Paras vauvatyyny: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

vauvatyyny

Kaikki pienten lasten vanhemmat tietävät, että uni on arvokasta eikä sitä voi saada liikaa lapsen ollessa pieni. Voi olla monia syitä, miksi vauva pysyy hereillä öisin. Jokin, joka voi todella auttaa paljon, on se, että vauva makaa hyvässä asennossa, johon hyvä tyyny vaikuttaa. Hyvän tyynyn on tietysti oltava erittäin pehmeä ja mukava, jotta se ei häiritse vauvaa millään tavalla. Hyvän tyynyn tulee pysyä paikallaan ja se on vaikea rullata pois. Tietenkin tyynyn tulisi myös jakaa pään paino tasaisesti, koska vauvan herkkä kallo on altis paineelle.

3 parasta vauvatyynyä 2024

Olemme tarkastaneet ja testanneet suuren määrän vauvan tyynyjä. Alla tarkastelemme kolme tyynyä, joista pidämme eniten juuri nyt.

1. Candide Baby Panda Air Tyyny Valkoinen

  • Hintavoittaja
  • Minimoi tukehtumisvaaran
  • Älykäs muotoilu, jossa on suuret reunat, jotka pitävät vauvan paikallaan, vaikka hän pyörisi
  • Erittäin pehmeää materiaalia, mikä estää kallon painevaurioita

Tämä tyyny on ollut paras monissa muissa eri testeissä ja ymmärrämme syyn. Tämä tyyny on suunniteltu tieteen avulla ja se on valmistettu muun muassa tukehtumisriskin minimoimiseksi, kallon epäsymmetrian estämiseksi ja kaulan luonnollisen linjan säilyttämiseksi vauvan lepotilassa.

Elastinen viskoosivaahtomateriaali on täydellisesti sovitettu rentouttamaan vauvan päätä samalla kun se on kevyt ja ilmava ja antaa tilaa hengittää. Koska vauvan kallo on pehmeä, haluat välttää painetta hinnalla millä hyvänsä. Kun tunnet, kuinka pehmeä tämä tyyny on, ymmärrät myös, että se lievittää koko pään painetta. Pidämme myös siitä, että tyynyssä on niin suuret leveät reunat, joten vauvan joutuminen väärään kohtaan on minimoitu, vaikka hän pyörisi nukkuessaan.

Tämä on pieni ja joustava tyyny, jossa on paras mahdollinen muotoilu. Jos haluat lapsellesi parasta, valitsisimme tämän tyynyn. Tyynyn päällinen on erittäin pehmeää ja mukavaa puuvillaa.

*

2. Rätt Start Tyyny Kehtoon/Vaunuihin Cloud, Exclusive

  • Poistaa kosteuden
  • Mukautuu ja rentouttaa
  • Allergiaystävällinen

Rätt Start V / V Cloud Exclusive on tyyny sinulle, joka haluat yleisen tyynymallin vauvalle, mutta mikä on samalla sopiva vauvan tarpeisiin. Tässä tyynyssä on erityinen täyte, joka muotoilee itsensä tehokkaasti vauvan pään mukaan, mikä tekee painosta tasaisen ja vauvan herkkä pää on suojattu paineelta. Koska tyyny on niin tasainen, niska ei kuormitu, mikä voi tapahtua, jos käytät hieman korkeampaa tyynyä.

Erittäin hyvä ominaisuus, joka saa meidät pitämään tästä tyynystä entistä enemmän, on se, että sen ulkopinta on suunniteltu hylkimään kosteutta, jolloin vauva voi tuntea itsensä kuivaksi nukkuessaan. Tämä tyyny on Öko-Tex-sertifioitu, mikä asettaa tiukkoja vaatimuksia muun muassa tekstiileille. Rätt Startin vauvan tyyny on myös allergiaystävällinen ja torjuu pölypunkit, hyvin tehty!

*

3. Sebra Sleepy Croc Vartalotyyny

  • Hauska
  • Joustava

Tämä on todella viehättävä tyyny, joka on kuin erityistyyny. Koska tämä nukkuva krokotiili on niin pitkä ja muokattava, voit kääriä sen nukkumispaikan ympärille eräänlaiseksi vuoteen ulkoreunaksi. Tyynyä voidaan käyttää päätyynynä, vaikka suosittelemme silti, että hankit myös ergonomisen tyynyn. Tämä tyyny on hyvä täydennys, ja sen pituuden ja joustavuuden ansiosta voit käyttää sitä useisiin eri tarkoituksiin. Se, että tyyny on erittäin mukava ja hauska, ei tee asiaa pahemmaksi. Tämä tyyny on korkealaatuinen ja voit säilyttää sitä perheessä koko lasten kasvun ajan.

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com