Parhaat ruokalaput: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

ruokalappu

Vauvan elämän ensimmäiset kuukaudet ovat yksinomaan imettämistä tai pulloruokintaa, mutta neljän kuukauden kuluttua voi olla hyvä antaa vauvalle maisteltavaksi tavallista kiinteää ruokaa. Lapsen elämän ensimmäisinä vuosina peseminen ja puhdistaminen on jatkuvaa, jotta kaikki pysyy puhtaana lapsen aiheuttamista roiskeista. Todella hyvä ruokalappu voi helpottaa paljon pienten lasten vanhempien elämää. Hyvän ruokalapun pitäisi saada kiinni kaikki, mikä putoaa vauvan suusta. Ruokalapun tulisi tietysti myös istua hyvin ilman hankausta ja olla vapaa myrkyistä tai muista vaarallisista aineista. Alla korostamme viittä ruokalappua, jotka ovat mielestämme parhaita juuri nyt. Kaikilla ruokalapuilla on omat ainutlaatuiset hyvät ja huonot puolensa. Voit lukea lisää saadaksesi käsityksen siitä, mitkä ruokalaput voivat olla parhaimpia juuri teidän perheelle.

5 parasta ruokalappua 2024

1. BabyBjörn ruokalappu

 • Voittava suunnittelu
 • Helppo puhdistaa
 • Ei sisällä bisfenolia

Tämä BabyBjörnin klassinen ruokalappu on maailmanlaajuinen suursuosikki, ja voimme todella ymmärtää syyn. BabyBjörn valmistaa laadukkaita, turvallisia ja korkealaatuisia tuotteita ja tämä ruokalappu ei ole poikkeus. Ruokalappu täyttää sekä Yhdysvaltojen että EU:n tiukat elintarvikelain säädökset. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että tuotteet testataan säännöllisesti, jotta ne eivät sisällä myrkkyjä tai muita vaarallisia aineita, kuten bisfenoli A:ta.

Turvallisuuden lisäksi tällä ruokalapulla on hyvä muotoilu, joka tekee siitä täydellisesti sopivan vauvan kaulan ympärille, mutta hyvää on myös se, että leuan alla oleva suuri astia saa kiinni lähes kaiken, mikä ei jää suuhun. Kaulaosa itsessään on portaattomasti säädettävä, jotta se voidaan mukauttaa täydellisesti lapsellesi.

Pidämme muovisista ruokalapuista, koska ne on uskomattoman helppo puhdistaa, ne tulee vain pyyhkiä kostealla liinalla tai huuhdella hanan alla. Tämä BabyBjörnin ruokalappu voidaan pestä jopa koneessa. Jos haluat muovisen ruokalapun, tämä tuote on ehdottomasti paras valinta, se on turvallinen, se on suunniteltu älykkäästi siten, että se ei jää jumiin pöydän reunan alle ja on kestävä. Mikä parasta, se ei todellakaan maksa paljon.

*

2. Pippi Huivi

 • Tyylikäs huivi vauvalle
 • Suojaa vaatteita
 • Pehmeä ja lämmittävä

Pippi ruokalaput ovat erittäin suosittuja ruokalappuja lapsille. Syy, miksi niitä on niin monissa lapsiperheissä, on luultavasti tyylikäs muotoilu, mutta myös alhainen hinta. Tämä ruokalappu ei ole ensisijaisesti tarkoitettu ruokailuun, koska et ehkä halua liikaa tahroja näille puuvillalapuille, vaikka ne voivat täyttää tehtävänsä myös silloin. Sen sijaan kutsuisimme tätä ruokalappua suojaavaksi huiviksi tai kuolalapuksi. Huivi on erittäin tyylikäs, ja sen suojaustoiminnon lisäksi sillä on käyttöä myös pienen vauvan muotiasusteena.

