Parhaimmat kylpyankat ja muut kylpylelut: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

kylpylelut

Klassinen kylpyankka on ollut sukupolvien ajan rakastettua kylpyseuraa lasten keskuudessa. Nykyään kylpyleluista on ääretön määrä muunnelmia. Vaikka kylpyankka on edelleen vahva ehdokas lasten suosikkileluksi kylpyammeessa, lastenaltaassa tai kylpypaljussa, sillä on myös useita huomionarvoisia kilpailijoita. Kylpyammeen leluissa yhdistyvät hyödyllisyys ja nautinto, koska kylpemisestä ja itsensä pesemisestä tulee paljon hauskempaa, jos voi leikkiä vähän samanaikaisesti.

4 parasta kylpylelua 2024

Olemme käyneet läpi monia erilaisia ​​kylpyleluja. Alle olemme valinneet 4 vaihtoehtoa, joista pidimme eniten. Nämä ovat hauskoja kylpytuotteita, jotka ovat turvallisia ja korkealaatuisia. Kylpemisestä tulee paljon hauskempaa näiden ystävien kanssa!

1. Liewood kylpylelut

Liewoodilla on useita erittäin herkullisia kylpyleluja, joiden muotoilu on vertaansa vailla. Kiinnyimme dinosauruksiin, mutta heillä on myös samanlaisia ​​malleja, jotka kuvaavat muita eläimiä. Tämä kylpylelusarja on niin mukava, ja se kelluu veden pinnalla hauskalla tavalla. Nämä lelut on valmistettu bpa-vapaasta luonnonkumista, joka tuntuu sileältä ja mukavalta kylvyssä.

*

2. Rätt Start kylpylelut ankat ja eläimet 16-pack

Olemme löytäneet täydellisen sarjan lasten kylpyleluja. Tämä sarja sisältää erilaisia ​​hauskoja eläimiä, jotka sopivat täydellisesti kylpyyn. Tuotteen on valmistanut ruotsalainen valmistaja Rätt Start, jolla on kokemuksemme mukaan paljon tuotteita, joissa on korkeat laatu- ja turvallisuusstandardit. Pidän tässä tuotteesta siitä, että saat niin paljon leluja erittäin hyvään hintaan. Lapset haluavat pitää muutamia leluja edessään samanaikaisesti, mutta sinun ei tarvitse tuoda esiin kaikkia 16 kerralla, mutta voit säästää osan niistä ja ottaa ne käyttöön yksi kerrallaan. Pienet eläinlelut ovat söpöjä ja ne on valmistettu pehmeästä muovista, joka ei sisällä ftalaatteja!

*

3. BASS&BASS kylpypallo

Tämä on mukava ja erityinen kylpylelu, joka on katseenvangitsija. Se on muovipallo, jonka sisällä on pieniä kylpyankkoja, jotka kelluvat sisäpuolella. Ulompi pallon osa kelluu vuorostaan ​​kylpyveden pinnalla. Hauska ja kiehtova katsella ja leikkiä sekä sopii myös lahjaksi. Tätä tuotetta on saatavana useilla kauniilla aiheilla, ei vain kylpyankoilla.

*

4. Skip Hop Zoo kylpylelu vesijettikoira

Hauska ja hieman kehittyneempi kylpylelu, joka on itse asiassa yllättävän halpa. Tämä lelu herättää lasten kiinnostuksen välittömästi. Kun asetat vesijetin veteen, sen moottori alkaa pörisemään ja koira alkaa haukkua. Kuinka hauskaa ja suloista. Hauska yksityiskohta on, että voit ottaa koiran pois vesijetistä. Tietenkin koiran pitää joskus päästä pois jetin kyydistä. Tämä on kestävä pieni lelu, joka tuntuu laadukkaalta ja täysin turvalliselta antaa lasten leikkiä kylpyammeessa. Hyvä lelu, joka ei sisällä ftalaatteja.

*

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com