Parhaat sähköiset rintapumput: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Imettävänä äitinä voi olla hyvä pitää ulottuvilla sähköistä rintapumppua. Sähköisellä rintapumpulla voit vähentää painetta ja tyhjentää rinnan maidosta tarvittaessa. On henkilökohtainen valinta, haluaako sähkö- vai käsipumpun. On aivan selvää, että sähköiset vaihtoehdot ovat mukavampia, koska ne tekevät työnsä melkein itse. Nykyään on olemassa suhteellisen kehittyneitä imutoimintoja sisältäviä pumppuja, jotka on mukautettu saamaan maito ulos mahdollisimman tehokkaalla tavalla ja samalla ne tuntuvat erittäin miellyttäviltä rintoja vasten.

4 parasta sähköistärintapumppua 2024

Olemme testanneet ja tarkistaneet monia erilaisia ​​markkinoilla olevia sähköisiä rintapumppuja. Seuraavassa tarkastellaan 4 mielenkiintoisinta tuotetta. Hyvän rintapumpun pitäisi tietysti säilyttää korkea laatu. Rintapumpun tulee myös olla tehokas ja istua pehmeästi ja mukavasti rintaa vasten. Olemme sisällyttäneet pumppuja hieman eri hintaluokkista, jotta löydät budjetillesi sopivan. Napsauta kunkin tuotteen alla olevia linkkejä nähdäksesi nykyiset hinnat.

1. Medela Freestyle Hands-free Sähkökäyttöinen Tuplarintapumppu

 • Pumppaa molempia rintoja yhtäaikaa
 • Suppiloita voi kääntää 360 astetta
 • Tehokas tekniikka

Tämä on kaksoispumppu, jota voit halutessasi käyttää molemmissa rinnoissa samanaikaisesti. Rintojen tyhjentäminen maidosta voi viedä hetken riippumatta siitä, imetätkö luonnollisesti vai käytätkö rintapumppua. Se on tietysti aikaa, jonka voit käyttää muihin asioihin. Pumppaamalla molemmista rinnoista samanaikaisesti, puolitat laitteen käyttöön tarvittavan ajan.

Tämä on hyvälaatuinen rintapumppu, joka tuntuu erittäin tehokkaalta. Luonnollisesti imettäessä vauva imee rintaa voimakkaammin imetyksen alussa, jolloin maito alkaa virtaamaan. Juuri tätä Medelan pumppu jäljittelee, mikä mahdollistaa virtauksen käynnistämisen nopeasti.

Tämän tuotteen suppilot ovat erittäin pehmeitä ja myös joustavia. Suppiloita voidaan kääntää haluamallasi tavalla, mikä tarkoittaa, että tuotteen pitäisi sopia kenelle tahansa. Koska rintojen muoto voi myös muuttua hieman imetyksen aikana, voit luottaa siihen, että voit aina säätää tuotetta niin, että se sopii oikein.

*

2. Beemoo Care Rintapumppu Sähkökäyttöinen

 • Kaksi pumppua
 • Edullinen
 • Erottelee maidon ilmasta

Tässä on toinen sähköinen rintapumppu, jossa on kaksoispumput, yksi kutakin rintaa varten. Tuplarintapumput ovat yhä yleisempiä, ja kun olet testannut tämän tuotteen Beemoolta, ymmärrät miksi. Ei todellakaan ole mitään syytä istua ja pumpata yhtä rintaa kerrallaan, se vie vain turhaa aikaa. Koska Beemoo onnistui kehittämään näin halvan tuotteen, nyt ei ole kalliimpaa ostaa kaksoisrintapumppua verrattuna yhden rinnan pumppuun!

Tämän rintapumpun hinta on yllättävän alhainen. Vaikka se maksaa vähemmän kuin useimmat muut markkinoilla olevat pumput, se on laadukas ja täysin BPA-vapaa. Pumpussa on erityinen tekniikka, joka tekee pumppauksesta tehokkaampaa alussa, jotta virtaus käynnistyy kunnolla. Pidämme tässä tuotteesta myös sen monista asetuksista, joiden avulla voit mukauttaa sitä niin, että moottori toimii tavalla, joka tuntuu mukavimmalta ja tehokkaimmalta yksittäiselle käyttäjälle.

Tässä rintapumpussa on myös tehokas menetelmä, joka estää liikaa ilmaa joutumasta rintamaitoon, mikä tarkoittaa, että se säilyy hyvänä pidempään, kun se on päässyt pulloon.

*

3. Nam 2-in-1 Elektroninen & Manuaalinen Rintapumppu

 • Sisältää manuaalisen rintapumpun
 • Hintansa arvoinen
 • Pehmeä rintaa vasten

Tämä on tunnetun valmistajan MAM:n sähköinen rintapumppu, jota voidaan käyttää myös käsipumppuna. Ottaen huomioon, että hinta on suhteellisen alhainen verrattuna muihin samanlaatuisiin sähköisiin rintapumppuihin, on erittäin myönteistä, että sitä voidaan käyttää myös käsipumppuna esimerkiksi matkustettaessa. Se on myös etu niille äideille, jotka haluavat testata molempia vaihtoehtoja nähdäkseen, mikä tuntuu parhaalta. Jotkut naiset suosivat manuaalista versiota.

Tämä on korkealaatuinen tuote, joka on pehmeä ja tuntuu mukavalta käyttää. Imutasoa voidaan säätää useisiin eri tehokkuuksiin, joten voit löytää tason, joka tuntuu hyvältä.

*

4. NUK First Choice

 • Erittäin mukautuva
 • Hyvä näyttö
 • Monia lisävarusteita

Tämä on yksi parhaista käyttämistämme sähköisistä rintapumpuista. Se mikä tekee tästä rintapumpusta niin hyvän, on sen monet asetukset, joiden avulla sitä voi jokainen muokata. Kaikilla on hieman erilaiset mieltymykset siitä, kuinka voimakkaan pumpun haluat ja mikä nopeus ja rytmi toimivat parhaiten maidon poistamiseksi. Tämän NUK:n valmistaman pumpun avulla voit testata eri asetusten välillä, kunnes löydät parhaiten toimivan yhdistelmän. Onneksi siinä on mahdollista tallentaa kaikki asetukset, jotta voit aloittaa helposti uudelleen seuraavalla kerralla.

Yksi yksityiskohta tässä tuotteessa, josta pidämme erittäin paljon, on sen näyttö. Näyttö on erittäin selkeä ja helposti navigoitava, mikä tietysti helpottaa laitteen päivittäistä käyttöä paljon. Näyttö tunnistaa myös huoneen kirkkauden ja säätää omaa valoaan niin, että näet sen aina selkeästi huoneen valaistusolosuhteista riippumatta.

Tällä tuotteella on suhteellisen korkea hinta, mutta mielestämme se on jokaisen pennin arvoinen. Tämä rintapumppu tuntuu erittäin laadukkaalta ja sitä on helppo käsitellä ja mukauttaa.

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com