Paras polkuauto: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Olemme tutkineet ja testanneet useita polkuautoja. Olemme voineet todeta, että on olemassa monia halpoja polkuautoja, jotka eivät aivan vastaa odotuksia. Polkuauton ostaminen vain muutamalla kymmenellä eurolla ei yleensä ole hyvä idea, ellet usko, että on ok, että se kestää vain yhden kauden. Liian halvan polkuauton ostaminen voi myös altistaa lapsen riskeille, koska olemme nähneet esimerkiksi autoja, joissa on suojaamattomia ketjuja, joihin lapset voivat takertua johtaen pahimmassa tapauksessa loukkaantumiseen.

Alla esittelemme viisi polkuautoa, joista pidämme eniten tällä hetkellä. Arvioissamme olemme painottaneet laatua, ajettavuutta sekä edullisuutta.

5 parasta polkuautoa 2024

1. Rolly Toys Polkutraktori

 • Hinta ja laatu hyvässä tasapainossa
 • Kauha on hauska!
 • Siisti design

Tämä on hyvä ja hauska lelutraktori, jossa on etukuormaaja ja joka on läpeensä korkealaatuinen. Erittäin hauska yksityiskohta, jota arvostamme paljon, on se, että konepelti voidaan avata. Pellin alla on hienoja yksityiskohtia, joilla voi leikkiä, aivan kuin se olisi oikea moottori, jota korjaa, mitä lapset arvostavat.

Sen ansiosta, että polkimien etäisyyden säätämisen istuimeen on mahdollista, tekee lelun sopivaksi useimmille lapsille. Säädettävyys tarkoittaa, että traktoria voi käyttää myös lapsen kasvaessa. Leikkiminen etukauhalla on myös lapsellisen hauskaa!

*

2. Alex’s Garage Polkuauto Go-kart Formula 1

 • Halpa
 • Kulutusta kestävä

Tämä on hyvännäköinen polkuauto, joka on erittäin houkutteleva hieman nuoremmille lapsille. Tämä on halpa auto, joka toimii hinnastaan ​​huolimatta melko hyvin. Auto on suhteellisen kestävä ja kestää monta vuotta ajamista kovalla alustalla. Pyörät ovat melko kovat eivätkä kovin joustavat, mutta myönteinen asia on se, että ne sietävät jopa hieman kovempaakin käsittelyä. Istuin on mukava ja käsijarru käytännöllinen. Hinnaltaan tämä on hyvä ostos vanhemmille, jotka haluavat antaa lapsille uuden lelun ilman, että joutuu maksamaan omaisuuksia.

*

3. Rolly Toys Polkutraktori John Deere

 • Oikean traktorin yksityiskohtainen kopio
 • Vankka
 • Täysin peittävä ketjusuoja

Jos olisin lapsi, tämä olisi unelma-autoni. Kukapa ei halua ajaa traktoria? Tämä ei ole oikeastaan ​​mikään lelutraktori, vaan kopio John Deere -traktorista ja se on valmistettu itse John Deeren lisenssillä. Se, että tämä tuote on yksityiskohtainen kopio todellisesta traktorista, tekee siitä mielenkiintoisen. Traktorista tulee todella paljon hauskempi leikittävä huolella tehtyjen yksityiskohtien, kuten avattavan konepellin, ansiosta.

Tämä on vankka ja harkittu korkealaatuinen polkuauto. Voit tuntea olosi turvalliseksi päästämällä lapsen polkemaan tällä traktorilla, koska ketju on kokonaan peitetty ketjusuojuksella, joten lapselle mahdotonta saada jalkoja tai jalkateriä ketjuihin ajon aikana. Jopa istuin on säädettävissä tässä traktorissa, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan säätää lapsen kasvaessa.

*

4. Abarth Go-kart 

 • Hintansa arvoinen
 • Hyvälaatuinen
 • Kumipyörät

Tämä on todella kätevä pieni polkuauto urheiluautomuodossa. Auto kuuluu polkuautojen keskihintaluokkaan. Tämä on hyvä valinta tavalliselle käyttäjälle. Tämä on auto, joka kestää käyttöä. Polkuauton istuin ja ohjauspyörä vievät ajatukset moottoriurheiluun. Istuin on lisäksi suuri ja erittäin mukava polkuautoksi, sitä voidaan myös säätää lapsen pituuden mukaan. Tässä polkuautossa on kumirenkaat, mikä on mielestämme suuri etu, tällaisilla hyvillä renkailla on yksinkertaisesti sekä hauskempaa että helpompaa ajaa. Tämä on edullinen ja kestävä pieni polkuauto, jota suosittelemme.

*

5. Ford Ranger Go-kart polkuauto

 • Laadukas
 • Nopea
 • Hyvät renkaat

Testin paras polkuauto on Ford Ranger Go-kart. Markkinoilla on paljon halpoja polkuautoja, jotka eivät kestä kovin kauan, mikä on mielestämme surullista. Siksi olimme erittäin onnellisia, kun löysimme tämän erittäin korkealaatuisen polkuauton. Tämä on laadukas auto, jossa on täysin valettu ketjusuoja. Polkimet ajavat etupyöriä, ja polkemalla ahkerasti, voit päästä hyviin nopeuksiin. Koska auto on tukeva ja hyvin rakennettu, se tuntuu turvalliselta myös silloin, kun lapset ajavat hieman nopeammin. Tämä on erittäin hauska lelu, jota kestää käyttöä. Autossa on kumipyörät, jotka tarjoavat hyvän pidon. Autossa on myös käytännöllinen käsijarru. Tämä on hyvä vaihtoehto, kun haluaa hyvän hyötyajoneuvon, joka kestää käyttöä, joka on turvallinen ja joka kestää pitkään.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com