Paras babysitteri: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

babysitter

Babysitter voi olla suuri apu kiireisen lapsiperheen arjessa. Hyvä babysitter saa lapsen tuntemaan olonsa mukavaksi hänen ollessaan yksin riippumatta siitä, haluaako hän levätä tai olla aktiivinen ja liikkua. Jos babysitter hoitaa tehtävänsä, aikuinen saa helpotusta ja voi käyttää käsiään muuhun kuin lapsen pitelemiseen.

5 parasta babysitteriä 2024

Olemme testanneet erilaisia ​​babysittereitä, joita on nykyisin markkinoilla. Alla tarkastelemme viittä tuotetta, joista pidämme eniten juuri nyt. Hyvän babysitterin on tietysti oltava hyvän laatuinen, kestävä ja turvallinen. Yhtä tärkeää on myös mukavuus ja ergonomisuus, jotta lapsi suostuu istumaan siinä jopa pidemmän aikaa.

1. BabyBjörn sitteri Bliss cotton

 • Korkea laatu
 • Ergonominen
 • Hyvä verhoilu ja kangas

BabyBjörn valmistaa usein tuotteita, joista on tullut suosikkejamme Perhesuosikeissa. Siksi tulimme iloisiksi, kun testasimme tätä babysitteriä ja totesimme, että tämä on yksi parhaista tuotteista, joita olemme nähneet myös tässä kategoriassa. Koko babysitter huokuu laatua aina suunnittelusta materiaalivalintaan. Sekä itse kangas että sisäpuoli ovat erittäin pehmeitä, joten voit antaa hyvällä omallatunnolla lapsen istua tässä tuotteessa vapauttamalla omat kätesi muihin asioihin.

BabyBjörn on valmistanut babysittereitä jo pitkään, tämä on moderni versio aikaisemmista malleista, jossa on säilynyt klassinen ulkomuoto, mutta sitä on parannettu useissa kohdissa. Tämä malli on esimerkiksi suljetumpi vauvalle istua.

Tässä babysitterissä on paljon jousitusta ja se antaa hyvän keinunnan, jota huomasimme lasten rakastavan. Koska vauva tykkää tuolista, meidän vanhempien on helpompi tehdä muita asioita, kun pieni viihdyttää itseään jonkin aikaa.

Hieno asia tuolin ostamisessa maailman johtavalta valmistajalta, kuten BabyBjörniltä, on se, että tiedät, että saat turvallisen ja ergonomisesti suunnitellun tuotteen. Vauva istuu ergonomisesti oikein tässä babysitterissä joka suojaa vauvan vielä kehittymätöntä kehoa.

Tätä babysitteriä on erittäin helppo käsitellä. Voit helposti vaihtaa istuma- ja makuuasennon välillä. Tuoli voidaan myös taittaa litteäksi paketiksi, mikä on kätevää matkoilla tai kun haluat vain laittaa sen pois.

*

2. Maxi-Cosi Kori 

 • Kaunein
 • Ilmava ja siinä helppo liikkua
 • Helppo kasata ja kuljettaa

Tämä on erittäin mukava, mutta myös toimiva lastenvahti Maxi-Cosilta. Ensimmäinen asia, jonka huomaat, kun näet tuolin, on sen tyylikkyys, se toimii hyvin myös melkein missä tahansa kodissa. Tämä tuote on erittäin mukautuva, koska sitä voidaan käyttää sekä keinutuolina että kiinteänä tuolina. Tuolin voi taittaa kolmeen eri asentoon sen mukaan, mikä sopii sen hetkiseen aktiviteettiin.

Tämän tuotteen suuri etu on, kuinka tasaiseksi se tulee taitettaessa. Tämän ansiosta sen käsittely on erittäin helppoa, jos olet menossa jonnekin tai jos vain sinulta loppuu tila kotona. Lapsi istuu erittäin mukavasti tuolilla. Kolmipistevaljaat tarjoavat riittävän turvallisuuden, mutta samalla ne eivät rajoita lapsen liikkumisvapautta. Siinä on myös erittäin pehmeä vauvainsertti, jonka avulla tuolia voidaan käyttää aina ensimmäisestä kerrasta siihen, kunnes lapsi painaa yli 9 kg. Kangas on suhteellisen helppo pitää puhtaana ja se voidaan myös pestä koneessa, jos siinä on tahroja.

*

3. Moweo Lite Sitteri

 • Viileä muotoilu
 • Useita sisäänrakennettuja toimintoja, kuten värinää, keinuntaa ja melodioita
 • Kaari pehmolelulla

Tämä on hieno babysitter futuristisella suunnittelulla. Tämä tuote on todellinen suursuosikki ja voimme ymmärtää miksi. Suhteellisen halvalla hinnalla saat hyvän tuotteen, josta vauva pitää.

