Parhaat keinuhevoset: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Keinuhevonen on, kuten keppihevonen, todellinen klassikko, joka oli monissa lastenhuoneissa lapsuuden aikana. Keinuhevosesta voi tulla rakas ystävä ja luotettava leikkikaveri, joka tulee aina ratsastamaan. Nykyään keinuhevosta ei tarvitse suunnitella hevoseksi, suositusta konseptista on olemassa useita eri muunnelmia. Hyvän keinuhevosen tulee tietysti olla turvallinen istua ja kestää käyttöä ajan mittaan. Tietysti hyvän keinuhevosen tulee olla myös hauskaa ja mukava.

5 parasta keinuhevosta 2024

Olemme testanneet erilaisia ​​keinuhevosia. Alla tarkastellaan viittä keinuhevosta, joista pidämme tällä hetkellä eniten. Kaikki listallamme olevat keinuhevoset ovat kestäviä ja turvallisia. Se, mikä voi vaihdella, on koko ja hinta. Nähdäksesi tämänhetkiset hinnat ja lisätietoja keinuhevosten mitoista ja muusta, voit klikata linkkejä kauppoihin, joissa niitä myydään.

1. Kids Concept Keinuhevonen Mammutti

 • Sopii useimpiin sisustuksiin
 • Kestää paljon painoa
 • Pehmeä ja kaunis turkki

Tämä Kids Conceptin keinuhevonen kiinnitti huomiomme heti, kun näimme sen. Onneksi se ei pettänyt meitä. Tämä on todella mukava keinuhevonen, joka erottuu joukosta. Sillä on pehmeän ja pörröisen mammutin muoto. Keinuhevonen seisoo puujalustalla. Jalat ovat suuret, ja niiden sen on käytännössä mahdotonta. Kahva on tukeva ja vakaa pitää kiinni. Pidämme eniten pehmeästä tekstiilistä, joka luo kauniin mammutin. Tämän keinuhevosen pehmeät värit tekevät siitä sopivan harmonisesti melkein mihin tahansa huoneeseen.

Tämä keinuhevonen on kestävämpi kuin useimmat muut testaamamme keinuhevoset. Se pysyy hyvänä myös vanhemmille lapsille.

*

2. Teddykompaniet Keinulammas

 • Tyylikäs sisustuselementti
 • Pehmeä kangas, jonka voi irrottaa ja pestä
 • Mukava istua

Ulkonäöltään tämä keinulammas on suosikkimme. Onneksi tämä on myös toiminnallisesti hyvä keinuhevonen. Itse runko on valmistettu puusta, sekä jalakset että kahvat tuntuvat vakailta ja turvallisilta. Runko on peitetty pehmeällä tekstiilillä, jonka pitäisi näyttää lampaanvillalta. Tämä keinuhevonen on mukava istua ja kaikki lapset, joiden kanssa testasimme sitä, pitivät siitä kovasti.

Tällä keinuhevosella Teddykompaniet on luonut jotain, joka voi todella parantaa huoneen sisustusta, mikä ei aina toteudu leluja ostettaessa. Plussaa on myös se, että voit irrottaa kankaan ja pestä sen koneessa, mikä pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi.

*

3. Little Tikes Sininen Keinuhevonen

 • Pienimmille lapsille
 • Kestää aikaa
 • Voidaan käyttää ulkona
 • Edullinen hinta

Tämä on testimme halvin keinuhevonen. Little Tikesin keinuhevonen on paras budjettivaihtoehto hieman pienemmille lapsille. Suhteellisen halvalla saat tukevan pienen muovisen keinuhevosen, joka on valettu yhtenä kappaleena. Tämän keinuhevosen etuna on, että se ei vaadi kokoonpanoa, se on käyttövalmis heti, kun otat sen pakkauksestaan.

Tämä on klassinen ja hyvin testattu keinuhevonen. Jos ostat tämän tuotteen, tiedät mitä saat, se voi kestää melkein minkä tahansa ajan. Koska keinuhevonen on valmistettu muovista, se voi olla myös ulkona ilman, että sää tai tuuli vaikuttaa siihen merkittävästi.

*

4. PonyCycle Ride-On Hevonen

 • Liikkuu eteenpäin hallituin liikkein
 • Korkea laatu
 • Erittäin hauska
 • Kehittää lasten motoriikkaa

Tämä ei ole perinteinen keinuhevonen jaloilla, jotka seisovat yhdessä ja samassa paikassa. Tämä on jotain niin fantastista kuin hevonen, jolla voit siirtyä eteenpäin ratsastaessasi. Kun lapsi tekee keinuvia liikkeitä hevosella, se rullaa hitaasti ja varovasti eteenpäin. Lapset todella rakastavat tätä keinuhevosta, koska leikistä tulee paljon realistisempaa, kun voit todella liikkua hevosesi selässä.

Pidämme tässä tuotteesta todella paljon siitä, että se yhdistää hyödyn ja nautinnon. Hevosella ohjattuja liikkeitä tekemällä lapset harjoittelevat motorisia taitojaan ja kehonhallintaa. Tämä hevonen on korkealaatuinen ja kestää lukemattomia leikkitunteja. Se on varustettu mukavalla tyynyllä ja jalustimilla, jotka tekevät ratsastuksen mukavaksi. Tämän tuotteen suuri haittapuoli on valitettavasti se, että se maksaa paljon enemmän kuin perinteinen keinuhevonen.

*

5. Jabadabado Keinuhevonen

 • Perinteinen keinuhevonen
 • Pitkäikäinen
 • Turvallinen

Tämä on tuote niille, jotka haluavat kunnollisen vanhan puisen keinuhevosen. Jabadabadon keinuhevosissa on useita eri malleja, ne ovat kaikki hyvälaatuisia ja vakaita.

Jabadabadon keinuhevoset on valmistettu tukevasta puusta. Niissä ei ole, toisin kuin joissain muissa markkinoilla olevissa keinuhevosissa, mitään yksityiskohtia, jotka voivat irrota tai likaantua. Siksi tämä on keinuhevonen, jota voi käyttää pitkään. Mikset antaisi sisarusten periä sitä tai säilyttää sitä muistona, kun lapsista on tullut liian isoja käyttämään sitä. Pidämme erityisesti tämän suloisen keinuhevosen maalatuista yksityiskohdista.

*

Testin parhaat -listasta

Miten valitsimme, mitkä keinuhevoset olivat testin parhaat? Olemme tarkastelleet useiden keinuhevosvalmistajien yleistä laatua. Valitsimme tuotteet, jotka ovat mielestämme hinta-laatusuhteeltaan parhaita. Eri valmistajien joukosta olemme sen jälkeen arvioineet ja valinneet yksittäiset mallit, joista pidimme eniten. Meille on ollut tärkeää saada laajempi valikoima eri valmistajien tuotteita, jotta top-listallamme olisi monipuolisuutta. Olemme testanneet valitut keinuhevoset varmistaaksemme, että ne ovat oikeasti hyviä. Olemme arvioinnissamme pitäneet erittäin tärkeänä tuotteiden kestävyyttä. On tärkeää, että keinuhevosta voidaan todella käyttää ilman, että se kuluu kohtuuttomasti.

Luotamme siihen, että valitsemamme tuotteet kestävät useita vuosia, vaikka ne olisivatkin kovassa käytössä.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com