Paras junarata: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

junarata

Suurin osa ihmisistä on luultavasti jossain vaiheessa kasvunsa aikana pelannut klassisilla puisilla junaradoilla. Nykyään ratoja on saatavana valtavasti erilaisia ​​malleja useilta eri valmistajilta. Nykypäivän lapset arvostavat kuitenkin näitä leluja ainakin yhtä paljon kuin silloin, kun sinä ja minä olimme pieniä. Autojen ja junien kanssa leikkiminen on luultavasti jotain, mistä lapset pitävät, ja ratojen ympärillä istuminen on myös jännittävää. Kokoamalla kappaleet itse ja joissakin tapauksissa suunnittelemalla koko radan itse, saa hauskan ajanvietteen lisäksi jotain, mikä kehittää lapsen motorisia taitoja ja ajattelua.

5 parasta junarataa 2024

Olemme tarkastaneet ja testanneet erilaisia ​​junaratoja useilta eri valmistajilta. Alla tarkastelemme viittä junarataa, jotka ovat mielestämme parhaita juuri nyt. Meille oli tärkeää valita junaratoja, joista lapset pitivät, mikä on tietysti tärkeintä asiayhteydessä. Meille oli myös tärkeää, että niiden laatu olisi hyvä. Junaradan pitäisi voida pysytä siirtämään sisaruksille ja ehkä jopa tuleville sukupolville. Tietenkin hinta on myös tärkeä tekijä. Alla olemme keränneet junaratoja hieman erilaisista hintaluokista. Ne radat, jotka maksavat enemmän, sisältävät myös lisäarvoa enemmän, kuten lisävarusteita tai pidempiä raiteita, jotka mielestämme voivat oikeuttaa parin ylimääräisen kympin käyttämisen.

1. Classic World junarata

Pidämme tuotteista, joissa saa paljon kaupan mukana, joten sinun ei tarvitse täydentää tuotteita jälkikäteen ja Classic World Train Table on yksi näistä tuotteista. Tuotteen mukana tulee myös pöytä, johon voit rakentaa pienen maailman. Tästä pöydässä on paljon hyötyä junaradan rakentamisessa. Kiitos siitä, että junarata on korotettu, saat erittäin mukavan ”työkorkeuden”, kun istut lattialla. Tämä on erityisen tärkeää meille aikuisille, kun haluamme istua ja leikkiä jonkin aikaa. Ehkä tämän pöydän suurin etu on kuitenkin mielestämme se, että junarata ja kaikki tarvikkeet päätyvät rajoitetulle alueelle. Kun kaikki on pöydällä, sinun ei tarvitse kompastua osiin lattialla. Etuna siitä, että kaikki pöydällä on myös se, että peli siirtyy nopeasti huoneen toiseen osaan tai jopa toiseen huoneeseen.

Tämä tuote maksaa hieman enemmän kuin monet muut testin junaradat, mutta mielestämme se on hintansa arvoinen juuri siksi, että niin monet asiat sisältyvät pakettiin. Junien ja rautateiden lisäksi saat paljon maisemallisia yksityiskohtia, rakennuksia, liikennemerkkejä, autoja, busseja, tyylikkään rautatieaseman ja paljon muuta.

*

2. BRIO Travel Stora henkilöjunasetti

Kuten aina, ruotsalaisen Brion junaradat ovat korkealaatuisia. Heidän puiset junaratansa voivat olla sekä hienoja että erittäin kestäviä, ne ovat todella niin kestäviä, että ne voivat kestää useita sukupolvia. Tämä paketti pitää sisällä hauskan junaradan, jossa on mukava matkustajajuna, joka eroaa suunnittelultaan perinteisemmistä junista. Briolla on useita erilaisia ​​junaratoja, kaikki hyvän laatuisia, mutta ulkoasu ja lisävarusteet eroavat paljon toisistaan eri paketeissa. Pidämme tästä tuotteesta, koska saat kohtuullisen suuren radan, joka tuntuu vaihtelevalta. Tässä paketissa on paljon hauskoja yksityiskohtia ja kohotettu rata, joka kulkee kivien yli.

*
*

3. JaBaDaBaDo junarata

JaBaDaBaDoon junarata on todella edullinen vaihtoehto hieman eksklusiivisemmille junaradoille. Sekä raidat että tarvikkeet on valmistettu puusta, tämän tyyppinen lelu voi kestää melkein mitä tahansa, pahinta mitä voi tapahtua, on se, että se hieman naarmuuntuu tai kuluu pinnalta. Tämä paketti sisältää kaiken, mitä pikkulapset tarvitsevat voidakseen keksiä luovia pelejä itse. Itse junaradassa on mukava silta, ja siinä on monia taloja, kivisiä pysähdyskylttejä ja paljon muuta. Junat ovat klassisen muotoisia ja vaunut on liitetty pieniin magneetteihin. Voit valita, kuinka pitkän junan tulisi olla. Tämä on loistava tuote, joka antaa paljon leikiniloa rahojen vastineeksi.

*

4. VIGA Junarata & Tarvikkeet

Tämä tuote on tarpeeksi hyvä vaihtoehto tunnetuimmille tuotemerkeille. Viga sijoittuu keskihintasegmenttiin tällä junasetillä, mutta tosiasiassa saat paljon vastinetta rahoille. Kiskot ja junat on valmistettu kovasta puusta. Mukana tulee myös monia puita, taloja, autoja ja paljon muuta. Reitillä on useita siltoja ja kohoumia, joita sekä me että lapsetkin näyttävät arvostavan paljon. Toisin kuin monissa muissa testatuissa tuotteissa, mukana on alusta alkaen kaksi junasettiä, mikä on tietysti erittäin hyvä, jos sinulla on useita lapsia, jotka haluavat liittyä mukaan ja leikkiä.

*

5. Disney Cars 3 Rakenna Oma Junarata

Tämä on tunnetun merkin KidKraftin junarata, joka erottuu joukosta. Itse asiassa tässä tietyssä radan versiossa, jonka olemme testanneet junien sijaan, on Disneyn Cars 3 -elokuvan autot. Puiset kiskot ovat kuitenkin tunnistettavissa valmistajan muista radoista. Pidämme tässä paketissa siitä, että saat ohjeet pystyäksesi rakentamaan erilaisia ​ratoja elokuvan innoittamana. Se, että pystyt kokoamaan radan usealla eri tavalla, saa tuotteen tuntumaan uudelta pidemmän aikaa ja siten se saa pitemmän käyttöiän. Se on myös hyvä kannustin lapsille itselleen rakentaa itse radat piirrosten mukaisesti. Nuorimmille lapsille vaaditaan melkein sitä, että me vanhemmat osallistumme kokoamiseen, koska oikean rakentaminen voi olla hieman hankalaa.

*

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com