Parhaat lasten jakkarat: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

jakkarat

Jakkara antaa lapselle mahdollisuuden tehdä enemmän asioita itse. Se, että lapsi itse kykenee tekemään asioita, antaa hänelle paremman itsetunnon ja voi myös helpottaa meitä vanhempia. Jakkaran avulla lapsi voi helpommin hoitaa omat askareensa kylpyhuoneessa tai auttaa hieman keittiössä.

4 parasta lasten jakkaraa 2024

Olemme tutkineet ja testanneet useita lasten jakkaroita. Alla esittelemme neljä tuotetta, joista pidämme eniten juuri nyt. Hyvän lasten jakkaran pitäisi olla helppo siirtää, jopa lapselle, mutta samalla sen pitäisi olla tukevasti paikoillaan, kun olet laskenut sen alas. Hyvässä lasten jakkarassa pitäisi myös olla jonkinlainen liukastumista estävä toiminto, jotta lapsi voi seistä turvallisesti riippumatta siitä, ovatko hänen jalkansa märät vai kuivat.

1. BabyBjörn jakkara

 • Hyvännäköinen
 • Kevyt
 • Erittäin hyvä liukuestematto

BabyBjörn on tehnyt mukavan jakkaran, jossa on kaikki mitä voit pyytää. Se on vakaa, se ei liiku lattialla, kun käytät sitä. Jakkaran yläosa on peitetty luistamattomalla matolla, mikä tarkoittaa, että se, joka seisoo sen päällä, pysyy tukevasti samassa paikassa. Jakkara toimii hyvin esimerkiksi kylpyhuoneessa, koska liukuestematto toimii yhtä hyvin, kun lasten jalat ovat märät.

Tämä jakkara on erittäin kevyt, kaikki lapset voivat liikkua sen kanssa ilman ongelmia, mutta samalla se kestää melkein minkä tahansa painon. Myös aikuiset voivat käyttää jakkaraa ilman ongelmia.

Tämä jakkara on hyvin yksinkertainen, mutta siinä on tyylikäs muotoilu, joka tekee sen puhdistamisesta helppoa, siinä ei ole nurkkia, joihin voisi kerääntyä likaa. Kun se likaantuu, se on helppo pyyhkiä pois.

Tämä jakkara maksaa hieman enemmän kuin halvimmat jakkarat, joita olemme testanneet, mutta mielestämme on selvää, että muutamalla lisäeurolla saa mukavan, korkealaatuisen jakkara, joka on sataprosenttisesti testattu ja täysin turvallinen.

*

2. BabyDan Korokejakkara

Korokejakkara
 • Kaksi askelmaa
 • Vakaa
 • Edullinen

Tämä jakkara on paras lapsille, joiden täytyy nousta hieman korkeammalle. Muut listamme jakkarat ovat suunnilleen saman korkuisia. Joissakin tapauksissa tämä korkeus ei oikeastaan ​​riitä, joten tämä on hyvä kahden askelman vuoksi. Korkeammalla korkeudella tietysti turvallisen jakkaran merkitys kasvaa. Paras kaksiaskelmainen jakkara, jonka testasimme, tulee BabyDanilta. Tämä on vakaa ja tukeva jakkara, joka pysyy tukevasti pinnallaan liukastumisen estävän materiaalin ansiosta. Antislip-mattoa on tuotteen molemmilla askelmilla, joten se sopii käytettäväksi märissä ympäristöissä, kuten kylpyhuoneessa.

Tämä on hyvä ja edullinen jakkara sinulle, joka tarvitset hieman korkeamman jakkaran lapsille. Jakkarassa on käytännölliset kahvat, jotka helpottavat sen siirtämistä ja käsittelyä.

*

3. Beemoo Care Korokejakkara

 • Halpa
 • Kestävä

Tämä on Beemoon jakkara, joka tekee sen mitä sen on määrä tehdä. Jakkaran yläpuolella on liukumaton pinta, ja sen alla on myös kumilista, joka tekee siitä tukevan, koska jakkara pysyy samassa paikassa lattialla.

Tämä on muovinen jakkara, joka ei näytä hyvältä eikä rumalta. Tällä jakkaralla on kuitenkin kaksi tärkeää ominaisuutta. Beemoo Care on vakaa ja sillä on helppo seistä, se näyttää myös kykenevän kantamaan niin paljon painoa kuin mahdollista, joten se ei tunnu siltä, ​​että se antaisi periksi koskaan. Sen toinen etu on sen hinta, tämä on suhteellisen halpa jakkara. Jos haluat jakkaran halvimpaan mahdolliseen hintaan, mutta joka on myös turvallinen, Beemoo Care -tuote on sinua varten.

*

4. Liewood Ulla jakkara

 • Tyylikäs design
 • Bambua
 • Aikuismainen ulkonäkö

Tämä on makea jakkara, joka on valmistettu bambun ja melamiinin sekoituksesta, joka antaa ylivoimaisen lujuuden. Jakkara on tehty yhdestä kappaleesta, mikä näyttää todella siistiltä. Jakkaran keskellä on reikä, joka helpottaa sen nostamista ja siirtämistä.

Tämän jakkaran yläosassa on antislip-toiminto, mikä tarkoittaa, että voit luottaa siihen sataprosenttisesti, vaikka se olisi märkä esimerkiksi kylpyhuoneessa. Tämä on jakkara, jonka voit säilyttää pitkää senkin jälkeen, kun lapset ovat kasvaneet. Tämä johtuu siitä, että se on kevyt ja käytännöllinen jakkara, jonka ulkonäössä ei ole mitään lapsellista. Valmistajan mukaan jakkara kestää painoa 100 kg. Sen ainoa haittapuoli on se, että se on suhteellisen kallis.

*

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com