Parhaat kantoreppu: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

kantoreppu

Kantolaukku voi olla todellinen hengenpelastaja, joka helpottaa pienten lasten vanhempien elämää. Kantolaukussa on useita tärkeitä toimintoja, ennen kaikkea se tekee elämästä hieman käytännöllisempää, koska saat kätesi vapaaksi samalla kun hoidat vauvaasi. Kantolaukun fyysistä läheisyyttä vauvan ja hänen vanhempiensa välillä ei myöskään pidä aliarvioida. Vanhemman läheisyys ja lämpö saavat lapsen tuntemaan olonsa turvalliseksi ja rauhalliseksi. Samaan aikaan sekä vanhemman että lapsen on helpompi olla yhteydessä toisiinsa päivittäisen fyysisen lähikontaktin kautta.

5 parasta kantoreppua 2024

Olemme testanneet ja tutkineet erilaisia ​​markkinoilla olevia kantoreppuja. Alla on arvosteluja viidestä kantorepusta, joista pidämme eniten juuri nyt. Hyvän kantorepun tulisi olla ergonominen ja jakaa lapsen paino hyvällä tavalla. Lasten vanhemmilla on usein ongelmia esimerkiksi niska- ja selkäkipujen kanssa, kun he kantavat lapsiaan. Kantorepun tärkein tehtävä on siksi olla lempeä käyttäjän keholle ja estää sen rasitusta. Hyvä kantoreppu on tietysti myös mukava lapselle ja saa hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi. Kaikki alla olevat kantoreput ovat suhteellisen edullisia, mutta ennen kaikkea ne ovat korkealaatuisia, mikä on tärkeää pitkällä aikavälillä. Mielestämme on tärkeää, että kantoreput ovat kestäviä ja vankkoja, osittain turvallisuuden vuoksi, mutta myös siksi, että ne kestävät pitkällä aikavälillä. Uskomme, että hyvä kantoreppu kestää monta vuotta ja sitä voidaan käyttää myös tulevien sisaruksien kanssa.

1. Babybjörn kantoreppu One

 • Paras kantoreppu
 • Erittäin ergonominen
 • Erityispehmustettu siellä missä tarvetta

Tämä Babybjörnin kantoreppu on selvästi paras testaamistamme. Kaikki istuvuudesta helppoon käsittelyyn on siinä täydellistä. Tämä on korkealaatuinen kantoreppu, johon voit luottaa. Tämä tuote on erityisesti muokattu olemaan mahdollisimman hellävarainen vartalolle.

Kantoreppu on erityisesti suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman oikean lonkan kuormituksen, mikä on hyvä, koska tämäntyyppiset vammat ovat yleisiä kannettaessa vauvaa kantorepussa. Kaiken kaikkiaan tämä reppu sopii erittäin mukavasti kehoa vasten, koska tuet ja hihnat ovat leveät, mikä jakaa painon hyvällä tavalla. Hihnat ovat myös paksusti pehmustettuja, joten ne tuntuvat erittäin mukavilta. Vaikka painon asettamispaikat ovat hyvin pehmustettuja, on ajateltu, että kangas sinun ja lapsesi välillä olisi mahdollisimman ohut ja tuntuu erittäin hyvältä päästä fyysisesti lähelle lasta.

Pidämme tästä repusta, sillä sen kantoasentoa voidaan muuttaa useisiin eri vaihtoehtoihin yksinkertaisten hihnan säätöjen avulla. Joustavuus tarkoittaa, että voit asettaa aina vauvan tilanteeseen parhaiten sopivaan asentoon. Vaihtelumahdollisuudet merkitsevät myös sitä, että pitkäaikainen käyttö on parempi keholle, koska voit vaihdella tilanteen mukaan, mihin osaan kehosta suurin kuormitus osuu.

*

2. Ergobaby 360 kantoreppu

 • Palkittu
 • Kaunein design
 • Helppo pukea ja säätää
 • Mukava vyötärönauha

Tämä on todella laadukas ja ergonominen kantoreppu, ja se on mielestämme myös testimme kaunein kantolaukku. Ergobabyn kantoreppua voidaan säätää siten, että voit kantaa vauvaa neljässä eri asennossa. Säätövaihtoehdot ovat käytännössä hyviä, mutta ne myös säästävät kehoa. Lapsen kantaminen aina samassa asennossa voi aiheuttaa haitallista kulumista vartalolle, joten kantoasennon vaihtaminen vähentää merkittävästi loukkaantumis- ja epämukavuusriskiä.

