Parhaat matkarattaat: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Jos kävelet oman kotisi läheisyydessä, kannattaa yleensä käyttää melko suuria, vankkarakenteisia ja mukavia vaunuja. Kun olet matkalla, muut ominaisuudet ovat kuitenkin etusijalla. Kaikilla lapsiperheillä tulee olla matkarattaat kotona. Riippumatta siitä, matkustatko paljon vai vähän, tulee aina tilanteita, jolloin joudut raahaamaan rattaat mukanasi jonnekin. Helposti taitettavat ja ennen kaikkea helposti kuljetettavat rattaat ovat kullan arvoisia tällaisissa tilanteissa.

5 matkarattaiden parasta 2024

Olemme testanneet suuren määrän erilaisia ​​matkarattaita, jotka ovat ostettavissa markkinoilta. Alla tarkastellaan viittä kappaletta matkarattaita, joista pidämme tällä hetkellä eniten. Olemme valinneet rattaita hieman eri hintaluokista, jotta jokaiselle löytyy jotakin. Kaikille listan rattaille on yhteistä, että ne ovat suhteellisen kevyitä, ne ovat kokoon taitetettavia ja helppo ottaa mukaan, kun lähdet pois.

1. Baby Jogger City Tour 2

 • Testin voittaja
 • Erittäin mukava istuin
 • Korkea laatu läpikotaisin
 • Suuri säilytystila

Nämä rattaat voittivat useita parhaimman tuotteen palkintoja eri testeissä. Ymmärrämme todella syyn. Nämä ovat edulliset ja erittäin korkealaatuiset rattaat. Näissä rattaissa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja toiminnallisuus tavalla, jonka pitäisi tehdä kaikista kilpailijoista kateellisia. Kun taitat nämä rattaat, ne ovat hyvin pienet. Koska ne ovat myös painoltaan kevyet, tämä tuote on erittäin kätevä kuljettaa mukana, mikä tekee niistä ihanteelliset matkarattaat. Mukana tulee mukava pieni neliömäinen laukku, johon vaunut mahtuvat yllättävän täydellisesti.

Näissä matkarattaissa on neljä puhkeamatonta pyörää, jotka rullaavat tasaisesti riippumatta siitä, työnnätkö suoraan eteenpäin vai teetkö jyrkkiä käännöksiä. Sekä jalkatuki että selkänoja ovat säädettävissä, joten se mukautuu lapsen kulloistenkin tarpeiden mukaan. Takana on runsaasti säilytystilaa, johon mahtuu yllättävän paljon. Mukana on myös suuri varjo, joka tarjoaa maksimaalisen suojan esimerkiksi auringolta. Yksi suosikkiasioistamme näissä rattaissa on se, kuinka mukavalta istuin tuntuu. Mukava istuin auttaa todella pitämään lapsen rauhallisena, vaikka oltaisiin pitkään ulkona.

*

2. Beemoo Easy Fly 3

 • Edullinen
 • Vakaa
 • Hyvä makuuasento

Tyylikkäät ja edulliset rattaat luotettavalta valmistajalta nimeltä Bemoo. Täydellinen mukaan matkalle, koska rattaat painavat vähän. Kun taitat rattaat pieneksi paketiksi, ne menevät helposti mukana tulevaan kuljetuspussiin. Alumiinirungon ansiosta paino pysyy pienenä, vaikka rattaat tuntuvat edelleen erittäin vakailta ja kestäviltä. Vaunuissa on viisipistevyö, joka pitää lapsen tukevasti paikallaan. Lapsi näyttää myös istuvan erittäin mukavasti ja tiukasti niskatuen ja hyvin pehmustetun istuimen ansiosta. Alhaisesta hinnasta huolimatta uskomme, että nämä rattaat sopivat hyvin myös jokapäiväiseen käyttöön, ei vain matkalle. Sekä jalkatukea että selkänojaa voidaan säätää. Pidämme erityisesti makuuasennosta, joka antaa lapselle mahdollisuuden levätä, jos ollaan ulkona pidemmillä matkoilla.

