Parhaimmat käsikellukkeet: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Käsikellukkeet voivat tehdä vedessä leikkimisestä hauskempaa. Käsikellukkeet voivat myös saada lapsen tuntemaan olonsa turvallisemmaksi vedessä ja lisäämään hänen itseluottamustaan. Uimaharjoittelun aikana kellukkeet voivat olla hyvä apu ensimmäisten uintikertojen aikana. Kellukkeet eivät kuitenkaan saa koskaan korvata vanhempien valvontaa, lapsia on aina valvottava, kun he ovat vedessä. Kellukkeet eivät saa koskaan tulla turvatuotteiksi, eivätkä ne ole mitenkään verrattavissa esimerkiksi pelastusliiveihin. Suosittelemme myös, että annat lasten leikkiä tai uida vain siellä, missä he voivat ulottua pohjaan riippumatta siitä, onko heillä kellukkeita vai ei. Tämän sanottuamme uskomme, että kellukkeet voivat olla sekä todella hauska lelu että myös hyvä apuväline oikein käytettynä.

4 parasta lasten käsikelluketta 2024

Olemme tutkineet ja testanneet erilaisia ja ​​erilaatuisia käsikellukkeita. Alle olemme listanneet viisi tuotetta, joista pidimme eniten. Vaikka alla olevilla tuotteilla on hieman vaihtelevat hinnat, ne kaikki ovat edullisia tai jopa todellisia tarjouksia. Hyvän käsikellukkeen pitäisi tietysti pystyä tukemaan lasta hyvällä tavalla vedessä ja tuntemaan olonsa turvalliseksi. Hyvien kellukkeiden tulisi myös istua mukavasti ilman hankausta. Tietenkin myös laadun on oltava niin hyvä, että ne kestävät ajan saatossa, vaikka niitä käytettäisiin paljon.

1. Aquarapid Aquaring Käsikellukkeet

Aquarapid Aquaring tekee erittäin laadukkaita käsikellukkeita, jotka auttavat sekä leikin että uinnin aikana. Kellukkeet antavat lapselle suuren liikkumisvapauden vedessä samalla kun ne ovat suhteellisen suuria ja tarjoavat siten paljon kelluvuutta. Kellukkeiden sisäpuoli on vaahtokumia, mikä antaa enemmän vakautta. Kun täytät ne, ne tuntuvat vedessä erittäin vakailta ja turvallisilta. Pidämme myös siitä, kuinka niiden muoto on pyöristetty ilman havaittavia liitoksia. Nämä ovat yksinkertaisesti pari kellukkeita, jotka ovat sekä mukavia käyttää että joilla on myös paras toiminnallisuus.

Nämä ovat kestävät kellukkeet, joita lapsi voi toivottavasti käyttää monta vuotta. Kellukkeita on saatavana useissa eri väreissä, joten lapsellesi sopivan löytämisen ei pitäisi olla suuri ongelma.

*

2. Swimpy käsikellukkeet Bamse

Parhaat käsikellukkeet ovat niitä, joita lapset haluavat käyttää. Nämä Swimpyn käsikellukkeet ovat erittäin suosittuja hieman nuorempien lasten keskuudessa. Kellukkeita on saatavana kahtena eri versiona, yksi sopii 0–2-vuotiaille ja toinen 2–6-vuotiaille.

Nämä kellukkeet istuvat hyvin ja niillä voidaan arvioida olevan erittäin hyvä kelluvuus, kun ne on täytetty. Valmistajan mukaan tuotteessa on erittäin paksu muovi ja useita ilmataskuja, joten niiden rikkoontuminen vaatii paljon. Se, että niissä on mukava teema, tekee niistä entistäkin hauskemmat. Nämä kellukkeet ovat halvemmat kuin useimmat muut testaamamme, mikä tietysti tuo niille plus-pisteitä.

*

3. Bestway Käsikellukkeet

Nämä ovat kaksi edullista Aqua rapidin standardimallista käsikelluketta. Mitään erityistä näissä kellukkeissa ei oikeastaan ​​ole, mutta ne hoitavat hommansa ja tekevät sen hyvin. Ne on helppo täyttää ja laittaa päälle. Ne tuntuvat myös olevan hyvin kestävät, emme ole havainneet mitään taipumuksia, että ne hajoaisivat jopa pitkäaikaisessa käytössä.

*

4. Disney Minni Hiiri Käsikellukkeet

Käsikellukkeet nimeltä Disney Minni Hiiri olivat testimme suosituimmat lasten keskuudessa. Mielestämme sillä on paljon tekemistä suosittujen kellukkeita koristavien hahmojen kanssa. Mutta nämä käsikellukkeet näyttävät myös istuvan hyvin, ilman hankausta tai tiellä olemista. Nämä ovat kaksi tavallista laadukasta käsikelluketta, joilla on suhteellisen alhainen hinta. Ne soveltuvat 2-6-vuotiaille lapsille.

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com