Paras Potkupyörä: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Potkupyörä tai tasapainopyörä, joksi sitä joskus kutsutaan myös, on luonnollinen askel kehityksessä ennen kuin lapsi alkaa ajaa tavallista pyörää. Juoksupyörällä harjoittelemalla siirtymä pyörään ei tunnu aivan yhtä isolta. Toisin kuin tavallinen pyörä, juoksupyörässä ei ole polkimia. Sen sijaan jalkoja käytetään suoraan maan päällä nopeuden saavuttamiseksi. Koska ainakin yksi jaloista on maassa suurimman osan ajasta, saavutetaan hyvä tasapaino, koska todellista kaatumiskorkeutta ei ole, jos horjahtaa.

5 parasta juoksupyörää 2024

Olemme testanneet erilaisia ​​juoksupyöriä markkinoilla. Alle olemme listanneet ja tarkastelleet viisi mielestämme parhainta polkupyörää. Listalle pääsemiseksi vaaditaan tietenkin, että pyörä on turvallinen ja vakaa ajaa. Lisäksi vaaditaan, että potkupyörä on laadukas, jotta voit olla varma, että se kestää paljon leikkiä ja käyttöä pidempään tulevaisuudessa. Alla olevilla juoksupyörillä on hieman erilaiset hintatasot, mutta niillä kaikilla on yhteistä se, että ne ovat suhteellisen edullisia, joten saat rahoille paljon vastinetta.

1. STIGA Runracer juoksupyörä

 • Korkea laatu
 • Mukavat kahvat
 • Huoltovapaat renkaat

Tämä on todella sulava ja makea potkupyörä, joka on korkeasta laadusta tunnetulta Stigalta. Tämä on testaamistamme juoksupyöristä luultavasti vakain. Tämän pyörän jokainen yksityiskohta tuntuu laadukkaalta ja kestävältä. Jos ostat juoksupyörän, uskomme, että voit laittaa kympin tai kaksi ylimääräistä ja ostaa tällaisen polkupyörän, joka todella kestää. Pidämme myös tämän mallin urheilullisesta ulkonäöstä. Pyörää on saatavana useina eri väreinä, joten löydät helposti lapsellesi sopivan.

Yksi yksityiskohdista, josta pidämme tässä juoksupyörässä, on se, kuinka tarttumaystävälliset kahvat ovat, jotta tuntuisi turvalliselta antaa lapsen harjoitella pyörällä. Tämän pyörän renkaat ovat huoltovapaat, mikä tarkoittaa, että et joudu tekemään ylimääräistä työtä pyörän kanssa, kun se on ostettu ja koottu.

*

2. Stamp juoksupyörä jalkatuilla

 • Röyhkeä ulkonäkö
 • Rajoitettu ohjauskulma sujuvampaa liikettä varten
 • Iso ja helposti istuttava satula

Tämä on röyhkeä potkupyörä, jossa on asennetta. Lapset, joille näytimme pyörää, rakastivat tämän Stamp-pyörän ulkonäköä. Tässä pyörässä on käytännöllinen jalkatuki, joka tekee siitä helppokäyttöisen ja pitää sen puhtaana ja siistinä, jos saat lapset olemaan heittämättä sitä maahan pysäköidessään sitä.

Tähän pyörään kiipeää helposti, koska mikään ei ole satulan tiellä, ja väli ohjaustangon ja takapyörän välillä on pitkä. Pidämme myös siitä, että satula on niin suuri, että sillä istuu mukavasti ja vakaasti ilman riskiä putoamisesta. Se, että pyörä on niin vakaa ja kestävä, saa myös lapset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi kuin monissa muissa testatuissa juoksupyörissä. Se, että lapsi tuntee olonsa mukavaksi pyörän kanssa, on välttämätöntä, jotta saat menestyksekästä pyöräharjoittelua, joka toivottavasti saa lapsen tuntemaan olonsa mukavaksi tavallisen pyörän kokeiluun.

Toinen yksityiskohta, joka tekee pyöräilystä tällä pyörällä niin vakaata, on se, että kääntyvä kulma on rajallinen. Siksi on mahdotonta vahingossa menettää hallintaa ja kääntyä jyrkästi yhteen tai toiseen suuntaan. Tämän juoksupyörän renkaat ovat puhkeamattomat.

*

3. Kinderkraft Cutie potkupyörä

 • Kaikkein nuorimmille
 • Erinomaisen vakaa
 • Vankka

Tämä on söpö pieni potkupyörä laadukkaalta valmistajalta Kinderkraftilta. Tässä juoksupyörässä on kaksi pyörää edessä, jotka helpottavat siinä istumista ilman kaatumista. Kinderkraftin juoksupyörä mahdollistaa myös pienimmille lapsille mahdollisuuden osallistua pyöräilyyn. Vakaus on tämän tuotteen avainsana. Suuren leveän satulan ja erittäin mukavien ja oteystävällisten kumikahvojen ansiosta voit luottaa siihen, että lapsi saa vakaan ja turvallisen matkan. Se, että pyörä on niin vakaa, helpottaa myös lasten rentoutumista ja rohkeutta kokeilla polkupyörää. Tämä on pyörä, joka kestää kauan. Renkaat ovat puhkeamattomat eivätkä siksi vaadi erityistä huoltoa.

*

4. Nordic Hoj juoksupyörä

 • Valmistettu Ruotsissa
 • 5 vuoden takuu
 • Edullinen

Tämä on jotain ainutlaatuista, eli Ruotsissa valmistettu juoksupyörä, jolla on viiden vuoden takuu ja jota myydään todella hyvällä hinnalla. Pyörässä on punainen pohjaväri, mutta sen mukana on erilaisia ​​tarroja, jotta lapset itse voivat valita, minkä motiivin he haluavat pyörälle.

Tämä on suunnittelultaan hyvin yksinkertainen pyörä, mutta siinä on todella kaikki mitä tarvitset. Yksinkertaisuus antaa myös tuntua siltä, ​​että tämä pyörä kestää melkein minkä tahansa ajan, koska siinä ei todellakaan ole mitään yksityiskohtia, jotka voivat helposti irrota tai rikkoutua. Pyörä tuntuu vankalta ja sitä on helppo ajaa. Pidämme suurista ohjaustangoista, jotka tekevät pyörästä helposti ohjattavan.

*

5. Milly Mally Dragon potkupyörä

 • Makea ulkonäkö
 • Kevyt paino
 • Mukana soittokello

Milly Mallyn mukava potkupyörä, jolla on lapsia puhutteleva ulkonäkö. Tällä juoksupyörällä on röyhkeä, hieman urheilullinen ilme, viileät värit ja lokasuoja. Se ei ole paras testattu sprinttipyörä, mutta se tuntuu vakaalta ja tekee hyvää työtä, ja lisäksi sen hinta on houkutteleva. Satula on mukava ja sitä voidaan säätää useissa vaiheissa, mikä mahdollistaa kasvamisen lapsen mukana.

Tässä pyörässä on soittokello, joka kuulostaa kovalta, hauskaa lapsille, mutta myös hieman stressaavaa, jos he soittavat sitä liian usein. Tämän pyörän kahvat on peitetty kumilla, mikä tarkoittaa, että saat siitä täydellisen ja turvallisen otteen. Pidämme myös siitä, että tämä pyörä painaa hieman vähemmän kuin monet muut testatut pyörämme. Kevyt paino tekee pyörästä helpommin käsiteltävän sekä ajossa että silloin kun se on tarkoitus laittaa pois tms.

*

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com