Parhaat keinut: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Parhaat keinut

Keinuminen on hauska harrastus, joka voi ilahduttaa jokapäiväistä elämää. Keinuminen voi olla hyödyllistä myös lapselle, keinumalla harjoittelet motorisia taitoja, mutta se voi myös tarjota liikettä. Keinuminen voi myös olla yksi monista asioista elämässä, joka antaa lapselle luottamusta. Aluksi voi olla pelottavaa istua keinulla, mutta kun lapsi haastaa pelkonsa, hän huomaa, ettei se ollutkaan niin vaarallista. Keinumalla pelkäät vähemmän nopeutta ja liikettä, joista hyödyt muilla elämän osa -alueilla. Hallitsemalla keinumista itse lapsi saa positiivisen uskon omaan kykyynsä tehdä asioita.

Parhaimmat keinut 2024

Olemme testanneet ja tutkineet erilaisia ​​keinuja. Alla tarkastelemme joitakin valittuja keinuja, joista pidämme eniten juuri nyt. Jotta keinu voidaan sisällyttää listaamme, sen on oltava turvallinen ja kestävä. Lisäksi vaaditaan, että ne tuntuvat kestäviltä, koska emme halua ostaa uusia tuotteita tarpeettomasti. Olemme kehittäneet keinuja, jotka ovat mielestämme parhaita eri kategorioissa. Kaikille keinuille on kuitenkin yhteistä se, että ne ovat suhteellisen edullisia, rahoille saa vastineeksi paljon keinumista. On kuitenkin myös sanottava, että paras keinu on keinu, josta lapsi pitää ja jota hän käyttää paljon. Siksi voi olla hyvä idea ottaa lapsi mukaan keinua valittaessa.

Paras peruskeinu: Hörby Bruk istuinkeinu muovia

Ruotsalaisen Hörby Brukin keinu on todella uskollinen palvelija, jonka saa erittäin hyvään hintaan. Tämä on hyvin yksinkertainen mutta kestävä keinu, joka kestää monta vuotta. Mikä parasta, keinulla on todella hyvä hinta. Tässä keinussa on neljä kiinnityspistettä, joten se tuntuu vakaammalta kuin keinut, joissa on niitä vain kaksi. Toinen positiivinen piirre on, että köysien korkeutta on helppo säätää. Tässä keinussa on UV-suoja, mikä tarkoittaa, että se ei haalistu auringossa, mitä tapahtuu usein muissa keinuissa.

*

Paras pyörivä keinu: Hörby Bruk lautaskeinu

Tämä on vakaa ja turvallinen Hörby Brukin CE-merkitty lautaskeinu. Tämä keinu oli erittäin suosittu testiin osallistuvien lasten keskuudessa ja voimme ymmärtää syyn. Keinu on vakaa ja mukava istua. Keinuessa se voi pyöriä oman akselinsa ympäri. Tämä keinu on rakennettu kestämään, se kestää hyvin UV-valoa, mikä tarkoittaa, että voit pitää sitä ulkona monta vuotta, ennen kuin se alkaa näyttämään kuluneelta.

*

Edullisin: Plasto keinu valmiin köyden kera

Tämä on halpa keinu, jota voimme todella suositella. Vaikka sen hinta on noin sata kruunua, saat kestävän ja laadukkaan keinun. Sen perusteella, mitä voimme arvioida, tämä on vankka keinu, joka kestää jopa villeimmätkin leikit. On vaikea sanoa, kuinka kauan se kestää, kun se roikkuu ulkona, mutta kun otetaan huomioon, että sekä muovi että köysi ovat paksuja, mielestämme tämä on keinu, jota voidaan käyttää pitkään.

*

Paras keinu usealle hengelle: Hörby Bruk kaverikeinupitkä

Tämä on keinu, jota lapset todella rakastavat. Kokonsa ansiosta useat lapset voivat jakaa ilon ja istua keinulla samanaikaisesti. Keinu tuntuu todella turvalliselta ja vakaalta ja kestää jopa 150 kg:n kuorman. Istualtaan keinuun mahtuu useita lapsia samanaikaisesti. Voit myös kokeilla makaamista keinussa, mikä on erittäin hauskaa sekä lapsille että meille aikuisille, jotka valvomme! Itse istuinalue koostuu pieniverkkoisesta pesästä, joka päästää sateen ja kosteuden läpi, erittäin käytännöllistä.

Paras sisäkeinu: Done By Deer puukeinu

Tämä keinu on tarkoitettu sisäkäyttöön. Niille, joilla on asunnossa korkea katto ja runsaasti tilaa, lasten sisäkeinu on kuin unelma. Kuvittele, että voit keinua milloin tahansa säästä ja tuulesta riippumatta. Suunnittelun kannalta tämä on herkullisin testaamamme keinu. Keinussa on kaunis retromuotoilu, joka sopii todella hyvin lähes mihin tahansa sisustukseen. Keinussa on hyvä tuki ympäriinsä, mikä tarkoittaa, että lapsi istuu tukevasti paikallaan keinussa.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com