*

3. Cybex Eezy S Twist

 • Kääntyvä istuin
 • Ainutlaatuinen
 • Vaimennetut pyörät
 • Kaikkien yksityiskohtien korkea laatu

Nämä ovat matkarattaat heille, jotka haluavat parasta. Nämä ovat yksi parhaista testaamistamme rattaista. Valitettavasti hinta on myös sen mukainen, nämä rattaat kuuluvat ylempään hintasegmenttiin. Nämä rattaat eivät ole todellakaan vain matkustamiseen, vaan ne sopivat muuhunkin käyttöön. Keveytensä ja täysin kokoontaitettavan rakenteensa ansiosta ne soveltuvat hyvin mukaan niin lyhyille kuin pitemmillekin matkoille. Se mistä pidämme erityisesti näissä rattaissa, ovat suuret vaimennetut pyörät. Vaunut liikkuvat erittäin mukavasti riippumatta siitä, millä pinnalla kävelet. Tämä tekee jokaisesta kävelystä miellyttävän nautinnon.

Ehkä näiden vaunujen suurin hienous on se, että istuinosaa voi kääntää 360 astetta. Voit siis valita yksinkertaisella asetuksella, tuleeko rattaiden olla perinteisemmät istuinrattaat kasvot menosuuntaan vai haluatko lapsen istuvan kasvot taaksepäin niin, että hän näkee äidin tai isän kun työnnät rattaita. Tämä on erittäin hyvä yksityiskohta, joka antaa lisäturvaa lapselle, mutta joskus myös meille vanhemmille, jotka haluavat hieman ylimääräistä valvontaa. Nämä rattaat ovat läpeensä huippulaatuiset. Jos hinta ei ole mielestäsi este, tämä on taatusti hyvä ostos.

*

4. GB Pockit Air All terrain matkarattaat

 • Erittäin kevyt
 • Helpoimmat ottaa mukaan matkalle
 • Alhainen hinta

Nämä ovat täydelliset matkarattaat heille, jotka arvostavat liikkuvuutta ja ketteryyttä. Nämä rattaat ovat yksi ohuimmista testaamistamme rattaista. Tuloksena on, että ne voidaan taittaa pieneksi neliömäiseksi pakkaukseksi. Paino on vain 4,7 kiloa. Mukavuuden kannalta tämä ei ole mukavimmat testaamamme vaunut, joten arkikäyttöön suosittelemme hieman mukavampaa vaunua. Matkalle ja lyhyemmille kävelylenkeille nämä rattaat sopivat kuitenkin täydellisesti. Koska selkänoja on niin ohut, nämä rattaat ovat itse asiassa parhaimmillaan kuumina kesäpäivinä, koska ne ovat niin hengittävät. Vaikka tällä tuotteella on lyömättömän alhainen hinta, rattaat tuntuvat todella kestäviltä. Uskomme, että nämä rattaat tulevat olemaan mukanamme monilla tulevilla matkoilla.

*

5. Filikid Matkakärryt

 • Edullinen
 • Helppo taittaa
 • Helppo kantaa

Tämä on käytännöllinen matkamuki edulliseen hintaan. Markkinoilla on tuotteita, jotka ovat jopa hieman halvempia, mutta emme ole löytäneet vastaavia. Nämä Filikidin rattaat ovat kuitenkin laadukkaat, eikä tällä hinnalla voi pyytää enempää. Nämä ovat uskomattoman joustavat ja kevyet rattaat. Vaunut voidaan taittaa yhdellä kädellä, mikä on yksinkertaista ja täydellistä pienten lasten vanhemmalle, joka on aina kiireinen. Tässä vaunussa on kaikki mitä voi pyytää, taitettavat jalat ja selkänoja, auringolta ja tuulelta suojaava katos jne. Nämä eivät ehkä ole rattaat, joita käyttäisimme päivittäin. Matkavaunuina tai lisävaunuina nämä halvat vaunut saavat kuitenkin hyvän arvosanan!

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com