Parhaat trampoliinit: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Trampoliini

On vain muutamia temppuja, jotka tarjoavat lapsille sekä iloa että fyysistä toimintaa yhtä tehokkaasti kuin trampoliinin hankkiminen. Suurin osa lapsista rakastaa hyppiä trampoliineilla tuntikausia. Takapihan trampoliinin ansiosta tulet nopeasti suosituksi sekä omien lasten että naapuruston lasten keskuudessa.

5 parasta trampoliinia 2024

Olemme tutkineet ja testanneet suuren määrän erilaisia ​​lasten trampoliineja (suurimmat sopivat myös aikuisten käyttöön). Alla tarkastellaan viittä vaihtoehtoa, joista pidämme tällä hetkellä eniten. Olemme kehittäneet trampoliineja eri kokoisina ja eri hintaluokissa, jotta löydät tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan. Hyvässä trampoliinissa tulee olla hyvä pomppia, sen tulee säilyttää korkea laatu, jotta sitä voidaan käyttää useana vuodenaikana. Tietysti trampoliinin tulee olla myös turvallinen ja siinä on oltava hyvä reuna- ja sivusuojaus tarvittaessa.

1. BERG 430

 • Ainutlaatuinen ammattilaismatto
 • Suuri ja tilava
 • Korkeinta laatua

Tämä on todella ammattimainen trampoliini sinulle, joka haluat parasta. Tämä trampoliini on todella iso ja laadukas. Mukana oleva suuri suoja, joka estää hyppääjää putoamasta. Tämä on paras valinta, jos trampoliinia on tarkoitus käyttää paljon, koska tämä tuote kestää vuodesta toiseen. Tällä pihalla olevalla trampoliinilla lasten leikkikaverit haluavat usein vierailla. Tämä trampoliini on ammattilaistasoa, joten mikään ei estä meitä aikuisiakaan käyttämästä sitä silloin tällöin.

Tällä tuotteella saa erittäin hyvät hypyt, ero on melko suuri, jos vertaa hieman halvempiin malleihin. Tämä ei kuitenkaan ole trampoliini kaikille, koska se maksaa paljon. Satunnaisempaa hyppelyä varten on muita lompakolle edullisempia vaihtoehtoja. Jos haluat parasta, suosittelemme tätä tuotetta!

*

2. Salta Premium Edition 251cm

 • Hyvä keskihintainen vaihtoehto
 • Kestävä
 • Hyvä täysin peittävä reunasuojaus

Tämä on todella hyvä keskihintaluokan trampoliini, joka antaa erittäin ammattimaisen vaikutelman. Tuote tuntuu erittäin vakaalta, vaikka hyppäisi paljon ja kovasti. Reunasuojat ovat todella korkeat ja periaatteessa mahdotonta ohittaa niitä. Kaikki tuotteen osat tuntuvat erittäin kestäviltä, ​​joten odotamme, että tätä trampoliinia voidaan käyttää kaudesta toiseen.

Pidämme erityisesti tässä tuotteessa siitä, että reunasuojat ovat niin paksut ja kattavat. Joskus jousilla on taipumus olla esillä joissain trampoliineissa, mikä voi aiheuttaa vahinkoa, jos putoaa niiden päälle. Tässä tuotteessa jouset on kuitenkin peitetty hyvin.

*

3. Pinepeak Trampoliini Suorakaide Turvaverkolla

 • Tilaa säästävä muoto
 • Suuri turvaverkko vetoketjulla
 • Mukana askelmat

Tämä on suuri ja makea suorakaiteen muotoinen trampoliini, joka tekee vaikutuksen. Suhteellisen alhaisella hinnalla saat todella hyvän tuotteen, joka tarjoaa erittäin monta tuntia viihdettä kesäkaudella. Sään huonontuessa trampoliini on helppo purkaa ja laittaa pois.

Tässä tuotteessa on suuri ja hyvä vetoketjulla avautuva turvaverkko. Kun olet kiivennyt trampoliinille, sulje vetoketju sisäpuolelta, niin olet suojassa putoamiselta. Mukana on myös pienet askelmat, joiden avulla on helppo kiivetä matolle. Plussaa maton muodosta, mielestämme se helpottaa sijoittamista tontteihin, joissa ei ole liikaa tilaa.

