Parhaat juoksurattaat: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kun sinulla on lapsia, on yhtäkkiä hieman vaikeaa ylläpitää liikuntaa kuten aikaisemmin. Voi olla vaikeaa löytää aikaa esimerkiksi kuntosalille tai jalkapallotreeneille. Hölkkääminen on suhteellisen palkitseva liikuntamuoto, koska voit itse ottaa pienen lapsesi mukaan matkalle. Siinä tapauksessa sinulla on kuitenkin oltava hyvä vaunu, joka on tarkoitettu tähän tarkoitukseen. Esimerkiksi tavallinen duovaunu tai sateensuojarattaat voivat olla kaikkea muuta kuin helppoja työntää. Jotta voisit harjoitella sujuvasti ja turvallisesti, sinun pitäisi sen sijaan hankkia ns. lenkkeilyrattaat, jotka on sovitettu paremmin tähän tarkoitukseen.

4 parasta juoksuratasta 2024

Olemme tutkineet useita Ruotsin markkinoilla myytäviä juoksurattaita. Alla tarkastellaan neljää vaunua, joista pidämme parhaiten juuri nyt. Olemme tietoisesti valinneet rattaita eri hintaryhmistä, jotta on helppo löytää joku, joka sopii lompakkoosi ja tarpeisiisi. Hyvän juoksurattaan on oltava turvallinen ja vakaa. Sen pitäisi tietysti myös tarjota matkustajalle hyvää mukavuutta, vaikka juoksisit epätasaisella alustalla.

1. Baby Jogger City Mini GT 2.1

 • Huippulaatua parasta vaativalle
 • Uskomattoman sulavat ja helposti käsiteltävät
 • Kestävät paljon kyyditettävää

Nämä ovat yksi parhaista juoksurattaista, joita voit saada juuri nyt. Jos olet valmis maksamaan ylimääräistä saadaksesi todella korkealaatuisen, tyylikkään ja joustavan rattaan huippulaatua, Baby Jogger City Mini GT 2.1 on ehdottomasti suositeltava tuote. Valmistaja on investoinut kevyen vaunun valmistamiseen, jota on erittäin helppo käsitellä ja helppo ohjata samalla kun se tuntuu turvalliselta ja vakaalta.

Nämä rattaat on varustettu viisipistevyöllä, joka on helposti säädettävissä jopa 120 astetta, jotta voit mukauttaa niitä niin, että lapsesi istuu vöissä täydellisesti. Vaunun alla on suuri säilytyskori, joka kestää jopa viisi kiloa painoa. Koska itse vaunu on niin kevyt, voit kuljettaa paljon lastia ilman, että rattaat tuntuvat raskaalta juoksemiseen tai kävelemiseen.

Nämä ovat todella joustavat lenkkeilyrattaat, jotka on suunniteltu helpottamaan aktiivisen vanhemman elämää. Rattaat on erittäin helppo taittaa ja avata. Toisin kuin jotkut muut markkinoilla olevat lenkkeilyrattaat, sinun ei tarvitse viettää montaa sekuntia Baby Jogger City Mini GT 2.1:n kanssa, jotta se olisi valmis käytettäväksi lenkillä. Tässä vaunussa on kolme todella kiinteää pneumaattista pyörää, jotka varmistavat, että matka on tasainen melkein pinnasta riippumatta.

*

2. Thule Urban Glide 2 

 • Futurististinen ja superkevyt
 • Tuntuu erittäin varmalta
 • Korkeinta laatua

Kuten aina, Thulella on rattaat, jotka ovat suunnittelun huippua. Nämä juoksurattaat näyttävät erittäin futuristisilta, ja ne ovat myös erittäin kevyet. Vaikka rattaat painavat niin vähän, ne tuntuvat silti erittäin vankoilta ja vakaalta.

Rattaat on suunniteltu turvallisuutta ajatellen. Kun saavutat hieman suurempia nopeuksia lenkkeilymatkalla, tuntuu tietysti välttämättömältä, että sinulla on rattaat, joihin luotat sataprosenttisesti. Tunnemme olomme täysin turvalliseksi näiden Thulen lenkkeilyrattaiden kanssa, kun olemme ulkona. Toisaalta rattaat ovat erittäin vakaat ja helppokäyttöiset, ja toisaalta niissä on käsijarru ohjaustangossa, mikä saa sinut tuntemaan, että hallitset rattaiden nopeutta kaikissa tilanteissa.

