka lisää tunnetta, että tämä on todella hyvä käyttötuote.

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com