Parhaat kävelytuolit: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Olemme tutkineet ja testanneet suuren määrän kävelytuoleja. Alla esittelemme tuloksemme, viisi parasta tuolia juuri nyt. Useilla tuoleilla on useita käyttötarkoituksia, mikä on lisäarvo, joka tulee ottaa huomioon verrattaessa hintoja. Jotta tuoli mahtuisi listallemme, sen on oltava hyvälaatuinen, joustava sillä on oltava säädettävä korkeus ja hyvä sisäänrakennettu aktivointipaneeli. Tuolien on tietysti myös oltava lempeitä pinnoille, joilla niillä ajetaan, ja mikä tärkeintä, niiden on oltava turvallisia niitä käyttävälle lapselle.

5 parasta kävelytuolia 2024

1. Hauck Kävelytuoli 1-2-3 Hearts

 • Vankka
 • Korkealaatuinen
 • Paras aktiviteettikeskus

Tämä on kävelytuoli, jolla on hieman korkeampi hinta, mutta erinomainen laatu. Tämä tuoli tuntuu erittäin vankalta ja hyvin suunnitellulta. Tuoli on myös erittäin suloisen näköinen. Edessä olevassa aktiviteettipaneelissa on paljon hauskoja yksityiskohtia, jotka voivat herättää suurta uteliaisuutta jokaisessa lapsessa. Etuosan voi myös poistaa, jos haluat laittaa omat lelut hyllylle. Tämä tuote on suunniteltu kiinnittäen huomiota turvallisuuteen, esimerkiksi siinä on turvasulku portaita varten, mikä tuntuu hyvältä, vaikka tietysti rajaat myös vaaralliset alueet fyysisesti.

Parasta tässä tuolissa sen kestävyyden lisäksi ovat sisäänrakennetut lelut. Siinä on useita painikkeita, vipuja ja muita yksityiskohtia, joita voidaan kääntää tai siirtää, jotta tuolissa aktivoituvat eri äänet ja valot. Se, että lapsi itse voi vaikuttaa näihin toimintoihin, stimuloi leikkiä ja antaa paljon iloa sekä luo itseluottamusta.

*

2. Beemoo PLAY Explore Kävelytuoli

 • Alhainen hinta!
 • Kaunis tyyny
 • Tasapainoinen

Beemoo on todella onnistunut Happyn avulla valmistamaan hyvän kävelytuolin hinnalla, joka voittaa kilpailijat. Tämä on erittäin halpa tuoli, joka alhaisesta hinnastaan ​​huolimatta todella täyttää vaatimukset, jotka voit asettaa hyvälle kävelijälle. Istuintyyny on pehmeä ja saa lapsen istumaan mukavasti ja vakaasti. Tuoli täyttää nykyiset turvallisuusstandardit muun muassa portaiden varalta.

Tämän tuolin pyörät ovat erittäin hyvät, ne pyörivät nopeasti ja muuttavat suuntaa heti, kun lapsesi tekee niin. Jotkut kävelytuolit voivat joskus pysähtyä hieman hitaasti, koska pyörät eivät ehdi mukaan, mutta tämä tuote näyttää rullaavan eteenpäin täysin esteettä nopeista suunnanmuutoksista huolimatta. Siinä on lisäksi myös hauska aktiviteettikeskus, joka herättää lapsen kiinnostuksen äänen, valon ja liikkeen avulla. Pientä miinusta tulee siitä, että muoviset yksityiskohdat tuntuvat hieman muovisilta.