Huivin tehtävä on sekä lämmittävä että suojaava. Useimmat vauvat kuolaavat koko ajan, joten vaatteiden kastumisen ja imemisen välttämiseksi, vauva voi käyttää tätä huivia päivittäin. Huivi kerää tehokkaasti kuolaa ja muita asioita, jotka muuten olisivat pudonneet vaatteiden päälle. Helppo kiinnittää ja irrottaa kaulan painonapeilla.

*

3. Skip Hop Zoo ruokalappu

 • Voidaan rullata kokoon
 • Täydellinen matkalle
 • Helppo pyyhkiä

Skip Hop Zoo ruokalappu on suosikkimme matkoilla. Tämä ruokalappu on suunniteltu niin, että se on helppo kääriä ja ottaa mukaan. Käärittynä ruokalappu ei vie juuri ollenkaan tilaa. Tämä on hyvä vettä hylkivä ruokalappu, jonka olemme yleensä pakanneet vaippalaukkuun, heti kun tarvitset sitä, se on valmis rullattavaksi auki ja käytettäväksi.

Tämä ruokalappu on erittäin helppo puhdistaa, koska lika ei tartu siihen kiinni, sen voi vain pyyhkiä pois. Pidämme myös pienestä sisäänommellusta laukusta, joka sopii hyvin säilytykseen matkalla.

*

4. Elodie Details ruokalappu

 • Suuri ruokalappu, joka peittää myös olkapäät
 • Hylkii likaa ja nestettä
 • Tarrakiinnitys

Elodie Details on luonut suuren ja tehokkaan ruokalapun, joka peittää myös hartiat. Tämä ruokalappu säästää vanhemmilta turhaa vaivaa vaatteiden pesussa, koska se peittää suurelta osin koko lapsen ylävartalon. Koska ruokalappu on niin kattava, vauva lähes täysin suojattu vaatteiden roiskeilta.

Tämä ruokalappu on Öko-tex-sertifioitu ja täysin vapaa PVC:stä. Materiaali on polyesteriä, joka hylkii tehokkaasti likaa ja nestettä, ne tarvitsee vain pyyhkiä pois, kun olet valmis. Pidämme siitä, että tässä ruokalapussa on tarranauhakiinnitys, joten se on erittäin nopea sekä pukea että ottaa pois, toisin kuin jotkut muut ruokalaput, joissa on hieman monimutkaisemmat kiinnikkeet. Alareunassa on keräystasku, joka tarttuu useimpiin ruokiin, jotka voivat pudota suusta.

*

5. Everyday Baby silikoninen ruokalappu

 • Lapsille, jotka liikkuvat paljon ruokailun aikana
 • Vyö pitää ruokalapun paikoillaan
 • Kestävä

Tämä on innovatiivinen ruokalappu, jossa on sisäänrakennettu vyö, jota emme ole nähneet vielä monessa ruokalapussa toistaiseksi. Monet ruokalaput toimivat hienosti niin kauan kuin lapset istuvat paikallaan. Kuten monet vanhemmat tietävät, olosuhteet eivät ole aina täydelliset, lapset haluavat liikkua, ja toisinaan tämä tarkoittaa, että ruokaa tahrautuu vaatteisiin, vaikka lapsilla on ruokalappu. Tämä ruokalappu ratkaisee tämän ongelman älykkäästi. Kun ruokalappu on kiinnitetty, se säilyttää suojaavan asennon ylävartalossa, vaikka lapsi ei voisi istua paikallaan.

Tämän ruokalapun tasku on suuri ja peittää koko pohjan, mikä tarkoittaa, että lähes kaikki roiskeet päätyvät säiliöön. Niskan kiinnike on helppo säätää niin, että ruokalappu sopii lapsellesi. Valmistajan mukaan tuote sopii ikäryhmälle 4 kuukaudesta 4 vuoteen. Tämä on erittäin kestävä tuote, jota voit käyttää pitkään, se kestää jopa keittämistä!

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com