Parhaimmat ensiaskelkengät: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Lapsen ensimmäiset askeleet ovat ylpeä ja ikimuistoinen tapahtuma jokaisen vanhemman elämässä. Hyvillä jalkinepareilla lapsen on helpompi ottaa ensimmäiset askeleet, mutta myös jatkaa seikkailuja pienillä epävakailla jaloillaan. Ensiaskelkengät (aivan kuten kävelemään opettava tuoli) on erityisesti suunniteltu tarjoamaan vakautta ja turvallisuutta ja auttamaan kokematonta lasta pitämään tasapainon ja otteen pinnasta.

5 parasta ensiaskelkenkää 2024

Olemme testanneet erilaisia ​​markkinoilla olevia ​​kenkiä kävelyn opetteluun. Alle olemme valinneet viisi suosikkia, joihin olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Hyvän kenkäparin, tulisi olla vakaa ja tarjota tasaisuutta vauvan pienille jaloille. Niiden pitäisi tietysti olla myös mukavat ja helpot pukea ja riisua. On myös erittäin tärkeää, että pohja antaa hyvän otteen pintaa vasten, jotta ei ole vaaraa, että lapsi liukastuu ja satuttaa itsensä.

1. Kavat Edsbro XC

Tämä on kova ja kestävä ensiaskelkenkä vanhalta tunnetulta valmistajalta Kavatilta. Tämä kenkä näyttää todella vankalta ja sitä se onkin. Likaa hylkivä ulkopinta kestää kaiken ulkoleikin. Tässä mallista pidämme erityisesti sen erittäin suuresta aukosta. Avaamisen ansiosta kengät on helppo laittaa jalkoihin ja jopa poistaa muutamassa sekunnissa, mikä on tietysti hyvä asia, jos sinulla on kärsimätön lapsi, joka ei pidä ylimääräisestä vaivasta. Koska kengät on helppo pukea päälle, voit käyttää niitä päivittäin ilman ongelmia.

Tässä mallissa on hyvä ja paksu ulkopohja, mutta myös hyvä ja joustava pohjallinen. Molemmat pohjalliset antavat lapselle parhaan mahdollisen mukavuuden. Koska kengät ovat mukavat sekä käyttää että kävellä, on suurempi mahdollisuus, että lapsi oppii kävelemään hieman nopeammin.

*

2. Bisgaard ensiaskel Nude

Nämä ovat pari todellisia laatukenkiä aidosta nahasta. Kengät ovat saatavilla useissa väreissä, joten on helppo löytää jotain, joka sopii kaikille pienille leikkisille lapsille. Pohja on valmistettu raakakumista ja on täysin luistamaton, tosiasia on, että se tuntuu pohjalta, jossa on vähiten kitkaa tähän asti testaamistamme kengistä. Mukava asia näissä kengissä on myös se, että niissä on helposti käsiteltävät tarranauhat. Nauhat voivat varmasti olla mukavia, mutta tarranauhat tekevät niistä paljon helpommat käyttää, varsinkin jos käytät kenkiä usein. Tämä ensiaskelkenkä yhdistää toiminnallisuuden ja ulkonäön erittäin hyvällä tavalla. Hyvä ja edullinen kenkä, jota suosittelemme!

*

3. PAX Gram Leopard

Pax on kenkävalmistaja, joka on toiminut hyvin kauan, ja siksi meillä on aina erittäin korkeat vaatimukset heidän kengilleen. Onneksi Pax jatkaa onnistuneella tiellä. Heillä on erilaisia ​​ensiaskelmalleja ja tällä kertaa testasimme tätä leopardikuvioista herkkua. Voit kuitenkin olla varma, että myös muilla malleilla on sama korkea laatu kuin tällä parilla.

Kun ostat nahkaiset kävelykengät Paxilta, sinun on maksettava hieman ylimääräistä budjettivaihtoehtoihin verrattuna. Paxin merkki takaa kuitenkin, että kyseessä on todella kestävät kengät, jotka toimivat erittäin hyvin.

Näissä kengissä on mukava nahkainen leopardikuvioitu ulkopinta. Koska kyseessä on nauhamalli eikä tarrakengät, kengät näyttävät todella mukavilta ja hienostuneilta. Näiden kenkien pohja on hyvin kuvioitu ja varmistaa, että kitka on minimaalinen. Se, että pohja on niin vakaa pintaa vasten, saa meidät vanhemmat tuntemaan olomme erittäin turvalliseksi, kun lapset ottavat ensimmäiset askeleensa.

*

4. Jacadi T-Bar ensiaskelkengät

Kun näimme ensimmäisen kerran nämä ensiaskelkengät Jacadilta, olimme täysin myytyjä. Nämä ovat ilmavat ja todella tyylikkäät sekä ihanat kengät pienimmille. Tämä malli tuntuu urheilulliselta ja sitä on saatavana useissa herkullisissa väreissä. Valitsimme tämän mallin, jonka pohja loistaa kirkkaan vihreänä, todella herkullinen! Onneksi nämä kengät eivät ole vain tyylikkäitä, vaan myös todella hyviä. Tämä malli maksaa paljon enemmän kuin monet kilpailijoiden vaihtoehdot. Voimme kuitenkin todeta, että ne ovat rahan arvoiset, jos haluat parasta lapsellesi. Tämä on vakaa ja joustava kenkä, joka on täydellinen antamaan lapsellesi ensimmäiset askeleet. Kengän avoimen rakenteen ja tarranauhojen ansiosta ne on helppo pukea ja riisua muutamassa sekunnissa.

*

5. Camper Path Elastic

Todella mukava ensiaskelkenkä, joka on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta nahasta. Tätä kenkää on saatavana useissa eri väreissä, joten on helppo löytää sopiva vaihtoehto. Tässä ensiaskelkengässä on nauhat, jotka parantavat kengän estetiikkaa, mutta samalla niissä on tarranauha, joka helpottaa kengän pukemista ja riisumista. Pohja on pehmeä ja kevyt, kengillä on helppo kävellä, koska ne joustavat pehmeästi parhaan mukavuuden saavuttamiseksi. Nämä ovat ainutlaatuiset ja mielestämme hintansa arvoiset.

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com