Parhaimmat nukkekodit: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Nukkekoteja on ollut olemassa 1600-luvulta lähtien, mutta tuolloin niitä käyttivät pääasiassa aikuiset osoittamaan kuinka huoneita voitaisiin sisustaa. Vasta 1800-luvulla niitä alettiin valmistamaan lapsille laajemmassa mittakaavassa. Nukkekotien suosio on kestänyt läpi aikojen. Tällä hetkellä voit sanoa, että nukkekodit ovat jälleen suosiossa.

Nukkekoti on todella jotain, joka voi stimuloida mielikuvitusta. Leikkimällä nukkekodilla lapset harjoittavat tilakykyään. Nukkekoti voi myös antaa lapsille mahdollisuuden ilmaista luovuuttansa. Lisäksi nukkekoti on hauska harrastus, joka voi tarjota monta tuntia hauskaa leikkiä.

4 parasta nukkekotia 2024

Olemme kokeilleet ja tarkastelleet erilaisia ​​markkinoilla olevia nukkekoteja. Alla tarkastellaan neljää nukkekotia, joista pidimme eniten. Tullakseen valituksi listalle, vaadimme nukkekodilta vastinetta hinnalle. Jotkut alla olevista kodeista ovat suhteellisen halpoja, mutta yksinkertaisia. Jotkut kodit ovat hieman kalliimpia, mutta vastineeksi niissä saa mukana lisävarusteita, kuten huonekaluja tai nukkeja ja paljon muuta. Hyvä nukkekoti on laadukas, joka kestää vuosia, vaikka sitä käytettäisiin usein. Lasten pitää tietysti myös pitää siitä ja sen tulee kutsua ja inspiroida leikkimään.

1. KidKraft Sparkle Mansion Nukkekoti

 • Suuri ja tilava
 • Mukana huonekalut
 • Uskomattoman värikäs

Tämä on suuri nukkekoti kolmessa kerroksessa, joissa on useita huoneita. Tällaisen suuren nukkekodin etuna on, että useat lapset voivat leikkiä sen kanssa samanaikaisesti ilman, että tulee liian täyttä. Tämä nukkekoti on ensimmäistä kertaa nähtynä leikkisä ja värikäs. Kaikissa huoneissa on erilaisia pastellisävyjä.

Pidämme nukkekodeista, joissa on huonekaluja ja paljon muuta, koska lapset voivat silloin aloittaa leikkimisen heti. Tässä nukkekodissa saat mukana suurimman osan tarvitsemastasi, sillä mukana on paljon huonekaluja, joten sinun ei tarvitse ostaa mitään muita esineitä pitkään aikaan.

Tämä on todella mukava ja kodikas nukkekoti, jossa on paljon tilaa ja monia hienoja yksityiskohtia. Pidämme erityisesti ulkoparvekkeesta, jossa talon asukkaat voivat istua ja ottaa aurinkoa.

*

2. Sylvanian Families Kaupunkitalo Valoilla

 • Hienoin talo
 • Korkealaatuinen
 • Voidaan avata

Tämä on erittäin kaunis nukkekoti, jossa olisimme halunneet asua, jos se tulisi todellisessa koossa. Talo voidaan avata portaattomasti, jotta voit nähdä sen ja leikkiä siinä mistä tahansa kulmasta. Se, että talo on tällä tavalla joustava, on mielestämme suuri etu ja tarkoittaa, että tämä nukkekoti on ylivoimainen moniin muihin avattaviin taloihin verrattuna. Toisaalta on hauskempaa leikkiä, kun voit avata talon haluamallasi tavalla, toisaalta mielestämme se tulee vielä hienommaksi sisustuksella, koska voit sisustaa sen juuri haluamallasi tavalla.

*

3. Lundby Life nukkekoti

 • Tunnelmallinen nukkekoti
 • Valmis hienoilla tapeteilla
 • Mahdollisuus lisätä hienoja led-valaisimia

Tämä on edullinen pieni nukkekoti, joka näyttää erittäin kodikkaalta. Jotain, mistä pidämme tässä nukkekodissa, on se, että se näyttää kodikkaalta jo heti, kun saat sen. Eri huoneissa on erilaiset tapetit, jotka saavat sen todellakin näyttämään pieneltä kodilta. Jopa ovet ovat värikkäitä.

Nuket ja huonekalut eivät sisälly hintaan, mutta valmistajalta saa paljon ostettavia lisävarusteita. Jotain, mistä todella pidämme tässä nukkekodissa, on se, että takapaneelit voidaan poistaa, jotta voit käyttää sitä ja leikkiä jopa nukkekodin takaa. Joissakin huoneissa on myös toinen tapetti takana, mikä tarkoittaa, että voit muuttaa huoneidesi ulkoasua vähitellen, erittäin älykästä! Yksi tämän nukkekodin hienoimmista asioista on, että voit yhdistää siihen erilaisia ​​LED-valoja. Riippuen valaisimien sijoittamisesta, voit todella muuttaa eri huoneiden tunnelmaa.

*

4. Classic World nukkekoti

 • Edullinen
 • Sisältää huonekalut
 • Vaaleaa ja hienoa puuta

Tämä on paras budjettivaihtoehto listallamme. Saat edullisesti pienen nukkekodin, jossa on kaksi kerrosta ja neljä huonetta ja niihin liittyvät huonekalut. Tätä on vaikea voittaa! Mukana tulevat huonekalut ovat mukavia, ja seinillä on hauskoja painettuja yksityiskohtia, kuten televisio seinällä ja paljon muuta. Tämä talo on valmistettu puusta, mielestämme se on todella hieno ja edullinen.

*

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com