Paras matkasänky: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kun lähdetään matkalle, pienet tarvitsevat hyvän yöpymispaikan. Poissa kotoa oleminen voi jo sinänsä luoda turvattomuutta pienelle lapselle. Hankkimalla hyvän matkasängyn, johon lapsi tottuu, on mahdollisuus luoda turvallinen nukkumapaikka, jonka lapsi tunnistaa missä tahansa.

5 parasta matkasänkyä 2024

Olemme tutkineet ja testanneet suuren määrän markkinoilla olevia matkasänkyjä. Alle olemme valinneet ja arvioineet viisi tuotetta, joista pidämme tällä hetkellä eniten. Hyvän matkasängyn, kuten pinnasängyn, tulee säilyttää korkea laatu, jotta se kestää pitkään. Matkasängyn tärkeä ominaisuus on, että se voidaan koota nopeasti ja helposti, mutta myös taittaa kokoon. Tietenkin matkasängyn tulee olla myös kevyt ja viedä mahdollisimman vähän tilaa kokoontaitetussa asennossaan.

Alle olemme yrittäneet tuoda esiin tuotteita hieman eri hintaluokista, jotta jokaiselle löytyy jotakin. Jos lapset nukkuvat suhteellisen usein kodin ulkopuolella, suosittelemme ehdottomasti korkeamman hintaluokan sänkyä, koska laatu kestää paremmin ajan myötä. Jos sänkyä käytetään harvemmin, uskomme, että alla olevat halvimmatkin vaihtoehdot sopivat mainiosti.

1. BabyBjörn matkasänky

 • Painaa vain 6 kg
 • Korkeinta laatua
 • Ilmava mutta vakaa
 • Pehmeät Öko-tex-standardin mukaiset kankaat

Paras testaamamme matkasänky on selvästi tämä BabyBjörnin tuote. Yleensä tämän tunnetun valmistajan tuotteet ovat hyviä ja kokonaisvaltaisia, eikä tämä matkasänky onneksi tee poikkeusta. Tämä sänky on yllättävän kevyt, se painaa vain 6 kg, mikä tekee siitä lyömättömän helpon kuljettaa ja käsitellä. Vaikka sänky painaa niin vähän, se tuntuu koottuna sataprosenttisesti vakaalta. Sänky itse asiassa taittuu yhdellä yksinkertaisella liikkeellä, joten mitään ei tarvitse koskaan kiinnittää tai ruuvata.

Matkasänky säilyttää tasaisen korkean laadun ja tuntuu siltä, ​​että tätä tuotetta voidaan haluttaessa käyttää myös enemmän pysyvänä sänkynä. Patja on sekä kiinteä että pehmeä ja mukava maatessa, ja se varmistaa myös, että sänky on vakaasti lattialla, koska se saa painoa pohjalta. Itse sängyn sivut on valmistettu ohuesta kankaasta, joten ne eivät paina mitään, mutta ne auttavat säilyttämään vakaan rakenteen ja luovat sänkyyn mukavan tunteen. Se, että sänky on ilmava, mutta samalla se tuntuu turvalliselta ja mukavalta, helpottaa lapsen nukkumista matkalla, mitä ei voi tarpeeksi aliarvioida.

*

2. Deryan matkasänky Peuter

 • Painaa todella vähän
 • Suojaa sekä hyönteisiltä että UV-säteiltä
 • Mukana itsetäyttyvä patja

Tämä Deryanin matkasänky näyttää aivan miniteltalta. Koska sänky on suljettu, se pitää tehokkaasti loitolla mm. hyönteiset. Sängyssä on myös UV-suoja, joten voit pitää sitä ulkona päiväsaikaan ja suojata lasta auringon haitallisilta säteiltä.

Tämän tuotteen suuri etu on sen siirrettävyys, se voidaan helposti taittaa pieneen pakkaukseen ja se ei paina montaa kiloa. Lisäksi mukana tulee itsetäyttyvä patja – erittäin käytännöllinen, kun olet liikkeellä!