*

4. EXIT Trampoliini Silhouette

 • Edullinen budjettivaihtoehto
 • Suuri verkko UV-suojalla
 • Kiinteä teräsrunko
 • Edullinen kilpailijoihin verrattuna

Tämä on paras halpa trampoliini, jota olemme testanneet. Edullisella hinnalla verrattuna useimpiin muihin markkinoiden hieman suurempiin trampoliineihin saat kestävän ja laadukkaan tuotteen. Jos haluat budjettivaihtoehdon, joka on silti lähes yhtä suuri ja hauska kuin suuremmat tuotteet, tämä on itsestään selvä valinta.

Paksu teräsrunko tuntuu kestävän suurimman osan kaikkea, jolle voit altistaa sen. Telineet ja runko ovat pulverimaalattuja ja erittäin ruosteenkestäviä. Siinä on myös älykäs ratkaisu jalkojen suojaamiseen. Suunnittelun ansiosta verkko on lähellä mattoa, joten siinä hyppääminen tuntuu erittäin turvalliselta. Maksimipaino 100 kg.

*

5. Trampoliini 90 cm

 • Pienimmille
 • Sisä- tai ulkotiloihin
 • Edullinen hinta

Tämä on klassinen trampoliini, suunnittelultaan yksinkertainen, mutta erittäin hauska pienemmille lapsille. Tuotteessa ei ole reunasuojia, mutta toisaalta se on erittäin matala. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat halvan mutta hyvän trampoliinin pienimmille. Alhaisesta hinnastaan ​​huolimatta tuote on laadukas ja kestävä. Trampoliinia voi käyttää sekä sisällä että ulkona.

Erikoinen: Waterfun Sadetin Trampoliinille

Emme voineet olla esittelemättä tätä hauskaa erikoistuotetta. Halvalla hinnalla saat fantastisen hauskan vesisumuttimen, joka voidaan asentaa useimpiin trampoliineihin. Tämä lelu tuo leikkiin aivan uuden ulottuvuuden. Se on vähän kuin olisi yhtä aikaa sekä huvipuistossa että vesipuistossa!

Jos lapset alkavat hieman väsyä trampoliiniin, tämä on hyvä tapa luoda uutta jännitystä leikkiin. Todella hauska vempain, jota lapset yksinkertaisesti rakastavat.

*

Huolehdi trampoliinistasi

Jotta trampoliini kestäisi useita vuosia, on tietysti tärkeää olla varovainen sen kanssa, on myös tärkeää tarkistaa sen kunto aika ajoin, ettei siinä ole vaurioita. Vaurio voi pahentua nopeasti, jos et tee sille mitään. Vaurio voi myös tehdä trampoliinista turvallisuusriskin.

Sijainti

On erittäin tärkeää, kuten myös esimerkiksi liukumäissä, sijoittaa trampoliini tasaiselle alustalle. Jos alusta ei ole täysin tasainen, se voi liikkua paljon ja se voi myös olla vaarallinen. On myös hyvä, kuten keinun kanssa, jos se voi sijaita kokonaan tai osittain varjossa, koska pitkäaikainen auringonvalo kuluttaa mattoa.

Käyttäminen

Jotta tuote kestäisi pitkään, on tärkeää, että kerrot lapsille, kuinka sitä käytetään vastuullisesti. Kengillä hyppiminen ei ole hyvä, koska se voi kuluttaa paljon mattoa. On myös tärkeää, että pyyhit jalkasi ennen kuin nouset itse matolle. Jos tuot jaloissasi soraa tai multaa, matto kuluu paljon ja siitä tulee likainen.

Säilytys

Kun kesäkausi on ohi, sää muuttuu koko ajan koettelevammaksi. Syksyinen ja talvinen sää kuluttaa trampoliinia paljon, joten sitä ei kannata säilyttää ulkona. Ihannetapauksessa koko trampoliini asetetaan varastohuoneeseen tai autotalliin. Jos sinulla ei ole tällaista tilaa, voit jättää kehikon ulos, kun otat herkemmät osat sisälle säilytykseen.