Paras Istuinkoroke: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Istuinkoroke

Olemme tarkistaneet ja testanneet suuren määrän korokeistuimia ja valinneet ne, jotka mielestämme ovat parhaita juuri nyt. Alla luetellaan viisi istuinta, jotka toimivat parhaiten, kun otamme huomioon tekijöitä kuten laadun, vakauden ja hinnan.

5 parasta korokeistuinta 2024

1. Beemoo Safe Istuinkoroke

 • Pehmein
 • Iso ja vakaa

Tässä on yksinkertainen perinteinen turvaistuin tunnetulta valmistajalta Beemoolta. Tämä on luotettava, vakaa ja suhteellisen suuri lastenistuin, jolla on erittäin mukava istua. Tämä on yksi testatuimmista pehmeimmistä istuimista. Vaikka istuintyyny on pehmeä, tyynyssä on tukeva pohja, joka saa lapsen istumaan vakaasti. Sen kuori itsessään on muovia, koko tuoli on suunniteltu ergonomiaa ja hyvää istumismukavuutta ajatellen. Suuret vyönpidikkeet sopivat erinomaisesti käsien lepuuttamiseen matkan aikana. Verhoilu on helppo irrottaa ja pestä. Monista eduista huolimatta tämä turvaistuin on erittäin edullinen verrattuna useisiin kilpailijoiden istuimiin.

*

2. Axkid Grow Istuinkoroke

 • Edullinen hinta
 • Kaunis

Axkid on halpa korokeistuin, joka on alhaisesta hinnastaan ​​huolimatta testattu huolellisesti ja täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. Tämä on kevyt istuin, joka on helppo ottaa mukaan matkalle. He, jotka haluavat parasta lapsille, voivat käyttää tätä istuinta ensisijaisesti 2a-istuimena tai matkatyynynä, mutta se on tietysti myös erinomainen jokapäiväiseen käyttöön. Jos etsit halpaa korokeistuinta, tämä on selvästi paras vaihtoehto, jonka olemme löytäneet.

Huolimatta siitä, että tällä istuimella ei ole niin paljon pehmusteita kuin joillakin muilla malleilla, mielestämme siinä tuntuu silti mukavalta istua. Lapset pitävät myös kiinteistä käsinojista, joissa he voivat lepuuttaa käsiään automatkan aikana. On myös myönteistä, että verhoilu voidaan irrottaa ja pestä koneessa, mutta vain 30 asteessa.

*

3. BubbleBum Puhallettava Istuinkoroke

 • Puhallettava
 • Korkealaatuinen
 • Helppo ottaa mukaan matkoille

BubbleBum on korokeistuin, joka on erittäin helppo ottaa mukaan, nyt ei ole mitään syytä antaa lapsen matkustaa ilman istuinta, vaikka olisit matkalla. Tämä on korkealaatuinen puhallettava istuin. Koska se vie niin vähän tilaa, voit ottaa sen helposti mukaan lomallesi tai taksiin tai muuhun autoon, joka ei ole edes pysyvä. Istuin painaa hyvin vähän, ja sen mukana tulee käytännöllinen pussi säilytystä ja kantamista varten. Istuinta ei tarvitse käyttää vain autossa, vaan sitä voidaan käyttää myös puhtaasti käytännöllisiin tarkoituksiin, kuten elokuvateatterissa tai ruokapöydässä, jos lapsen täytyy nousta hieman korkeammalle.

Tämä istuin on erittäin mukava istua. Ilmatäytteisen osan lisäksi sen pehmeä osa muistivaahtoa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää istuinta myös silloin, kun sitä ei ole täytetty, silloin vain se ei nosta niin korkealle. Kun lapsi kasvaa, voit lopettaa tyynyn täyttämisen.

*

4. Vitkobb Booster seat with beltclip

 • Ergonominen ja erityisen paljon pehmusteita
 • Vyönsäädin mukana
 • Pestävä verhoilu

Tämä on erittäin kevyt istuin, jota on helppo kuljettaa ja ottaa mukaan matkoille. Pienestä painostaan ​​huolimatta korokeistuin on myös todella mukava, esimerkiksi siinä on ylimääräinen pehmuste verrattuna useimpiin muihin markkinoilla oleviin malleihin. On huomattava, että valmistaja on kiinnittänyt suurta huomiota ergonomiaan kehittäessään tätä korokeistuinta, koska sen muoto ja istumismukavuus ovat huippuluokkaa.

Tämän istuimen positiivinen puoli on se, että kangas on helppo irrottaa, jotta voit pestä sen, mikä tarkoittaa, että istuimen käyttöikä on pidempi, kun otetaan huomioon, että korokeistuimet muuttuvat helposti hieman nuhjuisiksi käytön jälkeen.

Istuimen mukana tulee pieni vyönsäädin, joka on erittäin käytännöllinen. Säätimen avulla voit säätää turvavyön korkeuden niin, että se sopii täydellisesti lapselle. Itse vyö sijaitsee vauvan rintakehän päällä ja vedät pienen säätimen sisään, ja voit säätää sen pituutta siten, että vyö ei osu epämukavaan paikkaan, kuten kaulaan.

5. Graco Booster Deluxe Sport 

 • Vankka
 • Paksu ja paljon pehmusteita
 • Mukinpidike

Graco Booster Belt Cushion Deluxe on, kuten kuulet, ylellinen versio korokeistuimesta. Sen positiivinen puoli on, että hinta on vain muutaman satasen kalliimpi kuin useimpien testattujen korokeistuimien.

Tämä on turvaistuin, jossa lapsi istuu kuin kuningas tai kuningatar. Pehmuste on kiinteää ja se muotoutuu istuvan henkilön mukaan. Kokonaisuutena istuin on erittäin vakaa ja kestävä. Hauska yksityiskohta on, että tyynyssä on kaksi mukitelinettä. Sopii 22-36 kg painaville lapsille. Plussaa on, että verhoilu on irrotettava ja pestävä. Toinen yksityiskohta, josta pidämme tässä korokeistuimessa, ovat suuret vyönpidikkeet, joiden avulla vyö on helppo saada paikalleen istuimen ympärille.

*

Milloin korokeistuinta tulisi käyttää?

Korokeistuinta voidaan käyttää 4-vuotiaasta 10–12-vuotiaaksi. Korokeistuimen käyttö autossa vähentää merkittävästi loukkaantumisriskiä onnettomuuden sattuessa. Lapsen riski saada vakavia vammoja on suurempi, jos hän matkustaa autossa ilman korokeistuinta. Jos haluat lukea lisää riskeistä, joita lapset voivat matkustaa ilman korokeistuinta, katso Liikenneturva.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com