Tätä matkasänkyä oli ilo käyttää. On onnistuttu luoda tuote, joka on erittäin käytännöllinen ja ennen kaikkea helppo kuljettaa mukana. Tämä on paras vaihtoehto perheille, jotka arvostavat kevyttä pakkausta ja arvostavat, että tuotetta voidaan käyttää myös ulkona.

*

3. Beemoo Excellence 

 • Vahva mutta kevyt runko
 • Helppo taittaa kokoon ja taittaa
 • Tyylikäs ulkonäkö

Tämä on tukeva ja käytännöllinen matkasänky tunnetulta valmistajalta Beemoolta. Tämä sänky on korkealaatuinen, sanoisimme sen olevan yksi parhaista testaamistamme. Plussaa on, että sänkyä on erittäin helppo käsitellä, se voidaan taittaa kokoon nopeasti, mikä ei päde kaikkiin matkasänkyihin. Mukana tulee kuljetuspussi, joka helpottaa sängyn säilytystä ja siirtämistä.

Yksityiskohta, josta pidämme tässä matkasängyssä, on sen sivulle avattava ovi, josta lapsi voi ryömiä pinnasänkyyn ilman, että häntä tarvitsee nostaa. Sivulla on myös tilava tasku säilytystä varten.

Tämä on laadukas matkasänky, joka näyttää hyvältä ja tyylikkäältä. Sängyssä on alumiinirunko, joka tuntuu erittäin vakaalta, mutta samalla erittäin kevyeltä sänkyä liikutettaessa.

*

4. Hauck Dream’n Play Plus

 • Edullinen
 • Helppo puhdistaa
 • Vie hyvin vähän tilaa taitettuna

Tämä on vakaa ja luotettava keskihintainen matkasänky, joka sopii lapsiperheille, jotka matkustavat vähän silloin tällöin. Tässä sängyssä on hyvät materiaalivalinnat ja olemme vakuuttuneita, että se kestää pitkään.

Meillä oli hieman ongelmia sängyn purkamisessa ja kokoamisessa ensimmäisellä kerralla, koska toimenpide on hieman erikoinen. Katsottuamme pikaisesti käyttöopasta asia kuitenkin ratkesi nopeasti. Kun on oppinut tekniikan, sängyn pystyttäminen ja kokoon taittaminen on erittäin nopeaa. Kun sänky on taitettu kokoon, se vie hyvin vähän tilaa, tämä on etu sekä autossa että jos kotona on vähän säilytystilaa. Tämä sänky sopii parhaiten aivan vastasyntyneestä kunnes lapsen paino on n. 15 kg asti.

Itse sängyn verhoilu on valmistettu nailonista, jonka ansiosta lika on helppo pyyhkiä pois. Päällinen voidaan myös irrottaa pesua varten, mikä on tietysti hyvä asia useimmille lapsiperheille.

*

5. 2Me matkasänky Basic

 • Edullinen
 • Toimiva
 • Mukana laukku

Tämä on luultavasti yksi parhaista testaamistamme edullisista vaihtoehdoista. Matkasängyksi saat rahalle paljon vastinetta, kun ostat tämän tuotteen 2Me:ltä. Vain muutamalla kympillä saat käytännöllisen ja toimivan matkasängyn, jota on helppo kuljettaa mukana tuotteen mukana tulevan laukun ansiosta. Lisäksi saat myös patjan, joka on varmasti ohuempi kuin muissa tällä sivulla testaamissamme sängyissä, mutta joka mielestämme riittää silti muutaman yön yöpymiseen. Tämän sängyn kokoaminen oli hieman monimutkaisempaa kuin monien muiden tuotteiden, mutta jos vain luet ohjeet, prosessi on loppujen lopuksi melko yksinkertainen. Kun sänky on koottu, sen sivut on helppo taittaa ylös tai alas.

Tämä sänky on erinomainen valinta niille, jotka eivät halua kuluttaa omaisuuksia matkasänkyyn. Voimme suositella tätä tuotetta kaikille, jotka matkustavat vain lyhyitä matkoja silloin tällöin. Jos matkasänky on kuitenkin usein käytössä, investoimme mieluummin hieman kalliimpaan tuotteeseen.

*
*

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com