Paras leikkikehä: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Leikkikehä voi olla hyvä työkalu käytettäväksi tilanteissa, joissa lasta ei ole mahdollista valvoa sataprosenttisesti, esimerkiksi jos haluat tehdä jotain muuta kauempana huoneessa. Leikkikehän tehtävänä on rajoittaa lapsen liikkumisvapautta ja luoda samalla pehmeä ja viihtyisä leikkinurkka.

Jotkut vanhemmat suhtautuvat kielteisesti leikkikentän käyttöön, koska voi tuntua siltä, ​​että teljet lapsen. Me Perhesuosikeissa olemme sitä mieltä, että leikkikehällä on omat etunsa ja että sinulla voi ehdottomasti olla leikkikehä, kunhan käytät sitä oikealla tavalla ja maltillisesti. Vanhemman on tietysti tärkeää olla lähellä lastaan ​​ja leikkiä hänen kanssaan, osittain kannustamaan lasta, mutta myös olemaan yhteydessä lapseen hänen elämänsä alkutaipaleella. Vanhempana et kuitenkaan voi olla fyysisesti lähellä lastasi päivän jokaisena minuuttina, joten leikkipaikka on hyvä tuote, kun lapsi istuu hetken yksin. Tietysti sinun on valvottava lastasi, vaikka hän olisi leikkikehässä.

4 parasta leikkikehää 2024

Leikkikehän tärkein ominaisuus on se, että se on turvallinen. Siksi pitäisi ostaa vain laadukkaita tuotteita hyvin tunnetuista kaupoista. Leikkikentän on tietysti oltava kestävä ja mahdoton lapsen itse avata. Mielestämme hyvän leikkikehän on myös oltava kohtuullisen hyvännäköinen ja sovittava kotiin ja tietysti myös näytettävä houkuttelevalta lapsen leikkiä. Jotta lapsi voisi nauttia leikkikehästä, on hyvä, jos siinä on pehmeä ja mukava patja istua.

Olemme testanneet useita markkinoilla tällä hetkellä tarjolla olevia leikkikehiä. Alla tarkastelemme neljää tuotetta, jotka ovat mielestämme parhaita juuri nyt. Alla olevat tuotteet ovat hieman erilaisista hintaluokista, joten ole hyvä ja klikkaa eri kauppoihin nähdäksesi, mikä sopii budjettiisi ja tarpeisiisi parhaiten.

1. Babydan Flex leikkikehä / turvaportti

Tämä tuote sisältää useita tuotteita yhdessä, joten se on hyvinkin hintansa arvioinen. Leikkikehän alaosassa on erittäin mukava, korkeilla reunoilla varustettu leikkimatto, jota voidaan käyttää myös erikseen ilman aitaa. Matto on erittäin korkealaatuinen ja sitä voidaan käyttää päivittäin, vaikka itse leikkisit lapsesi kanssa. Itse kehä on erittäin kestävä ja vakaa. Kehässä on ovi, mikä tekee siitä helpomman kuin kehät, joissa sinun on laskettava lapsi kehään ja nostettava hänet ulos kehästä.

Tätä tuotetta voidaan käyttää myös turvaporttina, minkä jälkeen avaat sen ja asetat sen alueelle, jolta haluat suojata lasta, esimerkiksi oviaukon tai tulisijan eteen. Kiitos sen, että tällä tuotteella on niin monta käyttötarkoitusta ja että sitä voidaan käyttää porttina, kun lapsi on kasvanut ulos leikkikehästä, mielestämme tämä aita on huippuarvosanan arvoinen. Se, että tällä leikkikentällä on vielä houkutteleva hinta, ei ainakaan pahenna asiaa.

*

3. Safety1st sirkus

Tämä on tosi söpö leikkikehä, jossa on hienoja värejä ja aiheita. Tätä tuotetta voidaan käyttää sekä leikkikehänä että mukavana matkasänkynä. Käyttökohteet ja hyvä laatu huomioon ottaen hinta on mielestämme erittäin edullinen. Tämä leikkikehä on erittäin helppo taittaa. Taitetussa muodossaan voit laittaa sen mukana tulevaan pussiin kuljetusta varten. Kiitos siitä, että leikkikehän sivut on valmistettu kestävästä, mutta erittäin kevyestä verkosta, pakkaus kokonaisuudessaan ei painaa monta kiloa.

*

4. Carena Karlshamn leikkikehä

Tämä on halpa mutta hyvä ruotsalaisen valmistajan Carenan leikkikehä. Tämän tuotteen hinta on yllättävän halpa! Carenan leikkipaikka ei tietenkään voi kilpailla listassamme olevien hieman kalliimpien tuotteiden kanssa. Tämä on leikkikehä, joka on erinomainen ylimääräisenä leikkikehänä tai mukaan matkalle otettuna. Pitämällä painiketta painettuna voit taittaa koko leikkikentän nopeasti ja helposti. Mukana tulee yksinkertainen säilytyspussi.

Tämä leikkikehä on erittäin kevyt ja siksi helppo kuljettaa. Reunat ovat hyvin pehmustetut, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi, kun lapsesi on leikkikehässä, vaikka hän olisikin keppostelevalla tuulella.

*

2. Skip Hop matkasänky/leikkikehä 2-i-1

Tämä on matkasänky ja leikkikehä yhdessä. Tuote on hyvälaatuinen, se on kevyt ja se tuntuu erittäin ilmavalta, kun se on koottu. Sivut ovat täysin läpinäkyviä, jotta näet aina mitä sisällä tapahtuu. Kun tuotetta on käytetty matkasänkyinä, se voidaan vetää ulos niin, että siitä tulee suurempi ja sitä voidaan käyttää tilavana leikkialueena. Mukana on mukava ja erittäin söpö matto leikkikentän pohjalle. Tämä on laadukas tuote, jonka uskomme pysyvän käytössä monien vuosien ajan. Haittana on, että tämä leikkikehä on suhteellisen kallis, mutta kuten yleensä, hinta ja laatu ovat yhteydessä toisiinsa.

*

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com