Paras Vaipparoskis: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Vaipparoskis

Vaipparoskis ei ole välttämätön tavara lapsiperheessä, mutta se tekee elämästä helpompaa ja hieman raikkaampaa. Vaipparoskiksen tehtävänä on helpottaa vaippojen hävittämistä ja estää käytettyjen vaippojen hajujen leviämistä kotona. Olemme tutkineet ja testanneet useita vaipparoskiksia, alla tarkastelemme nyt neljä parasta vaipparoskakoria. Yhteenvedossamme olemme ottaneet tarkasteluun neljä roskakoria, joilla on hieman erilaiset ominaisuudet, jotta löydät helposti juuri sinun perheellesi sopivan roskakorin.

4 parasta vaipparoskakoria 2024

1. Sangenic Twist

 • Tappaa 99% bakteereista
 • Fiksu kelmutus
 • Raikkaalta tuoksuvat patruunat

Tässä vaipparoskiksessa on tähän mennessä tehokkain ratkaisu pahan hajun poistamiseksi. Roskakorissa on mäntä, joka ensin painaa vaipan koneeseen ja käärii sen sitten muovikelmuun. Voit ostaa pieniä muovikelmulla varustettuja patruunoja, kun vanhat loppuvat. Muovikelmu poistaa tehokkaasti kaikki hajut valmistajan mukaan, koska pakkausmenetelmä tappaa 99% vaipassa olevista bakteereista, jotka aiheuttavat huonoja hajuja.

Tämä järjestelmä on erittäin tehokas ja se kuluttaa suhteellisen vähän muovikelmua. Roskakoriin mahtuu enintään 28 pakattua vaippaa, joten arvostamme sitä, että sitä ei tarvitse tyhjentää kovin usein. Oston mukana saamamme täyttöpatruunat tuoksuvat upeasti sitrushedelmiltä!

*

2. Korbell vaipparoskis

 • Vaivaton
 • Täyttöpussit
 • Poljin

Tämä on käytännöllinen poljinroskakori, joka pitää hajut tehokkaasti poissa. Roskakori sisältää muovipusseja, jotka voidaan sulkea automaattisesti, kun ne on käytetty. Kolminkertaisen sulkemisjärjestelmän avulla tämä roskis on parempi kuin monet muut vaipparoskakorit, koska se pitää kodin puhtaana vaippahajusta.

Tämä vaipparoskis on rakenteeltaan suhteellisen yksinkertainen, mikä tarkoittaa, että vältyt vaivoilta, joita voi joskus syntyä hieman edistyneempien roskakorien kanssa. Korbellissa ei ole pyöriviä osia tai mitään muuta, mikä voi aiheuttaa ongelmia. Kun roskakori alkaa täyttyä, avaa vain etuosa ja vedä pussi suoraan alas ja leikkaa sitten pussi ovessa olevalla leikkurilla. Sido sitten pussi ja heitä se pois. Kauhaan tuleva uusi pussi vain sidotaan alareunaan. Sitten vain suljet roskakorin ja jatkat sen käyttöä tavalliseen tapaan.

Pidämme eniten tämän vaippakauhan yksinkertaisuudesta. Se on erittäin helppokäyttöinen, eikä siinä ole mitään, mikä voi vaikeuttaa käyttöä tai aiheuttaa ongelmia. Poljin tekee päivittäisestä käytöstä helppoa, koska sinun ei tarvitse koskea roskakoriin käsillä. Tämä roskakori pitää hajun tehokkaasti sisällä, emme ole haistaneet hajua, kun se on suljettu.

*

3. UBBI vaipparoskis

 • Palkittu design
 • Ympäristöystävällinen
 • Fiksu liukukansi

Tämä on huippulaadukas roskakori, jossa on kaikki ominaisuudet, jotka poistavat huonot hajut. Tämä roskakori on valmistettu teräksestä, koska on havaittu, että muovi ei ole ehdottoman täydellinen materiaali hajujen poissa pitämiseksi. Roskakorissa on lukitsevat kumitiivisteet, jotka varmistavat, että myös tämä osa pysyy täysin tiiviinä.

Koska tämä roskakori ei käytä täyttöpusseja, se on paras valinta ympäristötietoiselle perheelle, mutta myös säästäväiselle. Muut roskakorit, joissa on automaattiset ratkaisut täyttöpusseilla tai kelmuilla, kuluttavat huomattavasti enemmän muovia kuin tämän tyyppinen roskis. UBBI-vaipparoskakorissa voit valita käyttämäsi pussityypin, muovin tai kankaan, ja tyhjennät sen, kun sinulle sopii. Kauhassa on lapsilukko, joka varmistaa, että lapset eivät pääse koskemaan sitä. Erityisesti pidämme roskakorin innovatiivisesta liukukannesta.

*
*

4. Diaper Champ One vaipparoskis

 • Yksinkertainen
 • Tyylikäs
 • Edullinen ajan mittaan

Tämä on hyvä ratkaisu sinulle, joka haluat suhteellisen halvan, mutta tehokkaan roskakorin, joka ei sisällä liikkuvia osia tai kalliita ratkaisuja, kuten täyttöpusseja tai -kasetteja. Tässä roskakorissa voit käyttää haluamasi tyyppisiä pusseja.

Tähän roskakoriin mahtuu jopa 40 vaippaa, mikä on mielestämme suuri etu, koska näin voit valita hieman vapaammin, milloin on sopiva hetki tyhjentää se. Roskakorissa on hyvä turvalukko, joten lasten on mahdotonta avata roskakoria. Vaipparoskakorissa on klassisen roskasäiliön muotoilu, avaat oven, laitat vaipan sisään ja suljet kannen uudelleen, kun kansi on suljettu, vaippa putoaa alas sen alle avautuvan luukun läpi. Tämän mallin ansiosta voit välttyä pahan hajun tuoksahdukselta, kun avaat kannen.

Tämä on yksinkertainen mutta hyvä roskakori, joka ajaa asiansa erinomaisesti.

*

Onko vaipparoskakoria pakko hankkia?

Lyhyt vastaus tähän kysymykseen on tietysti ei. Et tarvitse erityistä vaippoja varten suunniteltua roskakoria. Voit hyvin heittää vaipat tavalliseen roskakoriin. Vaipparoskakori on kuitenkin jotain, joka voi tehdä elämästä pikkulasten kanssa paljon helpompaa, koska ne on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja poistamaan mahdollisimman paljon hajua. Jos käytät tavallista roskakoria, on olemassa vaara, että paha haju vuotaa. Voit tietysti käyttää muovipusseja, jotka sidot jokaisen käytön jälkeen, mutta tämä tuo ylimääräistä työtä. Siksi suosittelemme, että harkitset tähän tarkoitukseen tarkoitetun vaipparoskakorin hankkimista.

Mikä on paras vaipparoskakori?

Roskakori, jonka nimitimme testin voittajaksi, on Sangenic Twist. Tämä on erittäin älykäs roskakori, joka on poistanut kaikki ongelmat, joita huonon hajuiset vaipat aiheuttavat. Mikä on sinulle paras vaipparoskakori, riippuu kuitenkin siitä, mitä mieltymyksiäsi sinulla on. Tehokkaimpien vaipparoskisten haittana on, että ne sulkevat vaipat muoviin. Tämä on ratkaisu, joka maksaa vähän enemmän pitkällä aikavälillä, joten jos etsit halvempaa ratkaisua, voi olla parempi katsoa luetteloomme muita roskakoreja, joissa ei käytetä täyttöpatruunoita.

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com