Kun rattaita käytetään kävelyyn, etupyörä on täysin liikkuva, mikä tarkoittaa, että voit kääntää ja vääntää rattaita juuri niin kuin haluat vaivatta. Kun on aika lenkkeillä, lukitset etupyörän, jolloin rattaat saavat täysin vakaan suunnan, joka saa ne tuntumaan erittäin turvallisilta, vaikka juokset hieman nopeammin.

Rattaiden istuin on säädettävissä useisiin asentoihin, voit taittaa sen lähes täysin makuuasentoon, jotta lapsi voi maata ja nukkua lenkillä. Voi olla vaikea uskoa, että olisi mahdollista juosta lapsen nukkuessa, mutta pätevän jousituksen ansiosta vaunuja on todella mahdollista työntää nopeasti ilman, että ne vaikuttavat merkittävästi matkustajan mukavuuteen. Hyvää työtä Thule!

Jos pidät paljon juoksemisesta ja haluat parasta itsellesi ja lapsellesi, voimme todella suositella näitä upeita lenkkeilyrattaita, jotka on suunniteltu hyvin pienintä yksityiskohtaa myöten. Ainoa haittapuoli näissä on suhteellisen korkea hinta. On kuitenkin sanottava, että rahalle saa vastineeksi ehdottomasti fantastisen laadukkaat rattaat.

*

3. Hauck Runner 2 juoksurattaat

 • Edulliset
 • Erittäin vaimentavat pneumaattiset pyörät
 • Suuri suojahuppu heijastimilla

Hauck valmistaa yleensä hyviä tuotteita matalilla hinnoilla. Onneksi nämä lenkkeilyrattaat eivät ole poikkeus tästä periaatteesta. Hauck on kehittänyt hyvät lenkkeilyrattaat, joiden sanoisimme olevan todella halvat ottaen huomioon, mitä saat vastineeksi rahoillesi. Vaatimattomalla summalla saat vakaat ja vankat juoksurattaat, jotka kestävät monia upeita juoksumatkoja sinun ja lapsesi kanssa.

Rattaat on varustettu ilmatäytteisillä pneumaattisilla renkailla, jotka todella tarjoavat fantastisen iskunvaimennuksen. Riippumatta pinnasta, joilla juokset, suuret pyörät tuottavat lapselle hyvän ajomukavuuden ilman tarpeetonta tärinää. Valmistajan mukaan rattaita on erinomainen käyttää maastossa.

*

4. Beemoo Sport Kombo Juoksurattaat

 • Paras matalan budjetin valinta!
 • Yllättävän pätevät ja pienet rattaat
 • Hyvä vaimennus pneumaattisilla pyörillä

Kun näimme ensimmäisen kerran näiden Beemoon juoksurattaiden hinnan, ajattelimme, että se ei ole paljoa. Koska hinta on vain murto-osa monista muista listamme rattaista, meillä ei ollut kovin suuria odotuksia tälle tuotteelle. Siksi on erityisen hauskaa ilmoittaa, että nämä ovat todella hyvät rattaat. Älä ymmärrä meitä väärin, ne eivät voi kilpailla viisi tai kymmenen kertaa enemmän maksavia rattaita vastaan. Nämä ovat rattaat, jotka on suunniteltu halvoiksi, joten ne ovat myös hyvin yksinkertaiset eikä niillä ole suuria ominaisuuksia. Ne ovat kuitenkin rattaat, jotka tuntuvat vakailta ja helposti käsiteltäviltä.

Jos et lenkkeile päivittäin, nämä sopivat ehdottomasti lenkille silloin tällöin. Nämä rattaat ovat ehdottomasti paras vaihtoehto heille, jotka haluavat selvitä mahdollisimman halvalla. Tietojemme mukaan, ei ole muita yhtä halpoja rattaita, jotka toimisivat yhtä hyvin kuin nämä Beemoon juoksurattaat.

Rattaissa on suhteellisen suuret pneumaattiset pyörät, jotka tarjoavat erittäin tasaisen matkan myös epätasaisilla pinnoilla. Niissä on myös mukava istuin, joka voidaan taittaa takaisin makuuasentoon siltä varalta, että pieni matkustaja haluaa nukkumaan. Tämän vaunun suuri etu on se, kuinka pieneksi se muuttuu taitettaessa, ja se on täydellinen säilytettäväksi kodeissa, joissa ei ole paljoa tilaa. Viisipistevyö tuntuu vakaalta ja turvalliselta ja pitää lapsen paikallaan. Nämä rattaat ovat todella hyvät, kun otetaan huomioon kuinka uskomattoman halvat ne ovat, hyvää työtä Beemoo!

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com