Paras meikkipää/kampauspää: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

meikkipää/kampauspää test

Meikkipäitä on ollut olemassa jo kauan. Meikattavia nukenpäitä on ollut nykymuodossaan vähintään 40 vuoden ajan. Meikkipää on vieläkin vähintään yhtä suosittu tänään kuin se oli silloin, kun me vanhemmat olimme itse pieniä. Nukenpäitä on saatavana eri muunnelmina, joita joskus kutsutaan myös kampaus- tai meikkipäiksi. Jotkut tuotteet keskittyvät vain hiusten muotoiluun, kun taas toiset keskittyvät itse meikkiin. Yleisimpiä ovat nukenpäät, jotka soveltuvat hyvin sekä hiusten muotoiluun että meikkiin.

Sen lisäksi, että meikkinukke voi olla hauska harrastus yksin leikkivälle lapselle, mutta myös yhteiseen leikkiin, se voi myös olla apu lapselle ilmaista itseään ja tutkia luovia puoliaan. Meikkaaminen tai hiusten kampaaminen antaa hyvät mahdollisuudet olla luova ja tehdä juuri mitä haluat. Onneksi kyse on nukesta, joten vaikka sitä meikatessa laittaisi kurvit suoriksi se ei haittaa.

4 parasta meikkipää/kampauspää 2024

Olemme testanneet useita nukenpäitä, kampauspäitä ja meikkipäitä, joita on markkinoilla nykypäivänä. Alla tarkastelemme viittä tuotetta, joista pidimme eniten. Hyvän meikkinuken on oltava hyvälaatuinen ja kestettävä useita vuosia. Hyvän tuotteen osalta mielestämme sen tulisi sisältää myös monia lisävarusteita, jotta voit aloittaa leikkimisen välittömästi tarvitsematta hankkia sellaisia ​​asioita kuin hiuspinnejä tai meikkejä erikseen.

1. Bayer Design Kampauspää

Cloudberry Castle meikkipää on keskihintainen meikkipää, joka toimii. Tämä meikkipää on vakaata ja hyvää laatua, se tuntuu kestävältä ja olemme varmoja siitä, että se kestää monta tuntia leikkimistä vielä pitkään. Tämä nukke keskittyy sekä hiustenhoitoon että meikkiin. Mukana tulee meikkejä, hiusharjoja, papiljotteja ja hiuspinnejä ja paljon muuta. Tätä nukkea on saatavana eri versioina, joissa on muun muassa eri hiusvärejä.

*

2. Happy Friend meikkipää

meikkipää

Tämä on paras meikkinukke, jonka olemme testanneet, jos katsotaan mitä hinnalla todella saa. Ottaen huomioon kaikki tämän tuotteen mukana tulevat lisävarusteet, se on hintansa arvoinen. Koska tuote sisältää paljon lisävarusteita hiusten muotoiluun ja myös meikkiin, voit luottaa siihen, että nukella pystyy leikkimään kauan ennen kuin alkaa kyllästyä. Tämä nukke on korkealaatuinen. Tummat pitkät hiukset ovat erittäin hienot ja niillä voi muotoilla ja leikkiä ilman että ne kuluvat.

*

3. Cloudberry Castle Meikkipää

kampauspää

Tämä on halvin meikkinukke, jonka olemme testanneet. Onneksi tämä tuote on myös yksi parhaista, joita olemme löytäneet. Nuken hinta huomioon ottaen se on yllättävän korkealaatuinen. On myös erittäin myönteistä, että se sisältää useita lisävarusteita, joiden avulla voit leikkiä pitkään väsymättä. Nuken mukana tulee erilaisia ​​hiustarvikkeita, kuten hiustenkuivaaja. Hiustenkuivaaja toimii akulla ja kuulostaa aivan tavalliselta hiustenkuivaajalta miniatyyrikoossa. Siksi voit leikkiä kampaamoa ja tehdä erilaisia ​​kampauksia (tai jopa leikata, jos haluat) hienoille ja kestäville vaaleille hiuksille. Mukana on myös luomiväri.

*

4. L.O.L. Surprise! OMG kampauspää

Tämä on todella siisti muotoilupää, jossa pääpaino on mahdollisuudessa tehdä kauniita kampauksia. Useiden erilaisten hiuslisäkkeiden, kampojen ja kaikenlaisten lisävarusteiden avulla voit luoda kampauksen, jossa on asennetta. Tämä on mukava tuote, joka tuntuu erittäin vankalta ja laadukkaalta. Erittäin hauska yksityiskohta on se, että nuken meikki tulee näkyviin, jos kaadat siihen kylmää vettä!

*

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com