Paras lääkärilaukku lapselle: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Useimmat ihmiset ovat luultavasti leikkineet lääkäriä lapsena jossain vaiheessa. Jos haluat leikkiä lääkäriä, et tietenkään tarvitse kehittyneitä laitteita, joskus voit käyttää vain mitä tahansa kotona saatavilla olevaa, vain mielikuvitus asettaa rajat. Leikki voi kuitenkin olla hieman hauskempaa, jos sinulla on todella lääkärilaukku realistisilla välineillä.

Lääkärileikki on yksi monista leikeistä, joiden avulla lapset voivat käyttää luovuuttaan ja mielikuvitustaan sekä ​​rakentaa hauskoja skenaarioita ja fantasiamaailmoja. Lääkärileikki antaa lapsille mahdollisuuden tutkia huolehtivaa puoltansa sekä käsitellä ja käydä läpi asioita, joita he ovat mahdollisesti nähneet, kun he ovat itse olleet lääkärin luona.

3 parasta lääkärilaukkua lapsille 2024

Olemme tutkineet paljon erilaisia ​​lääkärilaukkuja lapsille, joita on markkinoilla nykyään. Alla olemme valinneet kolme suosikkia, joista pidämme erittäin paljon. Lasten lääkärilaukun on tietysti oltava korkealaatuinen, jotta se kestää leikkimisen. Lelujen on myös oltava turvallisia eikä niissä saa olla esimerkiksi myrkyllisiä värejä.

Valintojemme hinnat vaihtelevat hieman, mutta niillä kaikilla on yhteistä se, että ne ovat suhteellisen halpoja, mutta silti laadukkaita.

1. Kids Concept lääkärilaukku

Tämä on suloinen ja hauska lasten lääkärilaukku Kids Conceptilta. Kids Concept tekee yleensä hyviä leluja, jotka ovat laadukkaita ja tämä laukku ei ole poikkeus tähän sääntöön. Itse asiassa laukun pienet instrumentit ovat erittäin kivoja ja yksityiskohtaisia ​​ja valmistettu enimmäkseen puusta. Laukusta löydät pilleripurkin, voidetta, lämpömittarin, ulosvedettävän ruiskun, vasaran (refleksien tarkistamiseksi) ja lastan suun tutkimiseen. Toisin sanoen on kaikki, mikä saa sinut tuntemaan itsesi oikeaksi lääkäriksi. Olemme melkein unohtaneet mainita kaikista tärkeimmän, hauskan stetoskoopin, jonka avulla voit kuunnella niin, että sydän lyö niin kuin pitäisi kaikilla äidistä ja isästä täytettyihin eläimiin!

Tämä on erittäin mukava korkealaatuinen lääkärilaukku. Pienet instrumentit ovat erittäin mukavia ja yksityiskohtaisia ​​pienillä maalatuilla yksityiskohdillaan.

*

2. Cloudberry Castle lääkärilaukku

Tämä on yksi parhaista löytämistämme lasten lääkärilaukuista. Koska se sisältää niin monia eri välineitä, se tarjoaa lapsille lukemattomia tunteja leikkiä. Tämän laukun instrumentit ovat melko muovisia, mutta vastineeksi saat niitä paljon, mikä mielestämme lisää tämän laukun arvoa paljon. Koska on niin paljon välineitä, joilla leikkiä, useat henkilöt voivat osallistua leikkiin samanaikaisesti. Tämä on täydellinen lahja uteliaalle lapselle, joka haluaa leikkiä ja tutkia.

*

3. Bamse Lääkärinlaukku

Tämä on täydellinen setti, jossa on hauskoja puusta (suurimmaksi osaksi) valmistettuja instrumentteja. Pakkaus sisältää ruiskun, jossa on hauskalla tavalla liikkuvia osia, lämpömittarin, stetoskoopin, refleksivasaran ja laitteet verenpaineen mittaamiseen. Kaikissa instrumenteissa on pieniä värikkäitä yksityiskohtia, mikä lisää leikkimisen iloa merkittävästi.

Tämä on hyvä ja edullinen paketti, jossa on kestäviä leluja, joilla voi leikkiä. Kaikki on laadukkaassa punaisessa lääkärilaukussa. Laukun yläosassa on vetoketju, se on kestävä ja helppo kuivata, jos se likaantuu.

*

Hauska ja hyödyllinen leikkikalu

Mielestämme lääkärilaukku on yksi hauskimmista leluista, joita voit antaa lapsellesi. Suurin osa lapsista haluaa leikkiä leikkejä, joilla on yhteys asioihin, joita me aikuiset teemme. Mitä tulee ammatteihin, ehkä lääkärit tai sairaanhoitajat ovat niitä rooleja, joista lapset ovat eniten kiinnostuneita. Leikkimällä lääkäriä lapsi voi yrittää olla aikuinen jonkin aikaa. Eri roolien kokeilu lapsena saa lapsen kehittymään ja tuntemaan olonsa mukavaksi aikuisten maailmassa. Kannustamalla lapsia leikkimään esimerkiksi lääkäriä, voit saada heidät tuntemaan olonsa turvallisemmaksi sinä päivänä, kun he vierailevat sairaalassa tai terveyskeskuksessa.

Kun leikit lääkäriä, lapsi saa myös mahdollisuuden harjoittaa vuorovaikutuskykyjään. Tietenkin lääkärin on oltava herkkä potilaan valituksille ja selitettävä, miten tutkimus suoritetaan, ja myös diagnosoida potilas. Aikuisena voi olla hauskaa olla mukana leikissä, vaikka tietysti lähinnä lapset ohjaavat sen sisältöä.

Ennen kuin ostat lääkärilaukun, tarkista, mitä ikärajoja valmistaja suosittelee, jotta saat lapsillesi sopivan lelun. Esimerkiksi lapsille tarkoitettu mikroskooppi voi olla myös hauska lelu, jos haluat esimerkiksi leikkiä tutkijaa.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com