*

3. Inovi iWalk kävelytuoli

 • Pyörät, jotka ovat hellävaraiset lattialle
 • Sopii keinumiseen
 • Innovatiivinen aktiviteettipaneeli

Inovi iWalk on innovatiivinen kävelytuoli, joka voidaan muokata myös keinuksi. Tässä tuolissa on erittäin hyvä jousi silikonista. Pyörät on suunniteltu erityisesti suojaamaan lattiaa vaurioilta tai jäljiltä, mikä on hyvä, koska jotkut kävelytuolit voivat aiheuttaa jälkiä tai naarmuja. Kaksi pyörää kääntyvät, mikä tarkoittaa, että lapsi voi liikkua mihin tahansa suuntaan pysähtymättä. Tämän kävelytuolin lelut ovat hauskoja. Sen lisäksi, että aktiviteettipaneelin avulla voi vaikuttaa valoon, väreihin ja ääniin, se voi myös toistaa kappaleita. Tämä on todella hyvä kävelytuoli, iso plussa siitä, että sitä voidaan käyttää myös keinuna.

*

4. Carena Nacka kävelytuoli

 • Korkea laatu ja turvallisuus
 • Hyvin edullinen
 • Lapselle helppo käsiteltävä

Tämä on Carenan valmistama rapputurvallinen ja laadukas kävelytuoli. Vaikka tällä tuotteella on suhteellisen alhainen hinta, se on yksi parhaista mitä olemme nähneet, fantastisen hyvin tehty Carena! Tämä kävelytuoli rullaa tasaisesti ja on turvallinen, pienet rakastavat myös leikkiä sen kanssa. Tämä tuoli sopii 6 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille, joiden paino on enintään 12 kg. Tämän tuolin aktiviteettipaneeli näyttää olevan erityisen suosittu lasten keskuudessa. Lapsi voi painaa ja kääntää useita säätimiä. Säätimet herättävät uteliaisuutta ja leikkiä hauskojen ääni-, valo- ja liiketoimintojen ansiosta! Kaikki tämän tuotteen osat tuntuvat vakailta ja kestäviltä, ​​mikä tietysti tuntuu turvalliselta, koska se on tärkeää sekä turvallisuuden että tuolin kestävyyden kannalta.

Tuolin takapyörät ovat kiinteät, kun taas etupyörät voivat liikkua vapaasti 360 astetta. On upeaa nähdä lapsen ilo, kun hän alkaa kävellä ensimmäistä kertaa Carenan kävelytuolilla. Tämä tuote lisää lapsen liikkumista samalla kun turvallisuus on keskiössä.

*

5. Carena F1 Babywalker

 • Hauskin design
 • Sisältää istuintyynyn
 • Edullinen

Tämä kävelytuoli kiinnitti huomiomme heti, sillä sen Formula 1 -auton muotoa jäljittelevä ulkomuoto on upea. Kun näet lapsesi kävelevän ”ajamassa”, tämä Formula 1 antaa sekä iloa että ylpeyttä äidille ja isälle. Tämä on ruotsalaisten suunnittelema kävelytuoli, hattu pois päästä Carenan kehittäjille heidän luovuudestaan. Tämän tuolin hauskan designin lisäksi siinä on myös ohjauspyörä ja vivut edessä, jotka yhdessä yhteensopivien äänien kanssa herättävät lapsen etsintäiloa. Tietenkin ohjauspyörässä on torvi, jotta pieni voi varoittaa muita, kun he ovat vaarassa jäädä alle. Pidämme myös istuintyynystä, joka istuu vakaasti lapsen ympärillä, se on erittäin pehmeä ja ympäröivä, mikä antaa vakautta.

*

Milloin lapsen voi antaa käyttää kävelytuolia?

Se milloin kävelytuolin käyttö on tarkoituksenmukaista aloittaa, vaihtelee lapsesta riippuen. Lapset kypsyvät eri tahtiin, ja sinun on sopeuduttava lapsesi kehitykseen. Ei ole mitään väärää ostaa kävelytuoli, jonka otat esiin ja kokeilet lapsen kanssa. Jos lapsi ei ole vielä tarpeeksi kypsä sen käyttöön, voit laittaa sen sivuun ja kokeilla sitä myöhemmin uudelleen. Monet kävelytuolien valmistajista sanovat, että niitä voidaan käyttää 6 kuukaudesta alkaen. Monet asiantuntijat uskovat kuitenkin, että voi olla hyvä odottaa, kunnes lapsi on 10 kuukauden ikäinen.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com