Parhaat sukellusmaskit: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

sukellusmaskit

Sukellusmaskit ja snorklaaminen kuuluvat todella kesään. Kuten tiedetään, lapset rakastavat uimista, ja sukellusmaskin avulla vedenalaisen maailman katselu on yksi niistä asioista, joita lapset rakastavat tehdä kylpiessään, olipa se sitten meressä, uima-altaassa tai miksei kotona kylpyammeessa.

Koska sukellusmaskia tullaan käyttämään paljon, tulee tietysti edullisemmaksi, jos valitset alusta alkaen tuotteen, joka kestää pitkällä aikavälillä. Hyvä maski kestää käyttöä ja leikkimistä. Hyvän sukellusmaskin on tietysti myös istuttava hyvin ja estettävä veden sisäänpääsy.

4 parasta sukellusmaskia 2024

Olemme testanneet ja tutkineet suuren määrän markkinoilla olevia sukellusmaskeja. Alla tarkastelemme viittä sukellusmaskia, joista pidämme eniten juuri nyt. Olemme lisänneet luetteloomme myös täysin peittävän maskin ja parit suurempikokoisemmat uimalasit, koska mielestämme nämä tuotteet olivat niin hyviä, ettemme voineet jättää niitä pois. Olemme yrittäneet ottaa mukaan mahdollisimman edullisia tuotteita, joten mikään vaihtoehdoista ei ole kovin kallis. Olemme tietysti asettaneet laatu- ja kestävyysvaatimuksia, jotka on täytettävä.

1. Waimea Snorkkelisetti

On havaittavissa, että maski jasnorkkeli ovat korkealaatuisia ja ne on suunniteltu huolellisesti istumaan hyvin ja antamaan parhaan mahdollisen kokemuksen vedenpinnan alapuolella. Tämä setti maksaa enemmän kuin mitä normaalisti maksat lasten maskista ja snorkkelista. Voimme kuitenkin suositella, että ostat tällaisen laadukkaan tuotteen, koska pitkällä aikavälillä hyödyt siitä, että sinulla on tuote, joka kestää pitkään.

*

2. Pinepeak Snorkkelisetti

Tämä on paras testaamamme snorklauspaketti. Mukana on maski, jossa on särkymätön linssi, ja snorkkeli, jossa on venttiili, joka estää veden pääsyn suuhusi. Uiminen ja merenpohjan tutkiminen tällä setillä on puhdasta nautintoa. Naamio ja snorkkeli istuvat mukavasti ja ovat molemmat korkealaatuisia. On mukava tietää, että olet ostanut tuotteen, joka kestää pitkään myös tulevaisuudessa, vaikka sitä käytettäisiin usein. Koska lasit ovat suuret, saat erittäin suuren näkökentän tutkiessasi, mikä tietysti lisää iloa. Tämän tuotteen hinta on hieman korkeampi kuin monissa muissa testaamissamme maskeissa, mutta jos haluat hieman laadukkaamman lelun, tämä on erittäin hyvä valinta.

*

3. Waimea sukelluslasit Junior

Tämä on hyvä vaihtoehto sinulle, joka tarvitset vain laadukkaat sukelluslasit ilman mukana tulevaa snorkkelia. Tämä on todellakin jotain maskin ja uimalasien välissä. Teknisesti se ei ole maski, koska tuotteella on kaksi ”silmää”, mutta samalla lasit ovat suhteellisen suuret, mikä antaa yhtä hyvän näkyvyyden kuin tavallisella maskilla. Nämä lasit ovat pehmeät käyttää ja ne mukautuvat kasvoihin niin, että vettä ei pääse tunkeutumaan sisään. Lisäksi hinta on miellyttävän alhainen.

*

4. Bestway Lil glider

Tämä on paras hintavaihtoehto, jos etsit halpaa mutta hyvää snorklauspakettia. Olemme yrittäneet repiä ja kiskoa tätä snorkkelisarjaa, mutta se pysyy hyvin koossa alhaisesta hinnastaan ​​huolimatta. Maskia ja snorkkelia voidaan kohdella kesällä melko ankarasti, ne voidaan heittää hiekkaan ja jättää makaamaan ulos. On myös helppo unohtaa maski rannalle. Siksi voi olla hyvä idea olla käyttämättä liikaa rahaa maskiin, sillä riskinä on, että joudut vielä investoimaan uuteen tulevia kausia varten. Siksi ajattelemme, että voi olla hyvä idea ostaa maski halvalla, mutta tinkimättä liikaa laadusta. Mielestämme Bestwayn snorkkelisarjassa on hyvä tasapaino hinnan ja toimivuuden välillä.

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com