Toisin kuin monet muut testaamamme sitterit, tässä tuotteessa on paljon sisäänrakennettuja toimintoja, kuten värinää, ääntä ja paljon muuta. Se mitä haluat, voi olla hyvin yksilöllistä. Jotkut perheet suosivat hiukan yksinkertaisempia hiljaisia ​​vaihtoehtoja, kun taas toiset näkevät edun siinä, että he voivat stimuloida lasta teknisillä apuvälineillä. Joka tapauksessa on aivan selvää, että lapsesta voi tulla varsin leikkisä, kun käynnistät eri toiminnot. Etkö olisi myös yllättynyt, jos oma tuolisi alkaisi yhtäkkiä värisemään ja soittamaan hauskoja kappaleita? Huomattavin on keinutoiminto, joka saa tuolin liikkumaan sivuttain. Se, miten lapsi reagoi tähän toimintoon, on itse asiassa ollut hieman vaihtelevaa mielialasta riippuen. Olemme havainneet, että keinuminen toisinaan antoi rauhoittavan vaikutuksen, kun taas joskus vaikutus oli päinvastainen.

Se mikä tekee tästä babysitteristä joukosta erottuvan, on myös istuimen kaari, jossa on kaksi hauskaa hahmoa, jotka saavat paljon huomiota lapseltasi. Halutessasi voit poistaa kaaren milloin tahansa.

*

4. Bumbo Babysitter

 • Palkittu muotoilu
 • Kestävä
 • Sisä- ja ulkokäyttöön
 • Tarjoaa suuren liikkumisvapauden

Tämä Bumbon sitteri eroaa paljon siitä, mitä voit perinteisesti luulla babysitteristä. Tämä on tuote, joka on vallannut markkinat myrskyn lailla ja se on erittäin suosittu. Voimme todella ymmärtää, miksi niin monet ovat tykästyneet tähän babysitteriin. Tämä on suhteellisen yksinkertainen tuote, mutta sen suunnittelu on nerokas. Lapsi istuu mukavasti tässä sitterissä ja se avaa lapselle mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa.

Tämä on tuote, joka on ajankohtainen, kun lapsi voi nostaa itse päänsä ylös. Kun lapsi voi nousta istumaan yksin, tämä on täydellinen tuoli, koska se on sovitettu lapsen pieneen selkään ja antaa mahdollisuuden liikuttaa ylävartaloa suhteellisen vapaasti. Kun kolmipistevyö on päällä, saat täydellisen yhdistelmän liikkumisvapautta ja turvallista istumista. Suuri etu tuotteesta, jolla on muovinen ulkopinta, on se, että voit käyttää sitä sekä sisällä että ulkona.

Tämä on edullinen ja hellä tuote, joka on voittanut monia palkintoja. Sopii hyvin kaikkiin koteihin, sisälle ja ulos.

*

5. Stokke Steps Bouncer babysitter

 • Hyvää harjoittelua motorisille taidoille, kun lapsi oppii keinumaan sitterissä
 • Hyvä kangas, joka on helppo pitää puhtaana
 • Voidaan kasvattaa

Tämä on yksi parhaista pehmustetuista babysittereistä, joita olemme testanneet. Koska koemme, että vauva pysyy tyytyväisempänä, jos tuoli on todella pehmeä, tällä sitterillä on selvästi iso etu. Niin kauan kuin vauva on onnellinen, me aikuiset saamme jonkin verran hengähdystaukoa ja voimme tehdä muita asioita samalla, kun pieni nauttii elämästä mukavassa tuolissaan. Tämä babysitteri tuntuu erittäin vakaalta ja suhteellisen lujalta. On kuitenkin mahdollista saada se keinumaan hyvin, jos liikuttaa sitä kunnolla. Koemme, että voi kestää hetken, ennen kuin lapsi oppii keinumaan tuolilla, mutta kun hän ymmärtää, kuinka tuoli saadaan heilumaan, siitä tulee todella hauskaa. Koska keinuminen vaatii vaivaa, pieni lapsi oppii motorisia taitoja, mikä hyödyttää häntä hänen jatkuvassa kehityksessään.

Tämä on babysitter, jonka kanssa lapsi voi kasvaa. Kun vauva on noin 4 kuukautta vanha, voit irrottaa pikkuvauvoille tarkoitetun sisäosan ja yhtäkkiä siinä on runsaasti tilaa hieman vanhemmalle pojalle tai tytölle. Tässä istuimessa on viisipistevyö, jonka avulla lapsi voi istua sataprosenttisesti kiinnitettynä tuolissa, jotta onnettomuuksia ei tapahdu.

Positiivista tässä tuotteessa on myös se, että se on erittäin likaystävällinen. Huolimatta siitä, että tiputimme siihen sekä ruokaa että juomaa, se oli helppo pyyhkiä pois kankaasta ilman, että se olisi näkynyt jälkikäteen. Kangas voidaan myös poistaa ja pestä 40 asteessa, joten tuntuu siltä, ​​että saat babysitterin, joka tulee pysymään raikkaana koko käyttöjakson ajan. On myös syytä mainita, että tämä babysitter voidaan asentaa Stokke Steps -ruokatuoliin, jos sinulla on sellainen.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com