Tässä tuotteesta pidämme erityisesti sen leveästä ja hyvin pehmustetusta vyötärönauhasta. Sinusta tuntuu todella siltä, ​​että se keventää painoa tasaisesti ja mukavasti samalla kun tuntuu erittäin vakaalta ja turvalliselta. Vyö suljetaan tarranauhalla, joka tuntuu paljon joustavammalta kuin vöissä, joissa on monimutkaisempia ratkaisuja. Tämä on palkittu tuote, joka on voittanut monia kansainvälisiä palkintoja, ja voimme todella ymmärtää syyn. Tämä on laadukas kantoreppu, jossa valmistaja näyttää ajattelevan kaikkia pieniä yksityiskohtia.

*
*

3. Najell kantoreppu

 • Magneettiset napit
 • Voidaan sulkea ja avata yhdellä kädellä
 • Erittäin ilmavat valjaat, jotka tuntuvat viileiltä lähes jatkuvasti

Najellin kantoreppu on luultavasti yksi helpoiten käsiteltävistä repuista, joita olemme testanneet. Kun sinulla on pieniä lapsia, on aina asioita, joita tulisi tehdä samanaikaisesti, joten et voi arvostaa tarpeeksi tuotteita, jotka helpottavat jokapäiväistä elämää. Kaikki tämän valjaiden soljet ovat erittäin helppoja käsitellä. Useissa kiinnityspisteissä on magneettilukot, joita voidaan käsitellä yhdellä kädellä, joten toinen käsi on aina vapaa pitämään lasta.

Tämä kantoreppu, kuten muutamat muutkin valintamme, on säädettävä malli, joten siinä on mahdollisuus kuljettaa vauvaa neljässä eri asennossa. Vaihtelumahdollisuuksilla voi välttää rasitusvammoja, mutta niillä on myös puhtaasti käytännöllinen tarkoitus.

Tässä kantorepussa on erityinen ohut kangas, joka todella hengittää. Tämän kantorepun käyttäminen tuntuu siis ilmavalta myös kuumassa säässä, mikä on hyvä, sillä testasimme joitain kantohihnoja, jotka tuntuivat liimautuvan vartaloon jonkin ajan kuluttua.

*

4. Lillebaby Carryon All Seasons

 • Sopii vanhemmille lapsille
 • Lämpötilan säätöpaneeli
 • Lievittää kehon rasitusta suurellakin painolla

Lillebaby Carryon All Seasons on kantoreppu, joka on erityisesti suunniteltu hieman vanhemmille lapsille (9-27 kg). Tämä on todella kestävä kantoreppu, joka kestää kuinka pitkään vain. Saumat on vahvistettu, ja riippumatta siitä, kuinka paljon kiskot ja revit sitä, reppu ei ole taipuvainen löystymään tai vaurioitumaan. Jos kuljetat painavia lapsia, nostohihnan on oltava erittäin korkeatasoinen, koska ylimääräiset kilot voivat helposti rasittaa kantavaa vanhempaa. Lillebaby on tietysti miettinyt näitä riskejä ja suunnitellut kantorepun, joka on lähellä täydellisyyttä ergonomisesta näkökulmasta. Tätä kantoreppua on erittäin mukava käyttää. Hihnat ja tuet jakavat painon tasaisesti koko vartalolle ja sen kanssa tuntuu hyvältä kantaa lasta jopa pidempään.

Yksi repun suurista eduista on sen lämpötilansäätöpaneeli, joka auttaa erityisesti pitämään viileän tunteen myös lämpiminä päivinä. Pidämme myös etupuolella olevasta suuresta taskusta, jossa on tilaa monille tarvitsemillesi asioille pienten lasten vanhempana.

*

5. Moby 2-in-1 Kantoreppu & Lantioistuin

 • Kantoreppu ja lonkkaistuin
 • Halpa
 • Mukava

Tämä on halvin kantolaukku listallamme. Mobyn tuote ei todellakaan voi kilpailla kalliimpien varianttien kanssa. On kuitenkin sanottava, että tämä on edelleen yllättävän hyvä kantoreppu, kun otetaan huomioon, mitä saat vastineeksi rahoillesi. Puhtaasti ergonomisesta näkökulmasta meillä ei ole mitään vastalauseita tätä valjaita kohtaan, se tuntuu todella hyvältä ja kehoa helpottavalta. Viikkojen käytön jälkeen emme tunne ongelmia sen käyttämisestä kuorman kanssa.

Kantorepun kangas on hieman huonolaatuisempaa kuin hieman kalliimmissa kantolaukuissa, joista täällä kirjoitamme. Koko tuote tuntuu kuitenkin erittäin kestävältä, turvallisuuden kannalta se tuntuu hyvältä valinnalta.

Tämän tuotteen etuna on, että sitä voidaan käyttää sekä kantoreppuna että lonkkaistuimena. Istuin on erittäin pehmustettu ja lapsi istuu siinä mukavasti. Hauska yksityiskohta, jota arvostamme, on se, että etupaneelissa on pieni UV-huppu, jonka voit taittaa eteenpäin ja suojata lasta auringon haitallisilta säteiltä.

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com