Parhaat turvaportti: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

turvaportti

Tunne, että perheesi on turvassa omassa kodissasi, on tietysti yksi onnellisen elämän perustarpeista. Kun lapset ovat pieniä, kotona vaaditaan usein paljon toimenpiteitä, jotta he voivat tuntea, että lapset ovat turvassa pitämättä heitä silmällä joka sekunti. Useimmissa kodeissa yksi tai useampi lapsiportti voi olla erittäin hyödyllinen estämään lapsia pääsemästä kodin paikkoihin, joissa on riskejä. Portteja voidaan käyttää esimerkiksi ovien sulkemiseen tai kodin vaarallisten esineiden suojaamiseen.

4 parasta turvaporttia 2024

Olemme testanneet erilaisia ​​lapsiportteja. Alla tarkastellemme viittä lapsiporttia, joista pidämme eniten juuri nyt. Kaikki portit ovat turvallisia ja erittäin tehokkaita omalla alueellaan. Olemme valinneet portteja hieman eri hintaluokissa, joten voit vapaasti klikata alla olevia linkkejä nähdäksesi hinnat ja päättää, mikä porteista sopii sinun budjettiisi.

1. BabyDan turvaportti Danamic

 • Vakaa
 • Edullinen hinta
 • Kiinnitetään paineen avulla

Tämä on todella hyvä portti, joka on yllättävän edullinen. Tämä portti tuntuu erittäin vakaalta ja turvalliselta, kun se on paikallaan. Pidämme siitä, että sitä pysyy kiinni vain paineen avulla, joten sinun ei tarvitse porata tai ruuvata reikiä kiinnittäessäsi sitä. Emme myöskään huomanneet, että se jättäisi jälkiä, kun sitä siirretään tai poistetaan. Etuna on myös se, että pienemmät lapset eivät voi avata porttia samalla kun meidän aikuisten on erittäin helppo käsitellä sitä. Aikuisena voit avata portin nopeasti yhdellä kädellä, jos vain tiedät, kuinka se tehdään. Portti voidaan avata sekä sisään- että ulospäin, mikä tekee siitä tietysti helpon käyttää riippumatta siitä, missä se sijaitsee kodissa. Sitä voidaan myös laajentaa valmistajalta ostettavien lisävarusteiden avulla.

*

2. Hauck AutoClose N Stop turvaportti

 • Älykäs magneettilukko
 • Sopii portaisiin
 • Ei tarvitse porata reikiä seinään

Tämä on vankka portti, joka voidaan avata molempiin suuntiin. Tässä portissa on ainutlaatuinen magneettilukkoratkaisu, joka sulkeutuu, kun suljet portin. Portissa on visuaalinen ilmaisin, joka kertoo, onko portti lukittu vai auki. Tätä arvostamme suuresti, koska tieto siitä, onko portti lukittu kunnolla, auttaa tuntemaan olon turvalliseksi. Kun portti on auki, ilmaisin näyttää punaista ja lukittuna vihreää.

Tämä portti on helppo asentaa ja se kiinnitetään paineella, joten sinun ei tarvitse porata reikiä seinään. Tämä portti soveltuu käytettäväksi esimerkiksi portaissa. Arvostamme myös sitä, että se on helppo avata jopa yhdellä kädellä (meidän aikuisten, ei pienten lasten).

*

3. BabyDan Flex

 • Tyylipuhdas
 • Helppokäyttöinen
 • Vakaa

BabyDans Flexiä on saatavana useita eri kokoja, mutta kaikkien periaate on sama. Nämä portit ovat erittäin joustavia, ja niitä voidaan näyttää suojaamaan lasta vahingoittavilta asioilta tai suojaamaan käytäviä ja ovia. Tämä on erittäin vakaa portti, joka ei koskaan petä, mutta samalla sen hinta on erittäin houkutteleva suhteessa siihen, mitä saat vastineeksi rahoillesi.

Tätä porttia voidaan käyttää esimerkiksi kiukaan suojaamiseen tai estämään lasta menemästä ulos tietyn oven kautta. Flex-sarjan portit on aikuisien erittäin helppo avata. Itse asiassa voit avata portin yhdellä kädellä, jota me pienten lasten vanhemmat arvostamme, sillä meillä on harvoin enemmän kuin yksi käsi vapaana…

Tämä on yksinkertainen mutta tyylikäs portti, joka tekee tehtävänsä erinomaisella tavalla. Suhteellisen pienellä rahalla saat vakaan ja turvallisen portin, joka tulee kestämään pitkään.

4. Troll Turvaportti 100 cm

Troll Turvaportti
 • Ruotsalaisvalmisteinen
 • Testattu tarkasti
 • Kaunis koivuportti

Tämä on rakenteeltaan hyvin yksinkertainen portti. Arvostamme yksinkertaisuutta, koska se tekee portin käytöstä ja asennuksesta helppoa. Troll on ainutlaatuinen, sillä se on ruotsalainen tuote lyömättömän alhaiseen hintaan. Koska portin on suunnitellut ja valmistanut luotettava ruotsalainen valmistaja, tiedät, että saat tuotteen, joka ylläpitää erittäin korkeaa turvallisuustasoa. Kun portti on kiinnitetty, tunnet myös hyvin, että se on erittäin vakaa ja turvallinen.

Testattu portti on valmistettu pohjoismaisesta koivusta, ja tämä malli on mielestämme todella mukava. Maali on vesipohjaista lapsen turvallisuuden vuoksi. Sekä liima että maali ovat täysin myrkyttömiä, mikä tuntuu turvalliselta.

*
*

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com