Paras kylpyamme: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

kylpyamme

Vauvan tai nuoremman lapsen kylvettäminen on paljon helpompaa hyvällä kylpyammeella. Hyvä kylpyamme auttaa pitämään lapsen paikallaan oikeassa asennossa, jotta peseytyminen hoituu sujuvasti. Nykyään on olemassa varsin kehittyneitä kylpyammeita, jotka ovat muun muassa ergonomisesti suunniteltuja ja näyttävät veden lämpötilan. Olemme tarkistaneet ja testanneet useita kylpyammeita ja keränneet mielestämme parhaat. Olemme valinneet todella hyviä kylpyammeita hieman eri hintaluokista. Lisää vinkkejä kuinka kylvetät vastasyntynyttä vauvaa parhaiten, löydät tästä Vau.fi artikkelista.

5 parasta kylpyammetta 2024

1. Skip Hop Moby kylpyamme

 • Hurmaava design
 • Paras istuin
 • Kasvaa lapsen kanssa

Skip Hop Moby on todella älykäs kylpyamme, joka on luultavasti mukavin testaamistamme sekä lapselle että aikuiselle. Lapsi istuu tässä ammeessa istuimella, joka saa lapsen istumaan erittäin mukavasti, mutta samalla täysin kiinteästi. Istuva asento helpottaa vanhempaa, koska voit pestä lapsen ilman, että sinun on pidettävä hänestä kiinni.

Integroitu tuki on valmistettu verkkokankaasta ja sitä voidaan säätää lapsen iän mukaan. Vastasyntyneille aina 3 kuukauden ikään saakka tuki on makuutuki. Kun lapsi on 3–6 kuukauden ikäinen, käännät sen istuintueksi. Kun lapsi on yli 6 kuukautta vanha, voit irrottaa istuimen tuen ja jatkaa kylpyammeen käyttöä, kunnes lapsi on kasvanut sen yli.

Tämän kylpyammeen suunnittelussa on ajateltu useimpia tärkeitä asioita, siinä on älykäs liukastumissuoja, se ei sisällä vaarallisia aineita, kuten PVC:tä ja ftalaatteja, ja siinä on käytännöllinen koukku, jonka avulla voit kätevästi ripustaa sen säilytykseen. Kylpyamme on myös helppo tyhjentää vedestä sisäänrakennetun tulpan ansiosta.

*

2. BabyDan Hopfällbar kylpyamme 100L

 • Korkea laatu
 • Voidaan painaa kasaan säilyttämisen helpottamiseksi
 • Mukana jakkara

Tämä tunnetun brändin BabyDanin kylpyamme on todella laadukas kylpyamme, joka on täysin vapaa ftalaateista. Kylpyammeessa on vakaa rakenne. Kun olet lopettanut kylpemisen, voit taittaa rakenteet ja painaa koko ammeen alas niin, että se muuttuu litteäksi, jolloin se on helppo laittaa kaappiin tai ottaa mukaan matkalle.

Kun vesi saavuttaa 37 asteen lämpötilan, altaan pieni vesitulppa vaihtaa väriä ja ilmoittaa siitä vanhemmalle. Pidämme tässä kylpyammeessa siitä, kuinka paljon ergonomiaa on ajateltu. Kun lapsi istuu kylpyammeessa, hän saa täydellisen istuma-asennon istuakseen mukavasti ja voidakseen peseytyä. Bonus on myös se, että sen mukana tulee pieni jakkara, jossa on imukupit, joka voidaan sijoittaa kylpyammeeseen, jotta lapsi voi nousta korkeammalle.

Tämä on vakaa korkealaatuinen tuote, joka kestää pitkään.

*

3. OKBaby kylpyamme Onda

 • Pieni ja sulava
 • Hyvä integroitu tuki
 • Voidaan kiinnittää kylpyammeeseen tai suihkuun

Tämä on pieni ja sulava kylpyamme vauvalle. Tämän kylpyammeen alla on imukupit ja se on niin pieni ja sulava, että sitä voidaan pitää kylpyammeessa tai suihkussa helpon käsittelyn vuoksi. Kylpyammeessa on valettu istuin vauvalle, mikä tarkoittaa, että se on kiinnitetty juuri oikeaan asentoon. Istuin on suuri etu verrattuna muihin kylpyammeisiin, joissa saatat joutua jatkuvasti pitämään ja vartioimaan vauvaa, jotta hän ei liu’u kylpyammeessa.

Tämän kylpyammeen etuna on myös se, että siinä on sisäänrakennettu lämpömittari, joten sinun ei tarvitse epäröidä, onko lämpötila juuri oikea. Siinä on tyhjennysreiät, joiden avulla voit poistaa veden helposti ilman, että sinun tarvitsee kaataa koko kylpyammetta. 0–6 kuukauden ikäisenä integroitu tuki on makuutuki, 6 kuukaudesta ylöspäin lapsi voi istua tuen kanssa. Erittäin käytännöllistä ja se pidentää tämän pienen kylpyammeen käyttöikää.

*

4. Beemoo Care kylpyamme

Beemoo kylpyamme
 • Edullinen
 • Tilava

Lopuksi emme malttaneet olla esittelemättä tätä Beemoon kylpyammetta listallamme. Tämä ei ole paras eikä mukavin kylpyamme, mutta sen hinta tekee siitä erittäin houkuttelevan. Tämän kylpyammeen etuna on, että se on tilava ja helppo tyhjentää pohjassa olevan tyhjennysreiän kautta. Kylpyamme sopii myös valmistajan erikseen myymien telineiden kanssa. Lisäjalustan avulla saat aikuisena erittäin mukavan työasennon, kun aiot kylvettää lastasi.

Tämä kylpyamme tuntuu hieman muoviselta, mutta kun otetaan huomioon tuotteen edullinen hinta, emme voi oikeastaan ​​valittaa mistään. Tämä on hyvä kylpyamme, jossa lapsi istuu mukavasti.

*

5. Stokke Flexi Bath

 • Taitettava
 • Visuaalinen lämpötilan ilmaisin
 • Luistonesto

On todella erinomainen ratkaisu kaikille, joilla ei ole rajoittamatonta tilaa kotona. Tämä kylpyamme voidaan taittaa käyttökertojen välillä, mikä tarkoittaa, että se ei vie paljoa tilaa säilytyksen aikana. Siksi muotoilu tekee myös tästä kylpyammeesta erittäin sopivan matkustamiseen.

Tämän kylpyammeen pohjassa on tehokas luistonesto, mikä tarkoittaa, että vauva pysyy tukevasti paikallaan. Hauska yksityiskohta on myös se, että pohjassa oleva pistoke vaihtaa väriä veden lämpötilan mukaan, joten näet visuaalisesti, milloin vesi on liian kylmää tai liian kuumaa. Tämä kylpyamme sopii vastasyntyneistä aina 4-vuotiaille saakka. Stokkella on myös hieman suurempi malli tästä altaasta, jota voidaan käyttää vieläkin pidempään vuosien varrella.

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com