Paras pallomeri: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Meille vanhemmille on selvää, että valtaosa lapsista rakastaa pallomerta. Se on aina suosittu aktiviteetti, kun pallomereen on mahdollista päästä. Pallomeren hankkiminen kotiin oli jotain, josta saattoi vain haaveilla, kun olimme itse pieniä, mutta nyt on mahdollista ostaa pieni pallomeri kotiin suhteellisen halvalla. Pallomeri ei todellakaan ole välttämätön lelu lastenhuoneeseen, mutta se on jotain, joka voi tehdä arjesta hieman hauskempaa.

5 parasta pallomerta

Olemme testanneet erilaisia ​​markkinoilla olevia pallomeriä. Alla arvioimme viisi tuotetta, joista pidämme eniten. Meille on tärkeää, että pallomeri on suhteellisen laadukas, sen on kestettävä hyvin monta kertaa leikkiä ennen kuin se rikkoutuu tai kuluu. On myös tärkeää, että pallomeri tuntuu turvalliselta ja on myrkytön.

Kannattaa muistaa, että pallomeri sovitetaan lapsen kokoon ja että lapset kasvavat nopeasti, joten osta mieluummin hieman liian iso kuin liian pieni pallomeri.

1. JLY Pallomeri

 • Hillitty
 • Paljon palloja
 • Pehmeä säiliö

Tämä on JLY:n edullinen pallomeri, joka on hillitty ja kaunis. Pidämme siitä, että voit saada pallomeren muuttamatta huoneen ilmettä liikaa. Tämä pallomeri on suhteellisen suuri, mikä tarkoittaa, että lapset leikkivät siinä pidempään ennen kuin väsyvät. Mielestämme on hyvä idea investoida hieman suurempaan pallomereen, jolla on pidempi käyttöikä. Säiliö on valmistettu pehmeästä ja kimmoisasta polyuretaanivaahdosta, jota voi puristaa kasaan, mutta se kohoaa hetken kuluttua uudelleen nopeasti. Seinät on päällystetty pehmeällä puuvillalla, mikä tekee siitä mukavan katsella ja leikkiä.

*

2. KIDKII Pallomeri Sydän 100×40, Baby Pink

 • Kaunein
 • Iso
 • Samettipäälysteinen säiliö

KIDKII:n pallomeri on yksi isoin testaamistamme pallomeri, mikä on hyvä juttu monessa mielessä. Tässä pallomeressä useat lapset voivat leikkiä yhtä aikaa ja vanhempana olet todennäköisesti erittäin suosittu, jos hankit tämän hauskan tuotteen lapsillesi. Pallomeri säilytetään pehmeässä ja kauniisti muotoillussa sydämenmuotoisessa kotelossa, joka on päällystetty pehmeällä sametilla. Koska tässä tuotteessa on hienovaraiset värit ja tyylikäs muotoilu, se toimii itse asiassa varsin hyvin missä tahansa kodissa, mikä ei välttämättä toimi muissa hieman värikkäämmissä pallomerissä. Pallot on valmistettu myrkyttömästä LDPE-muovista.

*

3. Pop ’N’ Fun Pop Up Baby Sensory Pallomeri

 • Tilaa kahdelle vauvalle
 • Sisältää leluja
 • Suosittuja hahmoja

Tämä on hauska pallomeri vauvalle, se on hieman isompi kuin monet muut tuotteet, joten pallomereen voi kutsua myös ystävän. Tämä pallomeri on erittäin värikäs ja siinä on kivoja hahmoja sivulla. Pidämme myös siitä, että tähän pakettiin sisältyy 3 vauvan lelua ja 30 värikästä palloa. Etuna on myös se, että hinta on alhainen ja tuote on arvioiden mukaan kestävän tuntuista ja hyvälaatuista. Sivuilla on kurkistusreiät, joilla voi leikkiä kurkistamista.

*

4. Bestway Up In & Over Pallomeri Jäätelöauto

 • Superhauska
 • Sisältää pallot ja leikkijäätelöt
 • Lasten suosikki

Tämän täytyy olla hauskin testaamamme pallomeri. Sekä me aikuiset että lapset nauroimme ensimmäistä kertaa nähdessämme tämän röyhkeän jäätelöauton. Tuote on siis puhallettava jäätelöauto, jonka sisällä on pallomeri. Tässä hauskassa lelussa voit sekä leikkiä pallomeressä, että myös tarjoilla jäätelöä, laatikossa on kaksi puhallettavaa jäätelöä.

Ilmatäytteiset lelut eivät yleensä kuulu suosikeihimme, koska niissä on aina puhkeamisen riski. Tässä tapauksessa teemme kuitenkin poikkeuksen, muovi tässä tuotteessa tuntuu paksulta ja kestävältä ja jäätelöauto on ai niin hauska.

*

5. Little Louie Pallomeri

Tämä on erittäin mukava pallomeri vaaleilla pastellisävyisillä palloilla. Tämän pallomeren pallot ovat hieman hienompia kuin muissa testaamissamme pallomerissä. Sen lisäksi, että lapset leikkivät palloilla pallomeressä, he haluavat poimia niitä ja teeskennellä, että ne ovat suuria helmiä. Itse asiassa pallot näyttävät vähän isoilta kiiltäviltä helmiltä, ​​jotka sopivat täydellisesti, jos lapset haluavat leikkiä, että he ovat sukeltajia vedenalaisessa ympäristössä tai vain, että he ovat löytäneet suuren helmiaarteen.

Tämä pallomeri kuuluu saman valmistajan eri pallomerien sarjaan. Kaikki pallomeret ovat yhtä korkealaatuisia, mutta niitä on saatavana hieman erilaisina malleina. Pidimme erityisesti tästä vaihtoehdosta, jossa on suuri pehmeä teddy-materiaalista valmistettu säiliö. Saatavilla on myös muita hienoja versioita, joissa on muun värisiä palloja.

*

Kuinka valitsimme, mitkä pallomeret olivat testin parhaimmat?

Olemme vertailleet useita markkinoilla olevia pallomeriä määrittääksemme, mikä pallomeri on tällä hetkellä testin paras. Tutkimme mistä materiaaleista pallot ja itse säiliö on valmistettu. Olemme myös arvioineet eri osien laatua. Valitsemamme pallomeret ovat sellaisia, joiden uskomme tarjoavan hinta-laatu-suhteeltaan parasta. Meille on ollut tärkeää, että tuotteet ovat pitkäikäisiä ja siten kulutusta kestäviä. Koska pallomeret altistuvat jonkin verran lialle ajan myötä, on tärkeää, että ne voidaan puhdistaa ilman, että ne kuluvat ja heikkenevät ulkonäöltään tai menettämättä muotoaan. Olemme myös panostaneet voimakkaasti tuotteiden ulkonäköön. Meille on ollut tärkeää, että pallomeret kiinnostavat lapsia samalla, kun ne ovat tarpeeksi hienoja, jotta ne voivat olla esillä kodissa.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com